• 6771閱讀
  • 122回復

[意見]就 YFF 子版問題公開討論 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 90  發表于: 2009-03-03
引用第86樓鋼牙2009-03-03 22:15發表的“”:
又或者preivew係資訊版入面一個子版囉~

我地就係想唔要子版
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 91  發表于: 2009-03-03
引用第86樓鋼牙2009-03-03 22:15發表的“”:
又或者preivew係資訊版入面一個子版囉~

仲子版?果頭先講完因為呢個黑洞冇人睇料~
離線麥精
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 92  發表于: 2009-03-03
引用第90樓arsenal2009-03-03 22:16發表的“”:
我地就係想唔要子版 [表情]

我冇睇前面..sor

咁我就覺得冇必要再分
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 93  發表于: 2009-03-03
引用第89樓六如2009-03-03 22:15發表的“”:
但係 preview 同 策略分返開應該冇禁亂喎! [表情]

其實有幾亂呢? preview d topic名來來去去都係 xxxxx vs xxxxxx

策略又會因個別作者style唔同,都幾明顯架喎~
離線麥精
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 94  發表于: 2009-03-03
引用第93樓迪神2009-03-03 22:17發表的“”:
其實有幾亂呢? preview d topic名來來去去都係 xxxxx vs xxxxxx
策略又會因個別作者style唔同,都幾明顯架喎~ [表情] [表情]

再唔係版主可以highlight topic架嘛
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 95  發表于: 2009-03-03
引用第89樓六如2009-03-03 22:15發表的“”:
但係 preview 同 策略分返開應該冇禁亂喎! [表情]

唔覺亂,資訊包含既元素實在太多了,preview、策略、最新消息、個人推介……無理由個個都開個版
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
離線六如
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 96  發表于: 2009-03-03
引用第93樓迪神2009-03-03 22:17發表的“”:
策略又會因個別作者style唔同,都幾明顯架喎~ [表情] [表情]

雜,又 preview 又策略禁......
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 97  發表于: 2009-03-03
引用第96樓六如2009-03-03 22:20發表的“”:

你講來講去咪得果兩樣~
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 98  發表于: 2009-03-03
引用第96樓六如2009-03-03 22:20發表的“”:

球壇新聞都係咁既做法,但其實冇問題的
離線六如
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 99  發表于: 2009-03-03
引用第97樓迪神2009-03-03 22:21發表的“”:
你講來講去咪得果兩樣~ [表情]

ok,冇問題。
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 100  發表于: 2009-03-03
同埋考慮人流呀,人流唔多仲要分流去咁多版,好冷清架~
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 101  發表于: 2009-03-03
咁而家偷人討論、出分、雙P會等等,應該從問陣區搬走
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 102  發表于: 2009-03-03
引用第101樓arsenal2009-03-03 22:24發表的“”:
咁而家偷人討論、出分、雙P會等等,應該從問陣區搬走 [表情]

都另一個話題喇,咁呢d topic又應該點分呢?

雙p會應該係game來架可?
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 103  發表于: 2009-03-03
原來分左喇
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 104  發表于: 2009-03-03
引用第102樓迪神2009-03-03 22:27發表的“”:
都另一個話題喇,咁呢d topic又應該點分呢?
雙p會應該係game來架可? [表情] [表情] [表情]

偷人討論、出分 - 資訊
雙P會 - 遊戲