• 1696閱讀
  • 40回復

楊受成確認 阿嬌3月復出 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線廢托

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2009-02-27
楊受成確認 阿嬌3月復出
明報 : 2009-02-26 (星期四) 5:02 AM
【明報專訊】昨日成龍、楊受成及吳彥祖出席電影宣傳活動,少不免被追問到陳冠希(Edison)在加拿大上庭一事,以及鍾欣桐(阿嬌)下月復出,可是三人卻提也不想提Edison。

成龍不關心陳冠希上庭

對於旗下藝人阿嬌復出,身為老闆的楊受成當然全力支持,但有關Edison的事卻直言不關他的事。楊受成說:「陳冠希不關我事,他不是我公司的人。(阿嬌是否復出?)是,是3月復出。(復出心情有否受陳冠希上庭影響?)完全無,很支持阿嬌復出。」

成龍則說:「最近在昆明拍戲,都是從傳媒口中得知消息。講真在這段時間,所有香港市民絕對不會關心這單新聞,無論他有1000個女仔,一百萬個女仔,都無人會留意。大家最關心是有工做、經濟好,要自立自強。這單新聞已不是新聞了,不值一提,將它忘了吧,希望大家不要再講,傷的人傷過,痛又痛過。(會否鼓勵阿嬌復出?)鼓勵個個復出。(會否找阿嬌拍片?)放過我啦!」

吳彥祖表示不知Edison上庭,因他剛從內地返港。問知否陳冠希完案後會返港?他同樣說不知道對方的決定。

楊受成談阿嬌﹕http://link.mingpao.com/12966.htm
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2009-02-27
睇見成龍既回應淨係想
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2009-02-27
成龍講既野都傻既,阿gill其實娛樂圈生涯可能已經完,要番去以前甘好難。
其實佢都好慘搵食姐~搵個第二d工又未必有人請...sosad
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2009-02-27
引用第1樓國球旗2009-02-27 00:47發表的“”:
睇見成龍既回應淨係想 [表情]

呢條友人格已經破晒產.....
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2009-02-27
(會否找阿嬌拍片?)放過我啦
我頂你~

又話支持人地~
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2009-02-27
獨立發展定借呀sa上位...?
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2009-02-27
引用第2樓三郎2009-02-27 00:49發表的“”:
[表情] 成龍講既野都傻既,阿gill其實娛樂圈生涯可能已經完,要番去以前甘好難。
其實佢都好慘搵食姐~搵個第二d工又未必有人請...sosad

佢唔係有一排做左英皇既形象指導咩

只係佢放唔低係都要出番黎,真係想攪到自己變過街老鼠

(佢俾人咁杯葛既原因唔係因為拍左裸照,而係佢態度問題,爆之前扮晒野,出左事又想輕佻了事)
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2009-02-27
引用第5樓迪神2009-02-27 00:52發表的“”:
獨立發展定借呀sa上位...? [表情]

講明以拍戲拍廣告為主,暫時唔會唱歌.......

英皇唔係傻既,再拍阿 sa 咪只會累左大家,而且阿 sa 已經證明自己獨立發展都唔差呀
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2009-02-27
引用第6樓國球旗2009-02-27 00:53發表的“”:
佢唔係有一排做左英皇既形象指導咩 [表情]
只係佢放唔低係都要出番黎,真係想攪到自己變過街老鼠 [表情] [表情]
.......

其實d回應...我覺得未必關佢事架。唔多唔少都係經理人公司教佢點講架啦。你估英皇會比佢自己講?
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2009-02-27
不過3月未係時機啦下嘛

希哥岩岩先出完庭
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2009-02-27
引用第8樓三郎2009-02-27 00:56發表的“”:
其實d回應...我覺得未必關佢事架。唔多唔少都係經理人公司教佢點講架啦。你估英皇會比佢自己講?

咁佢講得出口,就要承受啦,仲記得第一張出現時,仲話係移花接木,走去報警添......

唔明警察點解唔告佢地報假案、浪費警力
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2009-02-27
引用第10樓國球旗2009-02-27 00:58發表的“”:
咁佢講得出口,就要承受啦,仲記得第一張出現時,仲話係移花接木,走去報警添......
唔明警察點解唔告佢地報假案、浪費警力 [表情]

有時人在江湖、身不由己

而且佢而家咪受緊囉
離線鮮吊甬仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2009-02-27
阿嬌真係畀左好多回憶畀我
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2009-02-27
引用第7樓國球旗2009-02-27 00:55發表的“”:
講明以拍戲拍廣告為主,暫時唔會唱歌.......
英皇唔係傻既,再拍阿 sa 咪只會累左大家,而且阿 sa 已經證明自己獨立發展都唔差呀 [表情]

天真的嬌兒.....
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2009-02-27
講真,就算阿嬌而家復出拍戲,但之前大陸係封殺佢所有電影喎,唔知而家點呢