• 6147閱讀
  • 125回復

會員「邪邪」使用不當用詞 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線sheva
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 60  發表于: 2005-10-26
小圈子小到不得了
離線雲佬
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 61  發表于: 2005-10-26
下面是引用舒夫真高7於2005-10-26 16:40發表的:
小圈子小到不得了

咪係囉, 估唔到師妹咁鬼小圈子o既
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 62  發表于: 2005-10-26
下面是引用雲佬於2005-10-26 16:38發表的:
我舉個例o者, 又成日狗前狗後咁, 係唔係到玩針對我先 [表情] [表情] [表情]

我當寵物同人無咩分別架...動物都要尊重架...

針你?? 幾時??

針你就唔o係辦公室啦...XDDD
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線聰明豆
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 63  發表于: 2005-10-26
我【覺得】本身係為邪邪而開topic,之後有好友叫大家唔好再嘈
但係之後史密夫就開左幾個路見不平既post
再之後大家就扯晒火咁嘈左上黎
當史密夫唔夠好友們d火黎,就叫人唔好再嘈...

咁個道理係咪即係好友們既說話可以唔聽
但係史密夫既說話就要聽??

請大家唔好開post討論我呢個問題,只要大家係心內有一個答案就ok了
且!呢個只係我少少意見,唔應該值得討論,我亦冇權去理呢件事,只係見有少少【衝突】而講講大家有咩唔岩者..
雖然我呢個post表面上好似有少少針對史密,但係好友們睇深一層就知我有冇針對架啦
希望大家【慎重】咁【諗下】呢個問題而【不post】啦^^
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 64  發表于: 2005-10-26
下面是引用雲佬於2005-10-26 16:41發表的:
咪係囉, 估唔到師妹咁鬼小圈子o既 [表情] [表情] [表情]

小圈子...唔該你去睇下我有無同人地一齊去圍人.....

離線雲佬
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 65  發表于: 2005-10-26
下面是引用sun於2005-10-26 16:41發表的:
我當寵物同人無咩分別架...動物都要尊重架...
針你?? 幾時??
.......

哦~~~~~~仲兜個圈勁踩我添, 尊重寵物都唔尊重我
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 66  發表于: 2005-10-26
下面是引用sun於2005-10-26 16:37發表的:
如果一隻狗肯改過既話...明白而自己識行番條正路...
唔理我又有咩所謂姐...唔通成日要人打大大段野黎教咩???
.......

肯改就唔駛攪到今時今日呢個地步啦。就係因為勸又勸過,鬧又鬧過,講極都係咁,先會攪到個個「針對」佢者………

冰封三尺,你估一日半日就夠囉咩。

唔駛講咩,好似你咁,諗住好心幫下佢口,結果咪比人噴到一面都係,何其無癮………

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線雲佬
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 67  發表于: 2005-10-26
下面是引用sun於2005-10-26 16:43發表的:
小圈子...唔該你去睇下我有無同人地一齊去圍人.....

妳咪小圈子到得自己一個人囉, 幾小呀~~~~
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 68  發表于: 2005-10-26
下面是引用freezefox於2005-10-26 16:44發表的:
肯改就唔駛攪到今時今日呢個地步啦。就係因為勸又勸過,鬧又鬧過,講極都係咁,先會攪到個個「針對」坁怴K……
.......

無喎...你唔好以為佢區區一句話...我就上哂心啦...你就係...

講真...你都識講...鬧又鬧過...講極都唔聽...呢d case 以前大把啦...

咁最好既方法係唔係圍同ban?? 你把口咁叻...人地成千字都不敵你啦...

講到口水多...邊個夠你黎...

就算你成萬字...人地一句"理你都傻" 咁你又可以點???

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 69  發表于: 2005-10-26
下面是引用雲佬於2005-10-26 16:47發表的:
妳咪小圈子到得自己一個人囉, 幾小呀~~~~ [表情] [表情] [表情]

呀!話時話,你d急才真係有番咁上下。

離線雲佬
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 70  發表于: 2005-10-26
下面是引用freezefox於2005-10-26 16:50發表的:
呀!話時話,你d急才真係有番咁上下。 [表情]

硬係有d比人潤緊o既感覺
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 71  發表于: 2005-10-26
下面是引用雲佬於2005-10-26 16:47發表的:
妳咪小圈子到得自己一個人囉, 幾小呀~~~~ [表情] [表情] [表情]

我鐘意陪d寵物都唔鐘意同人溝通架麻....XDDD

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 72  發表于: 2005-10-26
下面是引用雲佬於2005-10-26 16:51發表的:
硬係有d比人潤緊o既感覺 [表情] [表情]

點會!讚你咁都有本事「dull」到呀!不卑不亢,恰如其分。

唔係到吹水囉,唔係轉頭比人插。

離線雲佬
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 73  發表于: 2005-10-26
下面是引用sun於2005-10-26 16:52發表的:
我鐘意陪d寵物都唔鐘意同人溝通架麻....XDDD

死~~~~~我地都叉到好遠下啦喎
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 74  發表于: 2005-10-26
呢d先係方法呀!!! XDDD