• 4959閱讀
  • 87回復

[消閒飲食]鐵板燒自助餐推介 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2009-05-29
引用第29樓迪克2009-05-29 02:19發表的“”:
我以為你地成日上去搵食一定識...........................
因為係我唔同圈子o既朋友都勁多人去食過 [表情]

唔怕多口講句嘛,食過可以交流,未食過又多個好去處呀
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2009-05-29
引用第30樓國球旗2009-05-29 02:20發表的“”:
唔怕多口講句嘛,食過可以交流,未食過又多個好去處呀 [表情] [表情]

好啦~下次有機會我就多口去你地頭講句啦
只愛足球
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2009-05-29
引用第23樓2009-05-29 01:29發表的“”:
中森明菜我都有去
而家好似有d跌左watt...質素差左喎...

係呀...新開果時緊係做得好啦...
特別在魚生同鐵板燒...多高級行政人員去食...
而家多左好多國內人去食...好嘈...
d食物既質素都差左...我已經無幫襯好耐了...

你有無食佢樓下既tasty呀?
唔知8道定9道菜都係98.-咋...
我之前去食...食物超值之餘...服務有酒店水準...

旁邊既火鍋我都試過...都ok唔錯架...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2009-05-29
引用第29樓迪克2009-05-29 02:19發表的“”:
我以為你地成日上去搵食一定識...........................
因為係我唔同圈子o既朋友都勁多人去食過 [表情]

same same...

離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2009-05-29
引用第32樓sun2009-05-29 10:57發表的“”:
係呀...新開果時緊係做得好啦...
特別在魚生同鐵板燒...多高級行政人員去食...
而家多左好多國內人去食...好嘈...
.......

中森明菜我已經無去好耐,果陣去已經覺得魚生唔係好掂,所以剩係食鐵板燒,同旗哥、麻凡都好似去過一次……

不過最後一次去 (差不多成年前),連鐵板燒都好唔掂,人又多,service 又差,所以我都冇再去……
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2009-05-29
引用第34樓火鳳凰2009-05-29 11:42發表的“”:
中森明菜我已經無去好耐,果陣去已經覺得魚生唔係好掂,所以剩係食鐵板燒,同旗哥、麻凡都好似去過一次…… [表情]
不過最後一次去 (差不多成年前),連鐵板燒都好唔掂,人又多,service 又差,所以我都冇再去…… [表情]

same same la...
我大大話話無上大陸年半了...

老狐呢間都係中森明菜開始退步時...趁機發起...
加上d港人都係一窩蜂的要試新野...
而家都無以前咁好了...不過就岩哂d食得落好多野既人...
話哂任食...但如果多女仔同小朋友...一定唔算好抵...

年前我都打算叫朋友去食...唔打算再食中森明菜了...
但佢都say no...深圳真係愈出愈多新野...
佢都係鐘意試新野既人...

離線淺雲
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2009-05-29
好似好正wo~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2009-06-03
無佐件事既
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線owenho811
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2009-06-21
好吸引 好想去試下
離線艾云
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2009-06-22
夜麻麻睇到好肚餓...
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2009-06-22
疑?又推番上黎?

遲D 先攪,攪掂個WAR GAME 先。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2009-07-13
我已在sun的廚房做了個食後報告...

http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=68807&page=160&fpage=1

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2009-07-13
引用第41樓sun2009-07-13 11:28發表的“”:
我已在sun的廚房做了個食後報告... [表情]
http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=68807&page=160&fpage=1

叫左你去福田個間,你又貪近去羅湖。羅湖個間出哂名超唔掂,我地無人會去呢間架!

離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2009-07-13
我都去過幾次~
佢好多刺身都係任食~甜蝦同三文魚都係
如果大家有興趣, 不如都一齊去食
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2009-07-13
引用第42樓freezefox2009-07-13 11:40發表的“”:
叫左你去福田個間,你又貪近去羅湖。羅湖個間出哂名超唔掂,我地無人會去呢間架! [表情] [表情] [表情]

自從我上次同朋友去完,期間前前後後有三四團人再去過(我太太帶左兩班唔同既人,我個fd 又帶佢d 同事去),全部食完都激讚,全部都話再會約第二次。

我同我d 同事本來都會去,但個排咁岩我病左所以取消。唔係就已經係五團人去過。

你既遭遇,我只能講句深表遺憾。