• 7534閱讀
  • 248回復

[攝影]最sun作品...XD (第10頁加相中...) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 60  發表于: 2009-09-01
呀...比d野大家估下先...

知唔知相中的分別是多少的貨幣呢?

去過澳洲的切勿咁快爆出黎喎...

愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 61  發表于: 2009-09-01
引用第59樓火鳳凰2009-09-01 18:07發表的“”:
我剩係諗住帶佢去 gold coast 的 theme parks 同埋大堡焦咋,佢剩係鍾意去 theme parks,其他野佢都興趣不大…… [表情]

gold coast既theme parks我無去呀...

開恩茲真係好好玩...除左睇大堡焦之外...仲有rain forest...
你囡囡係唔係鐘意遊水? 係的話...carins岩哂佢了...

仲有melbourne有philip island既神仙企鵝同埋大海洋路...

gold coast係因為熱門渡假區...d活動比較集中...唔似其他的要坐2~3個鐘不等既車...

離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 62  發表于: 2009-09-01
條魚
離線雪綸
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 63  發表于: 2009-09-01
引用第52樓sun2009-09-01 17:56發表的“”:
澳洲又真係幾貴下架... [表情]
我第一晚落機去左sydney既china town食宵夜...
.......

一個係aus...一個係canada...
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 64  發表于: 2009-09-01
引用第62樓chun14242009-09-01 18:16發表的“”:
條魚 [表情]

上左釣...個口比釣釣住...鬆返出黎未流血囉...

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 65  發表于: 2009-09-01
引用第55樓sun2009-09-01 17:58發表的“”:
可以擦既咩? [表情]
.......

令你失望了…………

我就係識識地。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 66  發表于: 2009-09-01
引用第56樓sun2009-09-01 17:58發表的“”:
[表情]
得...收到... [表情]

相已save

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 67  發表于: 2009-09-01
引用第63樓雪綸2009-09-01 18:16發表的“”:
一個係aus...一個係canada... [表情] [表情]

咁都未算係最貴...冰島果d就...

歐洲average都貴過哂佢地啦...

不過如果你話日本貴...咁佢一定仲貴...

我去果d activities...下下都8-90 aus架...@6.40呀...  

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 68  發表于: 2009-09-01
引用第66樓freezefox2009-09-01 18:19發表的“”:
相已save [表情]

喂...你咪亂黎呀...

無下次了...

離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 69  發表于: 2009-09-01
引用第61樓sun2009-09-01 18:13發表的“”:
開恩茲真係好好玩...除左睇大堡焦之外...仲有rain forest...
.......

講真,我十幾年前都去過 gold coast 既 theme parks,真係冇乜特別,不過好似你話齋,夠晒集中,每個 theme park 揸車去都唔駛半個鐘,比較適合小朋友,要佢悶係車度兩、三個鐘,佢真係唔肯……
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 70  發表于: 2009-09-01
d相得麻?

無人講的...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 71  發表于: 2009-09-01
引用第69樓火鳳凰2009-09-01 18:21發表的“”:
講真,我十幾年前都去過 gold coast 既 theme parks,真係冇乜特別,不過好似你話齋,夠晒集中,每個 theme park 揸車去都唔駛半個鐘,比較適合小朋友,要佢悶係車度兩、三個鐘,佢真係唔肯…… [表情] [表情]

你個囡都咁大了...仲去公園?

去philip island睇神仙企鵝仲開心啦...隻隻都係一呎左右架咋...好鬼可愛的...
至衰唔準閃光...唔準影相...

受保護麻...無計啦...

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 72  發表于: 2009-09-01
引用第61樓sun2009-09-01 18:13發表的“”:
.......

跟團定自由行?

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 73  發表于: 2009-09-01
melbourne既大海洋...去程要3.5小時...來回連lunch要8粒鐘...
只係為左睇唔夠12舊既十二門徒石...
就真係唔岩小朋友去...

大人去...就一定正爆...

離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 74  發表于: 2009-09-01
引用第71樓sun2009-09-01 18:24發表的“”:
你個囡都咁大了...仲去公園? [表情]
去philip island睇神仙企鵝仲開心啦...隻隻都係一呎左右架咋...好鬼可愛的...
.......

問題係要坐車,同埋睇動物果的,佢會話係 discovery channel 都有得睇啦……

佢話剩係鍾意去玩,睇動物睇風景就唔好預佢……