• 5829閱讀
  • 90回復

建議取消及更改下列功能 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 75  發表于: 2005-11-11
下面是引用「隱」於2005-11-11 20:12發表的:
係囉.....有必要時會開l版主會議架ma..

問題係muly尋晚先上過來

如果muly 2星期無online就話可以啟動......
方便大家Save & Print

fb: peterkl
垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
要為自己加油,彼得加油!!
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 76  發表于: 2005-11-11
下面是引用垃圾桶於2005-11-11 20:14發表的:
問題係muly尋晚先上過來
如果muly 2星期無online就話可以啟動......

當壇主在3天之內未能就有關壇務作出決定時,而助理壇主或總板主又未不能自行作出決定時,助理壇主或總板主可先公開向會員諮詢意見,若仍未能對有關壇務取得共識,才啟動行政委員會以作出最後決定。

有d方案提出黎,有條件去push,但下下都要等成2星期先可以作決定批唔批?
好多既好意見、政策往往就係咁樣阻塞哂,一係就不了了之,一係就無了期擱置
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 77  發表于: 2005-11-11
下面是引用十號球王於2005-11-11 21:30發表的:
當壇主在3天之內未能就有關壇務作出決定時,而助理壇主或總板主又未不能自行作出決定時,助理壇主或總板主可先公開向會員諮詢意見,若仍未能對有關壇務取得共識,才啟動行政委員會以作出最後決定。
有d方案提出黎,有條件去push,但下下都要等成2星期先可以作決定批唔批?
好多既好意見、政策往往就係咁樣阻塞哂,一係就不了了之,一係就無了期擱置

當然係問阿隱啦

你唔記得我已經resign左咩?

阿隱係好友第二層核心版主

垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 78  發表于: 2005-11-12
啟動行會唔係咩咁大件事者。大家慣左就會知道無咩大不了。

而且,當初已經決定左,有d政策,只要主席、總版覺得有需要,就可以係壇主三天未有作出回應既情況下,啟動行會。我唔記得幾時有講過要壇主兩星期唔online先可以喎!似乎同我地既規定有出入喎!

宜家問題係,有冇人覺得需要啟動行會黎處理先?若然行會成員或主席或總版覺得有需要先要啟動者。唔係事無大小,一有人有建議,壇主三日無回覆,就一定要啟動行會架。

而決定係咪啟動行會既人,咪就係總版阿隱同主席桶少你囉。你辭左代理壇主個職務者,行會主席個位都仲係你架嘛!

所以,你覺得有需要既,咪啟動行會囉。

你唔想啟動行會既,咪慢慢繼續討論落去囉。

個自主權係你手中。唔係係人地到。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 79  發表于: 2005-11-12
反正宜家有幾單野要傾,咪一次過擺哂出黎傾囉。最好既就係,每一單要決定既野都已經廣泛咨詢會員意,有哂「民意基礎」。宜家啟動行會,只要pm有關行會成員,開topic,留意見,投票。落決定。攪掂!

幾好呀!唔駛再拖黎拖去。

離線工藤新一
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 80  發表于: 2005-11-12
冇錯啦...
好弘野都已經拖0左好耐...
離線工藤新一
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 81  發表于: 2005-11-12
冇錯啦...
好弘野都已經拖0左好耐...
離線
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 82  發表于: 2005-11-12
贊成啟動行會
離線antony
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 83  發表于: 2005-11-12
下面是引用可於2005-11-12 01:21發表的:
贊成啟動行會

x 2
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 84  發表于: 2005-11-15
點呀?又係不了了之呀?

離線工藤新一
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 85  發表于: 2005-11-15
又停0左?
桶兄..
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 86  發表于: 2005-11-16
下面是引用柯南於2005-11-15 23:49發表的:
又停0左?
桶兄..

呢樣野做左決定都係無用

因為都係要muly個戶口先可以做到野...

垃圾桶四Be
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 87  發表于: 2005-11-16
決定都好似未有喎....?
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 88  發表于: 2005-11-16
下面是引用垃圾桶於2005-11-16 00:11發表的:
呢樣野做左決定都係無用
因為都係要muly個戶口先可以做到野...

點可以咁講呢?

咁一日唔決定,一日都唔會做野架啦!

決定左,自然會有人做野架啦。一日唔做咪等一個星期囉。pm佢又得,點都得?

但唔做決定,就一定唔會有人做野架啦。

我地就係喜歡等。等你決定,等佢決定………無了期咁等落去。

離線「隱」
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 89  發表于: 2005-11-16
sorry.....我星期四先有空去開(有test)....><
希望大家等到.....