• 2464閱讀
  • 31回復

C 朗 出局, 買他走是對的? 恭喜曼聯! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Dee

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2010-03-11
Real Madrid's dreams of a Champions League final at their Bernabeu home were crushed by Lyon tonight as the Spanish giants were knocked out at the last-16 stage for the sixth successive season.

- Debate on the Soccernet forum - Guti blames lack of teamwork

Cristiano Ronaldo's seventh Champions League goal of the season gave Madrid the perfect early start as he netted after just six minutes to level up the aggregate scores at 1-1.

However.......

http://m.espn.go.com/soccer/report?w=19azx&gameId=285592&i=TOP&topslot=1
離線Obadiah
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2010-03-11
however?....
離線Dee
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2010-03-11
引用第1樓*艾瑞克*2010-03-11 07:58發表的“”:
however?....

請入Link睇,因為好長....或者Post都可以?
離線ringo418
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2010-03-11
引用第2樓Dee2010-03-11 08:24發表的“”:
請入Link睇,因為好長....或者Post都可以?

可以.....
有出處就得架喇
離線tsuitkl
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2010-03-11
恭喜曼聯!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2010-03-12
邊有得咁講架

冠軍得一個,咁其他一定拎唔到架啦。

四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2010-03-12
如何今年曼聯有C.Ron 既就未必有狀態癲瘋既Rooney
其實都只係有得有失

買他走是對的? > 賣他走是對的?
離線丹尼屎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2010-03-12
一定對架喎~ 起碼減少左 Man Utd d 債
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2010-03-12
曼聯遲 d 出局 , 就會話返賣左C朗係錯架啦
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2010-03-12
引用第8樓OldSosad2010-03-12 13:24發表的“”:
曼聯遲 d 出局 , 就會話返賣左C朗係錯架啦 [表情]

你呢句係咪掉轉左d意思 ??
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2010-03-12
引用第9樓廢托2010-03-12 13:40發表的“”:
你呢句係咪掉轉左d意思 ??

咩意思?
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2010-03-12
引用第10樓OldSosad2010-03-12 13:43發表的“”:
咩意思?

唔係應該早d出局咩??
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2010-03-12
引用第11樓廢托2010-03-12 13:52發表的“”:
唔係應該早d出局咩?? [表情]

我個"遲 d"同你個"遲 d"意思唔一樣

或者我應該將"遲 d"擺係最頭
離線ringo418
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2010-03-12
引用第6樓chun14242010-03-12 13:10發表的“”:
如何今年曼聯有C.Ron 既就未必有狀態癲瘋既Rooney
其實都只係有得有失
.......

但至少呢個動作係對既......
今年見到既先係真正既RONNEY....

而且老實說, C朗有時真係太獨了,,,
我睇佢第二回合, 有幾球佢打亂左人地後防,
交波比隊友會仲靚, 佢係要自己射埋....
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2010-03-12
老費曾打算用「機關槍」射C朗
12.03.2010 20:20    

【商台互動體育組】隨著皇家馬德里在歐聯16強出局,大紅人基斯坦奴朗拿度(C朗),已不可能在今季再遇前東家曼聯,而師父費格遜就對此大表震驚,並指當今沒有可以人可以阻擋愛徒的侵襲——除了用機關槍!

破世界轉會費紀錄8,000萬鎊轉投皇馬,C朗無法率領球隊打破歐聯16強的魔咒,而曼聯領隊費格遜就無緣再遇徒兒感到失望:「我為C朗感到婉惜,所有人都稱C朗在那場比賽踢出身價,無與倫比。」

老費還打趣道:「腦海中曾經想如何對付皇馬,我開始是打算用一支機關槍對付C朗,除了之外,別無他法。」

「我樂意見到皇馬晉級,但同時顯示到這正是歐洲比賽的魅力所在。」

紅魔在16強淘汰AC米蘭,將返回聯賽與富咸交手,屆時並沒有新加入的傷兵,但傷癒的傑斯並不會參與賽事,留待下仗大戰面對利物浦時候命。