• 3338閱讀
  • 61回復

忘記陰謀論吧,利物浦就是不夠好 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2010-05-03
引用第7樓utadahikaru202010-05-03 13:55發表的“”:
前面真係講得幾岩 [表情] 有個正宗右閘唔用...係要放馬斯打右閘...真係證明係賓sir眼中...Degen連右閘替補都不如....
依個真係So sad[表情]
.......

我觉得馬斯打右閘都几好架....虽然他不是正宗右閘....
个几次馬斯打右閘YFF都拿到10分上下, 比打中前锋仲屈机!!

我是不明白...但我都不是教练...
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2010-05-03
引用第7樓utadahikaru202010-05-03 13:55發表的“”:
前面真係講得幾岩 [表情] 有個正宗右閘唔用...係要放馬斯打右閘...真係證明係賓sir眼中...Degen連右閘替補都不如....
.......

維拉係有前冇後

定係冇前有後啊
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2010-05-03
引用第15樓Zxen2010-05-03 14:11發表的“”:
我觉得馬斯打右閘都几好架....虽然他不是正宗右閘....
个几次馬斯打右閘YFF都拿到10分上下, 比打中前锋仲屈机!! [表情] [表情]
.......

用yff 黎計真正比賽既效用
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2010-05-03
引用第7樓utadahikaru2003-05-2010 13:55發表的“”:
.......

咁利物浦11人好過維拉11人丫嘛
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2010-05-03
引用第14樓utadahikaru2003-05-2010 14:10發表的“”:
其實享利同巴巴都唔似樣,冇理由認錯 [表情] [表情] [表情]

隊長同d世界級前鋒特別老友
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2010-05-03
引用第19樓Gabriel2010-05-03 14:42發表的“”:
隊長同d世界級前鋒特別老友 [表情] [表情] [表情]

喜歡就送你禮球,唔成敬意
∼縱使我們選擇不了出生的環境,決定不了生命的長度,卻能憑著一顆虔誠向善的心,讓自己活出了生命的深度。∼

離線him
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2010-05-03
gj傷左咩??
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2010-05-03
根本你地就係自欺欺人!重要既球員傷得既都傷,攪到要搵個防中黎打閘。兩日前先踢完百二分鐘!仲要幾乎都係同一班人。抖都未抖完。後備席搵個似樣既出黎睇下都無!場波對己隊黎講重要性有限。岩岩又歐霸出局,士氣低落!

天時、天利、人和,通通都無!對住氣勢如虹,搏盡老命爭冠軍既車路士。無論人腳、後備、士氣、體力、鬥志、目標………全部都比人比下去。未打都知無得打架啦。有冇謝拉特呢球,呢場都係輸多架啦。係你地自己無本事羸,竟然將個責任推係第二隊身上者。

有本事,你領放車仔三分,你駛理佢呢場羸定輸?唔通車仔仲要乞求史篤城幫手羸對手等自己封皇咩?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線丹尼屎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2010-05-03
打落 Chelsea 極度緊張~ 走位不足~ 相反 Liverpool 猜下猜下仲有威脅過 Chelsea~

優勢一直都係 Liverpool 到~

唔係咁快有 Gerrard 呢個失誤你又點斷定 Liverpool 一定輸?
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2010-05-03
總之一句講哂,自己無本事羸個冠軍,就咪係到賴三賴四!

比D 骨氣出黎睇下啦。平時見到就當死敵,有事就想人地做你水抱!面皮幾丈厚!

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2010-05-03
仲有,誤傳你地見得少?一周十場英超,二十隊波無人誤傳?之前卡頓高爾個球回後咪又係誤傳?又唔見你地咁肉緊地痛斥卡頓高爾?

有利害關係就出黎講三講四!有邊個有證據證明謝拉特係故意誤傳既?攞出黎證據出黎!無就唔該唔好侮辱人地!

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2010-05-03
其實老狐係咪話緊我地
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2010-05-03
引用第26樓utadahikaru202010-05-03 16:31發表的“”:
其實老狐係咪話緊我地 [表情]

點會!你係咪諗多左。

離線ivorfox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2010-05-03
隊長係永遠既隊長

一球波就可以將焦點放晒自己到

其實有乜陰謀呀, 我地唔係為左阻住邊個拎冠軍而比賽, 我地係要拎冠軍而比賽.
今季失敗就已成定局, 問題成季都無解決過, 再加埋周中有120分鐘比賽,仲要出局.
講真,轉做跟曼聯踢,都未必拎到分.
離線seattleqoo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29  發表于: 2010-05-03
引用第28樓ivorfox2010-05-03 16:37發表的“”:
隊長係永遠既隊長 [表情]
一球波就可以將焦點放晒自己到 [表情]
其實有乜陰謀呀, 我地唔係為左阻住邊個拎冠軍而比賽, 我地係要拎冠軍而比賽.
.......

好耐冇見過你, 幾時出黎打波???