• 3341閱讀
  • 61回復

忘記陰謀論吧,利物浦就是不夠好 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2010-05-03
引用第24樓freezefox2010-05-03 16:22發表的“”:
總之一句講哂,自己無本事羸個冠軍,就咪係到賴三賴四!
比D 骨氣出黎睇下啦。平時見到就當死敵,有事就想人地做你水抱!面皮幾丈厚!

I cannot agree anymore
離線Playmaker
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2010-05-03
引用第24樓freezefox2010-05-03 16:22發表的“”:
比D 骨氣出黎睇下啦。平時見到就當死敵,有事就想人地做你水抱!面皮幾丈厚!

同意
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2010-05-03

完全贊同
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 2010-05-04
引用第45樓KINs2010-05-03 21:04發表的“”:
引用第24樓freezefox於2010-05-03 16:22發表的“”:
I cannot agree anymore

絕對同意!
自己唔輸比佢 贏晒38埸咪拎到冠軍囉,
下埸wigan輸不如話埋佢地收錢踢波啦
離線him
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 2010-05-04
del
[ 本文被him在2010-05-04 22:57重新編輯 ]
離線Valencia25
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 2010-05-04
引用第49樓him2010-05-04 21:46發表的“”:
曼迷收聲啦 [表情] [表情]

離線Jerrard
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 2010-05-04

講得好!!
我都想講這句好耐
離線ah_che99
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 2010-05-04
引用第22樓freezefox2010-05-03 16:11發表的“”:
根本你地就係自欺欺人!重要既球員傷得既都傷,攪到要搵個防中黎打閘。兩日前先踢完百二分鐘!仲要幾乎都係同一班人。抖都未抖完。後備席搵個似樣既出黎睇下都無!場波對己隊黎講重要性有限。岩岩又歐霸出局,士氣低落!
天時、天利、人和,通通都無!對住氣勢如虹,搏盡老命爭冠軍既車路士。無論人腳、後備、士氣、體力、鬥志、目標………全部都比人比下去。未打都知無得打架啦。有冇謝拉特呢球,呢場都係輸多架啦。係你地自己無本事羸,竟然將個責任推係第二隊身上者。
.......

其實呢幾日睇咗啲報紙報導, 我都好慶.
其實某程度上我都頗欣賞費格遜, 當自己球隊多傷兵或低潮時, 佢好能夠因應自己所有嘅人腳, 靈活地調動出最適當嘅陣式, 而不會墨守成規地用死一套陣式. 呢方面不可抹殺佢嘅本事.
但係呢次佢真係恨贏恨到顛咗, 需知道呢場波就算利物浦full team 兼有足夠體力, 都係55波, 而家傷嘅傷, 攰嘅攰, 根本冇可能去贏到現時嘅車仔, 就算冇謝老四嘅致命回傳, 在體力逐漸下降下, 輸波只係時間嘅問題.
更離奇係, 曼聯自己兩個循環都輸俾車仔, 但係啲人仲希望而家呢隊又傷又疲嘅利物浦去幫佢哋令車仔失分, 係咪唔太現實呢?
曼迷們, 如果你哋唔兩個循環都輸俾車仔嘅話, 聯賽冠軍咪曼聯lor.
離線him
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 2010-05-04
好彩我從來無諗住利記會贏車仔姐
冇搵位坐冇搵位坐
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 54  發表于: 2010-05-04
謝拉特的致命回傳令利物浦不敵車路士、令曼聯繼續落後車路士1分,把「紅軍」放水的陰謀論推至高峰,而曼聯領隊費格遜   亦忍不住嘲諷紅軍送大禮。費爵爺如今的激勵對象變為韋根,希望這支同區球隊於周日英超煞科戰幫忙令車路士失分,造就「紅魔」奇蹟四連霸。

車路士主帥安察洛堤賽前點名須提防謝拉特,結果卻是這名神奇隊長「助攻」予杜奧巴   先開紀錄,為最終2﹕0作客奏凱奠下基礎,重奪冠軍在望。費格遜表示﹕「我剛看過重播,那(謝拉特回傳)是天大的禮物(給車路士)。我們無能為力,只能接受現實。」不過他補充道﹕「利物浦全季輸了19仗,要他們迫使車路士失分或許是太強人所難,即使我確曾想利物浦必會做點什麼。犯錯無法避免,我肯定謝拉特為此懊悔。」

「韋根是好球隊 希望幫一把」

對於煞科日「藍戰士」主場迎戰韋根看來穩袋3分,費Sir稱﹕「你永不會知道將來的事,何况足球是瘋狂的遊戲。我不必進言韋根用什麼陣式或戰術,因為他們是好球隊。曼城今屆兩循環皆挫車路士,而韋根同樣是我們的鄰居,希望也能幫一把。不過,聽清楚,我們明白如今命懸一線。我們可以做的是下仗擊敗史篤城,今季最後一仗在自家球迷面前獲勝。」

已經護級成功的韋根昨天補時由守將高賀利建功,逼和侯城2﹕2,令「尾三」的客軍確定成為今屆最後一支降班隊。以昨仗演出和戰意而論,費格遜寄望韋根於史丹福橋搶分恐怕癡心錯付。

YAHOO放係頭板
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 55  發表于: 2010-05-04
算啦,場波都過左咁耐,無謂再提。反正對利物浦而言,始終係一場敗仗。多說無益。就此作結吧。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 56  發表于: 2010-05-04
當日曼聯主場輸比車路士
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 57  發表于: 2010-05-04
引用第54樓bennylau1272010-05-04 23:44發表的“”:
謝拉特的致命回傳令利物浦不敵車路士、令曼聯繼續落後車路士1分,把「紅軍」放水的陰謀論推至高峰,而曼聯領隊費格遜   亦忍不住嘲諷紅軍送大禮。費爵爺如今的激勵對象變為韋根,希望這支同區球隊於周日英超煞科戰幫忙令車路士失分,造就「紅魔」奇蹟四連霸。
車路士主帥安察洛堤賽前點名須提防謝拉特,結果卻是這名神奇隊長「助攻」予杜奧巴   先開紀錄,為最終2﹕0作客奏凱奠下基礎,重奪冠軍在望。費格遜表示﹕「我剛看過重播,那(謝拉特回傳)是天大的禮物(給車路士)。我們無能為力,只能接受現實。」不過他補充道﹕「利物浦全季輸了19仗,要他們迫使車路士失分或許是太強人所難,即使我確曾想利物浦必會做點什麼。犯錯無法避免,我肯定謝拉特為此懊悔。」
「韋根是好球隊 希望幫一把」
.......

我唔知英文版個到點講。不過中文版就……

老實,費格遜既說話中,有部分的確係事實。今場要利記阻止車仔,根本係強人所難。強如曼聯,咪一樣阻止唔到車路士。

不過,至少佢唔敢/會話謝拉特係故意放水!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 58  發表于: 2010-05-04
我怕下埸對侯城贏時 又再比人抽多幾下
離線him
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 59  發表于: 2010-05-04
如果有英文版再抽都唔遲