• 18542閱讀
  • 717回復

[足球遊戲]McDonald's FIFA World Cup Fantasy(歡迎入組) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 75  發表于: 2010-06-11
引用第74樓bmlbml2010-06-11 18:54發表的“”:
我唔識玩,咁我買哂11個勁野打正選,之後果12個人都係果d骨既話,如果唔出既話,
係唔係都唔會影響個分架 [表情]

只要你正選全部都有出場咪得咯。

如果唔係就參考上面ab34 post既automatic subs∼
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 76  發表于: 2010-06-11
今日臨急臨忘開隊,唔知道呢度有group,加入唔到head to head
離線ab34
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 77  發表于: 2010-06-12
原來呢隻game即時update分數
離線ab34
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 78  發表于: 2010-06-12
暫時打左一個洛里斯,10分 應該唔會轉做紐亞
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 79  發表于: 2010-06-12
我得個中柱mphela!2分。。。
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線ab34
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 80  發表于: 2010-06-12
引用第79樓reve2010-06-12 04:39發表的“”:
我得個中柱mphela!2分。。。 [表情] [表情]

你會唔會sub走佢呀?
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 81  發表于: 2010-06-12
引用第80樓ab342010-06-12 04:51發表的“”:
你會唔會sub走佢呀?

宜家未有得sub,不過應該會sub最後一個比賽日既villa∼

round2 已經可以排陣了∼
收起巴西兵,出盡西班牙+荷蘭!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 82  發表于: 2010-06-12
之前唔知d rules
而家朗尼係sub,激死
係唔係sub入來果d可以再sub出去,但係sub左出去果d就無機會再計架啦可?
離線ab34
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 83  發表于: 2010-06-12
引用第82樓科高2010-06-12 07:42發表的“”:
之前唔知d rules
而家朗尼係sub,激死 [表情] [表情]
係唔係sub入來果d可以再sub出去,但係sub左出去果d就無機會再計架啦可?

咁你sub朗尼入去正選啦

sub左出去果d我就唔係太清楚,如果sub走個球員未踢,我唔知可唔可以再sub番入去,我可能會試下得唔得
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 84  發表于: 2010-06-12
咦,我個mphela變佐4分喔!
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 85  發表于: 2010-06-12
引用第84樓reve2010-06-12 15:57發表的“”:
咦,我個mphela變佐4分喔! [表情]

因為改左rules

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
被挑:工藤新一@LEGEND 10K(已付)
被挑:TriFox@爽YY 10K(已付)
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 86  發表于: 2010-06-12
同一個round進行中既換人,有兩點要注意:

An unlimited number of substitutions can be made but only eleven players with one captain can score points each round.
呢點系講未踢過比賽既球員可以隨意無限次更換。

If you remove a player who has scored points for your team, these points will be lost. The player cannot be brought back into your team until the next round.
但係已經攞佐分數既球員一旦卑換走,分手就會失去,同時不能再換入黎。
離線klinsmannabc
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 87  發表于: 2010-06-12
我想問1rd可以Transfer幾多人?
離線ab34
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 88  發表于: 2010-06-12
引用第87樓klinsmannabc2010-06-12 16:50發表的“”:
我想問1rd可以Transfer幾多人?

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 89  發表于: 2010-06-12
好野,星仔有9分,李青龍都有6分