• 7565閱讀
  • 213回復

[英超][Official] 祖高爾加盟利物浦 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2010-07-19
引用第27樓國球旗2010-07-19 20:55發表的“”:
另外,班拿約係已經完成既買賣。祖高爾根本都仲係吹緊,都唔知係咪真係簽到。.......

你呢句已經等如講:「錢!唔係車仔要考慮既野。至少唔係第一個考慮元素!」

但對宜家既利記黎講,錢就係第一要考慮既元素。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線Hernandez
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2010-07-19
Liverpool FC are delighted to confirm the signing of Joe Cole on a four-year deal.

The England midfielder has agreed personal terms with the Reds and will undergo a medical in the next 48 hours.

Cole becomes the club's second signing of the summer after Milan Jovanovic.

The 28-year-old arrives from Chelsea, where he won three league titles and two FA Cups during a seven-year spell.

He is a product of the West Ham youth system and has represented his country 56 times, scoring 10 goals in the process.
離線Valencia25
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2010-07-19
引用第31樓KaTsun31@MKM2010-07-19 21:05發表的“”:
Liverpool FC are delighted to confirm the signing of Joe Cole on a four-year deal.
The England midfielder has agreed personal terms with the Reds and will undergo a medical in the next 48 hours.
.......

竟然
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2010-07-19
引用第31樓KaTsun31@MKM2010-07-19 21:05發表的“”:
.......

疑?睇黎係我地吹吹下既呢段時間中,「好事」慢慢接近囉喎。

離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2010-07-19
引用第28樓freezefox2010-07-19 21:03發表的“”:
咁你即係根本連我頭先講過咩都無睇者!
.......

你而家唔係就係寫緊......日後先知既野,無得討論,所以只可以用財務安排上黎睇咩

咁同我講「只係以一個球員既身價黎評論個球員」有咩分別
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2010-07-19
.......

無講幾多人工
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2010-07-19
引用第30樓freezefox2010-07-19 21:05發表的“”:
你呢句已經等如講:「錢!唔係車仔要考慮既野。至少唔係第一個考慮元素!」
.......

點解你 quote 果句野,明明係你自己講,但個名變左我既
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2010-07-19
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2010-07-19
引用第34樓國球旗2010-07-19 21:06發表的“”:
你而家唔係就係寫緊......日後先知既野,無得討論,所以只可以用財務安排上黎睇咩 [表情]
咁同我講「只係以一個球員既身價黎評論個球員」有咩分別 [表情] [表情] [表情] [表情]

點會無分別?

前者,無得討論,係因為太多未知之數。唔通你宜家就已經可以清清楚楚咁話比我聽,祖高爾一定唔掂又或者一定掂?

而「只係以一個球員既身價黎評論個球員」即係就算我見到祖高爾打到一PAT 屎咁,我都話OK 無問題,因為佢係免費,免費就咩都無所謂,打成點都無問題。

你竟然將兩者相提並論?

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2010-07-19
終於有d好消息
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2010-07-19
引用第39樓KINs2010-07-19 21:13發表的“”:
終於有d好消息 [表情] [表情] [表情] [表情]

係一片壞消息中都叫左有番個好消息咁啦。

離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2010-07-19
引用第38樓freezefox2010-07-19 21:12發表的“”:
點會無分別?
.......

但呢個 moment,你真係「只係以一個球員既身價黎評論個球員」喎,JC 係咪會打到 pat 屎係無得評論架
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2010-07-19
引用第41樓國球旗2010-07-19 21:14發表的“”:
但呢個 moment,你真係「只係以一個球員既身價黎評論個球員」喎,JC 係咪會打到 pat 屎係無得評論架 [表情]

呢個係你夾硬老屈我者。

其實我都唔明,你地都唔要祖高爾啦,我地簽到祖高爾係咪真係正如我所講係「著數左」,你地都唔需要CARE 啦。唔係自己唔要既野,比人執左又有D 酸溜溜既感覺咁老套係話﹗大方D 啦,當我地著數個少少都無所謂啦。

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2010-07-19
引用第42樓freezefox2010-07-19 21:19發表的“”:
呢個係你夾硬老屈我者。
.......

比我地著數一次啦
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2010-07-19
引用第42樓freezefox2010-07-19 21:19發表的“”:
呢個係你夾硬老屈我者。
.......

引用第7樓國球旗2010-07-19 16:26發表的“”:

利記認為值就得啦,希望 jc 幫到手啦。 [表情]

引用第23樓國球旗2010-07-19 20:46發表的“”:

p.s. 我都希望 JC 踢利記會成功既

引用第28樓freezefox2010-07-19 21:03發表的“”:

.......

呢個 topic 我都唔止一次講過想利記同 JC winwin 啦,

anyway,我都唔想見利記沉淪既