• 1963閱讀
  • 44回復

[英超]Xavi: Fabregas即使下季留系Arsenal都只系好似“租借”形式 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2010-07-21
又黎口術
真係好煩
離線太伊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2010-07-21
咁阿仙奴一直發生既事都係証明緊佢既青訓策略其實係有好大既人性問題……
D球員對英國都冇歸屬感……
唔似人地D青訓咁真係會係o個個國家既人…
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2010-07-21
引用第31樓小伊子2010-07-21 18:17發表的“”:
咁阿仙奴一直發生既事都係証明緊佢既青訓策略其實係有好大既人性問題……

要怪只好怪英倫海峽出不到幾個能人
∼縱使我們選擇不了出生的環境,決定不了生命的長度,卻能憑著一顆虔誠向善的心,讓自己活出了生命的深度。∼

離線plmplm
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2010-07-21
唉....而家我將巴塞同881既POST都一律
離線CHUCK
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2010-07-21
呢d說話真係
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2010-07-21
真係轉會先講啦
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2010-07-21
引用第31樓小伊子2010-07-21 18:17發表的“”:

同意你所講~~
係有一個根本嘅問題喺度.
離線sheva
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2010-07-21
引用第32樓sakura_32120042010-07-21 18:37發表的“”:
要怪只好怪英倫海峽出不到幾個能人 [表情] [表情] [表情]

禾確特
離線KarimBenzema
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2010-07-21
我覺得呢個人講得好啱, 巴塞班人簡直無視阿仙奴
Im no fan of Arsenal, but this whole Cesc Fabregas thing is a disgrace and they should make a formal complaint to FIFA or UEFA or whoever against Barcelona. How is getting the entire squad to come out and pressurise Wenger into selling, by persistently barraging the media with "Arsenal have no other choice, Cesc will be a player here" etc, not tapping up? At the end of the day, no matter how much they moan and complain about how Wenger has to sell, he doesnt. Fabregas is under contract and it should be honoured unless Barcelona can negotiate a selling price. There should be none of this pressure through the media, its simple, pay Arsenal what they want or back off. The mere fact that barcelona have resorted to such classless and pathetic tactics shows that they are now very aware that they may not get their man.
離線plmplm
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2010-07-21
引用第38樓KarimBenzema2010-07-21 23:44發表的“”:

its simple, pay Arsenal what they want or back off.

我要一句就夠
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2010-07-21
引用第38樓KarimBenzema2010-07-21 23:44發表的“”:

引用第39樓plmplm2010-07-21 23:47發表的“”:

its simple, pay Arsenal what they want or back off.

我要一句就夠 [表情]

极度同意。。

lap波衫事件已经好当arsenal没道。。
而家又频频出口术
要买就拿钱来。。。
離線炸炸帝
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2010-07-22
有錢有得傾,冇錢唔該含_
離線
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2010-07-22
引用第41樓軒軒~阿B2010-07-22 03:13發表的“”:
有錢有得傾,冇錢唔該含_

小心你的言詞
離線crayon
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2010-07-22
引用第12樓extra2010-07-21 14:22發表的“”:
2年前我都好鐘意巴菜同西班牙, 不過e+已經.. [表情]

自從歐聯四強輸波射水...
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2010-07-22
引用第43樓crayon2010-07-22 10:57發表的“”:
自從歐聯四強輸波射水... [表情] [表情]

技不如人