• 5495閱讀
  • 172回復

[英超]曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線MatthewB
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2010-07-27
Freezefox: 曼城唔係水魚!
引用第27樓LongDsuccess2010-07-27 15:07發表的“Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城”:
其實曼城就黎可以組隊世界明星隊出黎 [表情] [表情]
但係點解入親都係前鋒同中場 [表情] [表情] ?

要夠威
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2010-07-27
Re:Freezefox: 曼城唔係水魚!
引用第30樓Matthew.B2010-07-27 15:08發表的“Freezefox: 曼城唔係水魚!”:
要夠威 [表情] [表情]

離線TriFox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2010-07-27
Re:Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城
引用第23樓火鳳凰2010-07-27 15:01發表的“Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城”:
兩件都唔係即時用得,睇黎頭半季都係地庄上陣……
不過曼聯都好似唔少傷兵,除左睇怕要退休既 Hargreaves 之外,好似話考慮緊唔註冊 anderson 入 25人大軍。另外,李奧同奧雲亦係無咁快出得…… [表情] [表情]

曼聯呢季可以保住個歐冠資格我已經心滿意足了
離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2010-07-27
引用第30樓Matthew.B2010-07-27 15:08發表的“Freezefox: 曼城唔係水魚!”:
要夠威 [表情] [表情]

做咩改topic名
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2010-07-27
Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城
引用第27樓LongDsuccess2010-07-27 15:07發表的“Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城”:
其實曼城就黎可以組隊世界明星隊出黎 [表情] [表情]
但係點解入親都係前鋒同中場 [表情] [表情] ?

Jerome Boateng (Hamburg, £10m), Aleksandar Kolarov (Lazio, £17m)...

兩個都係閘喎……
離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2010-07-27
Re:Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城
引用第34樓火鳳凰2010-07-27 15:09發表的“Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城”:
Jerome Boateng (Hamburg, £10m), Aleksandar Kolarov (Lazio, £17m)...
兩個都係閘喎……

呢兩件已經夠哂屈
離線Hernandez
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2010-07-27
賓尼迪斯將以 £24m 賣走巴洛迪利
鏝城有錢到
離線CHUCK
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2010-07-27
引用第34樓火鳳凰2010-07-27 15:09發表的“Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城”:
兩個都係閘喎……

未夠多
離線丹尼屎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2010-07-27
引用第23樓火鳳凰2010-07-27 15:01發表的“Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城”:
兩件都唔係即時用得,睇黎頭半季都係地庄上陣……
不過曼聯都好似唔少傷兵,除左睇怕要退休既 Hargreaves 之外,好似話考慮緊唔註冊 anderson 入 25人大軍。另外,李奧同奧雲亦係無咁快出得…… [表情] [表情]

Hernandez 世盃 ok 架喎~ 呢個小伙仔把握力幾好

係唔係 21 歲或以下唔洗註冊都踢得? 如果係既話應該岩岩 25 個~

VDS, Neville, Evra, Hargreaves, Ferdinand, Brown, Owen, Anderson, Berbatov, Rooney,
Giggs, Park, Hernandez, Vidic, Carrick, Nani, Scholes, O'shea, Evans, Fletcher,
Valencia, Gibson, Kuszczak, De Laet, Diouf
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2010-07-27
Re:Re:Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城
引用第38樓丹尼屎2010-07-27 15:21發表的“Re:Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城”:
Hernandez 世盃 ok 架喎~ 呢個小伙仔把握力幾好 [表情]
係唔係 21 歲或以下唔洗註冊都踢得? 如果係既話應該岩岩 25 個~ [表情]
.......

Hernandez 我都覺得幾好,不過英超完全唔同踢法,佢岩岩黎都應該需要一段時間去適應……

p.s. 21歲無錯係唔駛註冊……
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2010-07-27
Re:Re:Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城
引用第35樓可可粉2010-07-27 15:10發表的“Re:Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城”:
呢兩件已經夠哂屈 [表情]

但睇埋替補
後防真係買得未夠
只愛足球
離線丹尼屎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2010-07-27
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城
引用第39樓火鳳凰2010-07-27 15:24發表的“Re:Re:Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城”:
Hernandez 我都覺得幾好,不過英超完全唔同踢法,佢岩岩黎都應該需要一段時間去適應……
p.s. 21歲無錯係唔駛註冊……

對佢有 d 期望
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2010-07-27
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城
引用第40樓迪克2010-07-27 15:26發表的“Re:Re:Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城”:
但睇埋替補
後防真係買得未夠 [表情] [表情] [表情]

先唔好理要賣果的,而家有既後防︰

boateng     toure       kompany     kolarov
zabaleta     onuoha     lescott     bridge
richards       boyata                     garrido

睇黎都只係需要買多一個中堅姐……
離線丹尼屎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2010-07-27
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城
引用第42樓火鳳凰2010-07-27 15:35發表的“Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城”:
先唔好理要賣果的,而家有既後防︰
boateng     toure       kompany     kolarov
.......

之前熱身賽出過個新仔叫 Cunningham
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2010-07-27
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城
引用第43樓丹尼屎2010-07-27 15:37發表的“Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城”:
之前熱身賽出過個新仔叫 Cunningham [表情]

呢個好似係左閘,出到第四隊先有位俾佢喎,繼續踢預備組啦……