• 5493閱讀
  • 172回復

[英超]曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 60  發表于: 2010-07-27
Re:Re:Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城
引用第38樓丹尼屎2010-07-27 15:21發表的“Re:Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城”:
Hernandez 世盃 ok 架喎~ 呢個小伙仔把握力幾好 [表情]
係唔係 21 歲或以下唔洗註冊都踢得? 如果係既話應該岩岩 25 個~ [表情]
.......

費格遜邊可能一開始就比佢做主力。坐一年後備席就差唔多。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 61  發表于: 2010-07-27
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城
引用第42樓火鳳凰2010-07-27 15:35發表的“Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城”:
先唔好理要賣果的,而家有既後防︰
boateng     toure       kompany   kolarov
.......

痴線架!

離線隨風
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 62  發表于: 2010-07-27
Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城
曼城個個轉會窗都咁搞法
到時真係中央分配隊隊都等佢散貨
離線Hernandez
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 63  發表于: 2010-07-27
Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城
引用第62樓隨風2010-07-27 16:05發表的“Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城”:
曼城個個轉會窗都咁搞法
到時真係中央分配隊隊都等佢散貨 [表情]

直情整過拍賣會價高者得好過啦
離線avsquare_11
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 64  發表于: 2010-07-27
Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城
繼續曼城既燒錢行動
離線him
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 65  發表于: 2010-07-27
The capture would take City's incredibly summer spending spree to about £100m following the acquisitions of Jerome Boateng (Hamburg, £10m), David Silva (Valencia, £24m), Yaya Toure (Barcelona, £24m) and Aleksandar Kolarov (Lazio, £17m).

諗起fm
離線TriFox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 66  發表于: 2010-07-27
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城
引用第58樓freezefox2010-07-27 16:01發表的“Re:Re:Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城”:
駛唔駛咁快出口術呀? [表情] [表情]

以曼聯到目前為止舉動黎睇,我睇唔到有咩優勢可以同人去爭冠
離線xo883
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 67  發表于: 2010-07-27
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城
引用第66樓TriFox2010-07-27 16:24發表的“Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城”:
以曼聯到目前為止舉動黎睇,我睇唔到有咩優勢可以同人去爭冠 [表情]

有既, 當朗尼+貝碧復甦
離線TriFox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 68  發表于: 2010-07-27
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城
引用第67樓xo8832010-07-27 16:25發表的“Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城”:
有既, 當朗尼+貝碧復甦

貝碧真係唔敢有咩期望
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 69  發表于: 2010-07-27
引用第66樓TriFox2010-07-27 16:24發表的“Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城”:
以曼聯到目前為止舉動黎睇,我睇唔到有咩優勢可以同人去爭冠 [表情]

你頭先係講緊歐聯資格喎,一跳就跳去爭冠?相差好遠下者!

離線隨風
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 70  發表于: 2010-07-27
Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城
引用第65樓him2010-07-27 16:15發表的“Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城”:
The capture would take City's incredibly summer spending spree to about £100m following the acquisitions of Jerome Boateng (Hamburg, £10m), David Silva (Valencia, £24m), Yaya Toure (Barcelona, £24m) and Aleksandar Kolarov (Lazio, £17m).
諗起fm [表情]

fm都唔會比22萬鎊週薪yaya toure咁亂黎
離線xo883
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 71  發表于: 2010-07-27
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城
引用第68樓TriFox2010-07-27 16:28發表的“Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城”:
貝碧真係唔敢有咩期望 [表情]

maybe 熱身賽 only
離線xo883
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 72  發表于: 2010-07-27
Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城
引用第70樓隨風2010-07-27 16:28發表的“Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城”:
fm都唔會比22萬鎊週薪yaya toure咁亂黎 [表情]

其實佢真係唔值, 我諗如果曼城爆煲, 應該會死得比列斯更慘
離線KarimBenzema
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 73  發表于: 2010-07-27
Re:Re:Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城
引用第51樓迪克2010-07-27 15:55發表的“Re:Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城”:
偏見 [表情] [表情] [表情]
咩意思呀 [表情] [表情] [表情]

話佢買親都係Mid同Fowards唔係偏見
離線TriFox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 74  發表于: 2010-07-27
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城
引用第69樓freezefox2010-07-27 16:28發表的“Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:曼城另一收購已接近完成,巴洛迪利將以 £24m 轉投曼城”:
你頭先係講緊歐聯資格喎,一跳就跳去爭冠?相差好遠下者! [表情] [表情] [表情]

歐冠資格同冠軍都一樣咁高難度
如果曼城真係掂架話,就利物浦、阿仙奴、曼聯爭剩低個兩個位