• 1071閱讀
  • 24回復

[國際賽]意大利領隊班德利公佈征戰下月歐國盃外圍賽的23人名單 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線g3rMan

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2010-08-29
派路重返意大利國家隊

香港時間8月29日淩晨,意大利領隊班德利公佈了球隊征戰下月歐國盃外圍賽的23人名單……

By Tong Mu

2010年8月29日 上午11:37:00

香港時間8月29日淩晨,意大利領隊班德利公佈了球隊征戰下月歐國盃外圍賽的23人名單,派路、基拿甸奴同柏辛尼回歸藍衣軍團。意大利將在下週五作客挑戰愛沙尼亞,9月7日主場戰法羅群島。

附意大利隊名單

守門員:米蘭迪(帕爾馬)、沙列古(巴勒莫)、維維亞諾(博洛尼亞)

後衛:盧卡安東尼利(帕爾馬)、邦路斯(祖雲達斯)、保禾(巴勒莫)、卡辛尼(巴勒莫)、基亞連尼(祖雲達斯)、德迪斯維斯迪(費倫天拿)、加斯達迪路(森多利亞)、摩連拿路(史特加)

中場:迪羅斯(羅馬)、拿沙利(卡利亞里)、馬基斯奧(祖雲達斯)、蒙杜利禾(費倫天拿)、柏林保(森多利亞)、派路(AC米蘭)

前鋒:卡斯辛奴(森多利亞)、基拿甸奴(費倫天拿)、柏辛尼(森多利亞)、柏比(祖雲達斯)、基利亞雷拉(祖雲達斯)、羅斯(維拉利爾) (Goal.com)

http://www.goal.com/hk/news/489/%E6%84%8F%E5%A4%A7%E5%88%A9/2010/08/29/2093030/%E6%B4%BE%E8%B7%AF%E9%87%8D%E8%BF%94%E6%84%8F%E5%A4%A7%E5%88%A9%E5%9C%8B%E5%AE%B6%E9%9A%8A
離線Valencia25
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2010-08-29
Balotelli
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2010-08-29
引用第1樓benkwan38h2010-08-29 15:40發表的“”:
Balotelli [表情] [表情] [表情]

呢條友應該因為紀律問題而被放棄
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2010-08-29
基利亞雷拉英文係咩
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2010-08-29
引用第3樓名稱已被使用2010-08-29 15:57發表的“”:
基利亞雷拉英文係咩 [表情]

Quagliarella
離線小皮
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2010-08-29
引用第3樓名稱已被使用2010-08-29 15:57發表的“”:
基利亞雷拉英文係咩 [表情]

Fabio Quagliarella
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2010-08-29
引用第5樓小皮2010-08-29 15:59發表的“”:
Fabio Quagliarella

佢過左Juve咩
離線小皮
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2010-08-29
引用第6樓名稱已被使用2010-08-29 16:01發表的“”:
佢過左Juve咩 [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情]

外借左去祖記
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2010-08-29
引用第7樓小皮2010-08-29 16:02發表的“”:
外借左去祖記 [表情]

頂...........
仲諗住可以打三箭頭..Lavezzi+Cavani+佢 im.....................
而家冇啦......點挨啊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2010-08-29
引用第8樓名稱已被使用2010-08-29 16:04發表的“”:
頂........... [表情] [表情] [表情]
仲諗住可以打三箭頭..Lavezzi+Cavani+佢    im..................... [表情] [表情] [表情]
而家冇啦......點挨啊 [表情]

仲有Hamsik
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2010-08-29
引用第7樓小皮2010-08-29 16:02發表的“”:
外借左去祖記 [表情]

this news

http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=91121

離線小皮
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2010-08-29
引用第8樓名稱已被使用2010-08-29 16:04發表的“”:
頂........... [表情] [表情] [表情]
仲諗住可以打三箭頭..Lavezzi+Cavani+佢    im..................... [表情] [表情] [表情]
而家冇啦......點挨啊 [表情]

我都唔知點解napoli會借走佢
原來盧卡利尼又俾parma外借左去napoli
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2010-08-29
引用第11樓小皮2010-08-29 16:06發表的“”:
我都唔知點解napoli會借走佢 [表情]
原來盧卡利尼又俾parma外借左去napoli [表情]

係啊呢單我就知..不過要打歐霸都借走Quagliarella

而家Lavezzi,Cavani屈speed,基斯坦奴盧卡尼利高空射術都唔錯...係驚兩線作戰之後唔夠人
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2010-08-29
引用第11樓小皮2010-08-29 16:06發表的“”:
我都唔知點解napoli會借走佢 [表情]
原來盧卡利尼又俾parma外借左去napoli [表情]

拿坡里 Napoli
球員________位置________舊球會________新球會________轉會費
Contini__________後衛_____________拿玻里__________薩拉戈薩_____________未公開
Hoffer________前鋒_________拿玻里_______凱沙羅頓_______外借
Bogliacino______中場_________拿玻里________基爾禾_______外借
Navarro__________門將______________拿玻里___________小阿根廷__________外借
Cigarini___________中場_____________拿玻里_____________西維爾__________外借
Amodio___________中場______________拿玻里____________波圖___________外借
Denis____________前鋒______________拿玻里____________烏甸尼斯________共同所有  
Cavani___________前鋒______________巴勒莫___________拿玻里____________外借
Lucarelli__________前鋒_____________帕爾馬____________拿玻里___________外借

我自己整完都唔記得
離線小皮
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2010-08-29
引用第12樓名稱已被使用2010-08-29 16:08發表的“”:
係啊呢單我就知..不過要打歐霸都借走Quagliarella [表情]
而家Lavezzi,Cavani屈speed,基斯坦奴盧卡尼利高空射術都唔錯...係驚兩線作戰之後唔夠人 [表情] [表情]

如果好似上季咁打三前鋒陣,,真係有可能唔夠人洗