• 9071閱讀
  • 273回復

[意見]討論 YFF 區增設獨立直播區及新聞區 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線him
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 195  發表于: 2010-09-03
引用第194樓seattleqoo2010-09-03 19:02發表的“”:
唔止1個, 但一隻手數得晒.

平時係直播版有幾多人真係咁而唔傾
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 196  發表于: 2010-09-03
喂~真係考慮下麻凡講o既野啦
只愛足球
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 197  發表于: 2010-09-03
引用第196樓迪克2010-09-03 19:06發表的“”:

我覺得唔需要要人表態覺得在直播區講有關yff會令你好困擾

只需要表態有冇需要開個獨立直播區就得

我唔覺得有關yff會令我好困擾,不過我想做到雙嬴既效果

d人未必會因為有yff講而唔入去討論
但有機會係因為一個純討論球賽戰術既topic因而吸引到去討論
離線seattleqoo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 198  發表于: 2010-09-03
引用第195樓him2010-09-03 19:04發表的“”:
平時係直播版有幾多人真係咁而唔傾 [表情]

唔知呀, 其實一個壇實有d自己覺得唔順眼0既地方, 但冇理由要大部份人遷就自己囉.
離線Kun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 199  發表于: 2010-09-03
咁樣就算本身唔係好極端..一整都會變極端...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 200  發表于: 2010-09-03
引用第196樓迪克2010-09-03 19:06發表的“”:

講真喎, 快d開個版主大會決定好喎.
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 201  發表于: 2010-09-03
即係咁, 我越諗越唔妥, 開呢個TOPIC討論既原因, 係"因為有人投訴覺得太多YFF語而變成擾民",
而這一班被擾的人, 甚至被受傷害到開始出言指責講YFF語的人, 係咪咁??

好喇, 咁而家實際討論解決方案la, 十幾頁裡面, 我見到被指責的人出來表達左意見, 亦見有人贊成有人反對,
反對原因顯而易見, 唔駛多講, 贊成的, 就我觀察, 其原因好大成數都係因為想息事寧人, 耳根清靜,
咁係咪真心想搞咁大動作? 亦都係顯而易見~~~~

又再好喇~~~我想知道, 咁班"主角"呢????   班"被擾之人"呢???
雖說討論topic都只係今日既事, 但既然大前題係因為有一班異見的聲音, 先會有呢次討論, 咁佢地去哂邊呢?
我唔但求會有全體人員出現, 但既然被擾到咁, 點都應該有一個半個卦? 人呢??????????

究竟呢班人係咪個別聲稱被指責既人睇完inception幻想出來定係點??

我強烈要求搵方法得出呢班聲被擾的人究竟有多少? 佔的比率究竟如何?
如果原來只係一兩個玩野份子甚或係老鬼們inception出來的.......咁呢個討論topic究竟仲有什麼討論價值???
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 202  發表于: 2010-09-03
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
離線tc2218
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 203  發表于: 2010-09-03
引用第201樓麻凡2010-09-03 19:24發表的“”:
即係咁, 我越諗越唔妥, 開呢個TOPIC討論既原因, 係"因為有人投訴覺得太多YFF語而變成擾民",
而這一班被擾的人, 甚至被受傷害到開始出言指責講YFF語的人, 係咪咁??
好喇, 咁而家實際討論解決方案la, 十幾頁裡面, 我見到被指責的人出來表達左意見, 亦見有人贊成有人反對,
反對原因顯而易見, 唔駛多講, 贊成的, 就我觀察, 其原因好大成數都係因為想息事寧人, 耳根清靜,
.......

根本件事係由一個足球新聞post同YFF資訊post內容重疊再討論出黎﹐最大問題就唔係YFF用語
係YFF板已經同"其他足球"板有重疊
呢家再開多幾板﹐再分得開D只係擴大問題
人流分散﹐版主管理困難﹐內容重複
唔覺得呢幾個問題重要過"耳根清淨"咩??
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 204  發表于: 2010-09-03
引用第203樓tc22182010-09-03 19:30發表的“”:
呢家再開多幾板﹐再分得開D只係擴大問題
人流分散﹐版主管理困難﹐內容重複
唔覺得呢幾個問題重要過"耳根清淨"咩??
.......

咁你又申請開多個籃球版????  
離線tc2218
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 205  發表于: 2010-09-03
引用第204樓seattleqoo2010-09-03 19:34發表的“”:
咁你又申請開多個籃球版????   [表情] [表情] [表情]

籃球版正面得多~~ 起碼多多人支持先啦
同埋我覺得開個籃球板真係會多好多人討論籃球
NBA賽季開既時候實會有人開post直播討論
一個post討論一季去到幾百頁.....傻既咩..........
特別係季後賽既時候﹐真係好多人睇架
同埋多左人討論﹐自然多D人會手痕出黎陪你打波架啦
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 206  發表于: 2010-09-03
引用第205樓tc22182010-09-03 19:43發表的“”:
籃球版正面得多~~ 起碼多多人支持先啦
同埋我覺得開個籃球板真係會多好多人討論籃球
NBA賽季開既時候實會有人開post直播討論
一個post討論一季去到幾百頁.....傻既咩..........
.......

臭型凱未必有咁多時間管理. (因為要約人食飯)
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 207  發表于: 2010-09-03
原來我入錯POST
[ 本文被chun1424在2010-09-03 20:16重新編輯 ]
離線tc2218
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 208  發表于: 2010-09-03
引用第206樓seattleqoo2010-09-03 19:50發表的“”:
臭型凱未必有咁多時間管理. (因為要約人食飯)

板主可以事後慢慢傾
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 209  發表于: 2010-09-03
引用第200樓seattleqoo2010-09-03 19:16發表的“”:
講真喎, 快d開個版主大會決定好喎.

有需要?