• 57989閱讀
  • 1822回復

[其他]Android 討論區~ [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 120  發表于: 2010-12-01
引用第119樓sy02503582010-12-01 15:52發表的“”:
大家點睇htc desire hd / hd mini ?? [表情]

係囉....大家點睇呀~~~~~~~

好耐冇郁過了呢個POST..........其實呢............不如你都係出I-PHONE啦~~~~~~
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 121  發表于: 2010-12-01
部HTC magic 用佐1年了!so far so good∼

過後應該都會用android!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 122  發表于: 2010-12-01
引用第121樓reve2010-12-01 17:37發表的“”:
部HTC magic 用佐1年了!so far so good∼
過後應該都會用android! [表情] [表情] [表情]

但我部htc wildfire用得好唔開心.........
離線樂仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 123  發表于: 2010-12-01
有冇人用緊LG P500?
本人打算買
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 124  發表于: 2010-12-01
引用第122樓麻凡2010-12-01 17:51發表的“”:
但我部htc wildfire用得好唔開心......... [表情]

wildfire 係咪2.2?
我有玩過下我fren果部,大致上都ok喔。。。
你有咩咁不滿啊?
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 125  發表于: 2010-12-01
引用第124樓reve2010-12-01 18:27發表的“”:
wildfire 係咪2.2?
我有玩過下我fren果部,大致上都ok喔。。。
你有咩咁不滿啊? [表情] [表情]

畫面唔靚, 屏幕SIZE太另類, 令到好多APPS、GAME都唔WORK, 同埋亦令到上網的顯示畫面好古怪,
電池亦太差, 就算唔上網玩GAME, 如果果日多幾個電話, 返工唔夠8個鐘就已經差不多冇電.......
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 126  發表于: 2010-12-01
引用第125樓麻凡2010-12-01 18:34發表的“”:
畫面唔靚, 屏幕SIZE太另類, 令到好多APPS、GAME都唔WORK, 同埋亦令到上網的顯示畫面好古怪,
電池亦太差, 就算唔上網玩GAME, 如果果日多幾個電話, 返工唔夠8個鐘就已經差不多冇電....... [表情]

佢個mon又真係四方佐d... 原來咁就令到好多apps唔work
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 127  發表于: 2010-12-01
引用第126樓reve2010-12-01 18:36發表的“”:
佢個mon又真係四方佐d... 原來咁就令到好多apps唔work [表情] [表情] [表情]

因為佢地個軟件有設定顯示的畫面比例, 所以畫面比例唔符合佢地的設計, 便不能正常顯示...
因為咁, 我連ANGRY BIRD都玩唔到, 只看到五分一左右的畫面同只聽到聲......
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 128  發表于: 2010-12-01
引用第126樓reve2010-12-01 18:36發表的“”:
佢個mon又真係四方佐d... 原來咁就令到好多apps唔work [表情] [表情] [表情]

話時話, 你部機電池的使用時間怎樣?
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 129  發表于: 2010-12-01
引用第127樓麻凡2010-12-01 18:42發表的“”:
因為佢地個軟件有設定顯示的畫面比例, 所以畫面比例唔符合佢地的設計, 便不能正常顯示...
因為咁, 我連ANGRY BIRD都玩唔到, 只看到五分一左右的畫面同只聽到聲...... [表情]

講起angry bird........我到宜家都無玩過
因為系market search唔到,網上又搵唔到。。。

最後唔知我既1.5玩唔玩到!?
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 130  發表于: 2010-12-01
引用第128樓麻凡2010-12-01 18:44發表的“”:
話時話, 你部機電池的使用時間怎樣?

平時用,打下電話、sms,應該都唔洗日日charge的。。。
睇黎你既電池壞了!

同埋我唔會開太大brightness啦,太光都好刺眼
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 131  發表于: 2010-12-01
引用第130樓reve2010-12-01 18:45發表的“”:
平時用,打下電話、sms,應該都唔洗日日charge的。。。
睇黎你既電池壞了! [表情] [表情] [表情]
同埋我唔會開太大brightness啦,太光都好刺眼 [表情]

電池會壞架咩? 我未遇過.............激死.........
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 132  發表于: 2010-12-01
引用第131樓麻凡2010-12-01 18:58發表的“”:
電池會壞架咩? 我未遇過.............激死......... [表情]

你部機用佐幾耐?
有無試過玩“轉電池”??
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 133  發表于: 2010-12-01
引用第132樓reve2010-12-01 19:03發表的“”:
你部機用佐幾耐?
有無試過玩“轉電池”?? [表情] [表情] [表情]

wildfire會有幾耐..........3個幾月之嘛..........
離線雲佬~~SY
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 134  發表于: 2010-12-01
引用第120樓麻凡2010-12-01 17:23發表的“”:
係囉....大家點睇呀~~~~~~~ [表情]
好耐冇郁過了呢個POST..........其實呢............不如你都係出I-PHONE啦~~~~~~ [表情]

我都想出IPHONE..但冇貨LEI