• 4328閱讀
  • 94回復

[英超][落實](解僱領隊)Roy Hodgson [Liverpool] 杜格利殊暫時接任 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 60  發表于: 2011-01-09
引用第46樓05cw22011-01-09 00:11發表的“”:
唔知阿古蘭尼有冇機會番番去利記踢波呢?? [表情]

佢放左幾次口風話好enjoy而家, 再加上佢gf都想佢返italy (生活質素好d + 方便佢發展)
所以.... 打定輸數吧....
離線托利斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 61  發表于: 2011-01-09
引用第60樓sikingthegreat2011-01-09 02:34發表的“”:
佢放左幾次口風話好enjoy而家, 再加上佢gf都想佢返italy (生活質素好d + 方便佢發展)
所以.... 打定輸數吧....

都唔明點解一d咁有potential既球員,
係利記會不受重用
離線dolphindt
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 62  發表于: 2011-01-09
YEAH..... 利記英冠等緊你
但係都希望利記護級成功既, 加油
重有請重用d YM 既低分人唔該, 就算降班都比d 分我賺吓, 唔該晒
離線托利斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 63  發表于: 2011-01-09
引用第62樓dolphindt2011-01-09 05:51發表的“”:
YEAH..... 利記英冠等緊你 [表情]
但係都希望利記護級成功既, 加油 [表情]
重有請重用d YM 既低分人唔該, 就算降班都比d 分我賺吓, 唔該晒 [表情]

離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 64  發表于: 2011-01-09
引用第63樓托利斯2011-01-09 06:42發表的“”:
[表情] [表情]

引用第258樓ryan_kewell_72010-12-30 21:33發表的“”:
對d小學雞唔洗甘認真
離線KarimBenzema
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 65  發表于: 2011-01-09
引用第62樓dolphindt2011-01-09 05:51發表的“”:
重有請重用d YM 既低分人唔該, 就算降班都比d 分我賺吓, 唔該晒 [表情]

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 66  發表于: 2011-01-09

咁你有排等........

鶴臣呢半年黎最大的貢獻, 我諗係買咗Mereiles. Konchesky+Poulsen雖然唔掂, 但賣返出去唔一定蝕好多掛. 想睇下King Kenny呢個月會唔會買咩人........
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線05cw2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 67  發表于: 2011-01-09

離線魚蛋
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 68  發表于: 2011-01-09

離線weijian1988
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 69  發表于: 2011-01-09
引用第59樓berry2011-01-09 02:18發表的“”:
希丁克去左邊?

應該是正在教土耳其國家隊
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 70  發表于: 2011-01-09

其實呢類抽水既回覆係咪應該都扣分呢?
同段news無直接關係,
除左引起罵戰,我唸唔到有咩意義..

dolphindt回post時請重人自重
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 71  發表于: 2011-01-09
引用第70樓bennylau1272011-01-09 13:52發表的“”:
.......

引用第258樓ryan_kewell_72010-12-30 21:33發表的“”:
對d小學雞唔洗甘認真
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 72  發表于: 2011-01-09
引用第70樓bennylau12709-01-2011 13:52發表的“”:
.......

抽水無得扣架喎

不過呢類抽水可以被定性為離題post 如果大家off-topic既post太多我會警告...警告過後再犯就扣分....無論係抽水既人抑或係插抽水者既人

請大家多謝合作
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 73  發表于: 2011-01-09
http://hk.news.yahoo.com/article/110108/18/m4jq.html

【商台互動體育組】利物浦終於宣布辭去鶴臣領隊之職並委任杜格利殊為臨時領隊至季尾,紅軍球迷對此決定拍手叫好,但作為鶴臣好友、曼聯領隊費格遜卻為此大表不滿,痛斥紅軍管理層!

「鶴臣根本不用證明自己的領軍能力,作為領隊他的履歷已顯示了一切,他過去曾帶領的球隊無一不是有所佳績,對於那些受壓下而失去領隊之職的領隊,我都感到無比同情。」

除了費爵爺為好友抱不平,前紅軍名宿奇雲基瑾亦表示,鶴臣不過是前領隊賓尼迪斯遺下禍根的「受害者」:「利物浦差劣的表現並非因為鶴臣,而是他從投向晏菲路之前已經開始衰落。」奇雲基瑾認為紅軍之衰在於沉醉在昔日的光輝歷史之中,不思進步之禍。

「利物浦真正的問題在於不進則退,一直活在昔日的歷史之中,他們自以為是冠軍球隊,事實上球員根本無法達到奪冠的標準,球迷、球員及球會都應該深思反省,斷不能把責任全部推諉到鶴臣的身上,炒掉鶴臣容易,但解決紅軍的問題卻絕非易事。」

頗認同基瑾既論點
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 74  發表于: 2011-01-09
引用第66樓posouth2011-01-09 07:19發表的“”:
咁你有排等........ [表情]
鶴臣呢半年黎最大的貢獻, 我諗係買咗Mereiles. Konchesky+Poulsen雖然唔掂, 但賣返出去唔一定蝕好多掛. 想睇下King Kenny呢個月會唔會買咩人........
[表情]

Konchesky好明顯係hodgson帶過去的近衛兵

Konchesky其實係fulham打得唔錯...