• 115107閱讀
  • 6413回復

[足球遊戲]Niconico 足球小將 (頭post日文錯體字修正, 好友遊戲id,隊名,主角名稱,主角類型 updated) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6300  發表于: 2012-06-08
我而家25勝,之前2次30勝已拎過1p+1D,係咪再來30勝都唔會有旦的了? 抑或有P? 我又見到好似話29勝就會有隻P,咁奇既?

我應該而家就用10PP,抑或上到30勝先用10PP射,確保有35勝再拎P/P+呢?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6301  發表于: 2012-06-08
引用第6300樓科高蘭尼紐約人2012-06-08 20:10發表的“”:
我而家25勝,之前2次30勝已拎過1p+1D,係咪再來30勝都唔會有旦的了? 抑或有P? 我又見到好似話29勝就會有隻P,咁奇既?
我應該而家就用10PP,抑或上到30勝先用10PP射,確保有35勝再拎P/P+呢?

30勝應該冇旦 (其實你應該清楚, 因為佢有寫差幾多win有咩獎品, 冇fever我未clear, 所以我冇得睇)

總之30/35win 都好, 仲差5場有p旦就梗係用左5下10pp 佢......
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6302  發表于: 2012-06-08
冇fever 都打到25win la

源三, 同我企5個鐘la.....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6303  發表于: 2012-06-08
唔知點解,頭先25WIN時,佢話4WIN後有P??

ANYWAY,我返到家,射左1球1PT先,點知即死

根住就出FEVER

激到我用左幾支水射過........點知10WIN都唔過....我再等下算了
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6304  發表于: 2012-06-09
引用第6303樓科高蘭尼紐約人2012-06-08 22:53發表的“”:
ANYWAY,我返到家,射左1球1PT先,點知即死 [表情]
根住就出FEVER [表情] [表情]
.......

OH, 唔用10pp就真係太大意....

不過靠運攞p旦, 開旦又係另一個運氣考驗, 有人可以中尖, 又有靚p+....

頭先開哂, 中學森崎, 中學德仔......開成10張冇1張似樣.....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6305  發表于: 2012-06-09
引用第6303樓科高蘭尼紐約人2012-06-08 22:53發表的“”:
.......

呢個啱啱都留意到la.....正常"on list"既 p+旦 /尖旦 係30win....

29win p旦係 "not on list"既5win旦....

※29連勝以降、5勝毎に【プラチナ以上確定】イベントガチャチケット x1が
取得できます。
こちらは、再度取得することが可能です。

所以我啱啱第1次冇fever 既29win有p旦, 30win有p+旦, 跟住p旦係34win......
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6306  發表于: 2012-06-09
引用第6305樓icemanbergkamp2012-06-09 01:56發表的“”:
呢個啱啱都留意到la.....正常"on list"既 p+旦 /尖旦 係30win....
29win p旦係 "not on list"既5win旦....
.......

咁即係話,我29勝仲有p旦拎?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6307  發表于: 2012-06-09
引用第6306樓科高蘭尼紐約人2012-06-09 03:28發表的“”:
咁即係話,我29勝仲有p旦拎?

有 (你有冇攞到, 你自己唔知既咩?? )

依家on list既獎品攞哂, 即係只有29, 34, 39.......既5win獎
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6308  發表于: 2012-06-09
好正~~打到29勝出FEVER
即時開水拎左D~~~~
只愛足球
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6309  發表于: 2012-06-09
點解我頭先返到家,load咁耐都仲係loading既........

您地有無事? 定係我可以點check?
離線heaven2003
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6310  發表于: 2012-06-09
引用第6309樓科高蘭尼紐約人2012-06-09 22:10發表的“”:
點解我頭先返到家,load咁耐都仲係loading既........ [表情] [表情]
您地有無事? 定係我可以點check?

我同你一樣
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6311  發表于: 2012-06-09
引用第6310樓heaven20032012-06-09 22:13發表的“”:
我同你一樣 [表情]

您玩得返未? 點搞?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6312  發表于: 2012-06-09
其實係唔係隻GAME問題呢??

我剛剛求其去一個nicovideo.jp既GAME,都入到~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6313  發表于: 2012-06-09
del
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6314  發表于: 2012-06-10
玩到了