• 115042閱讀
  • 6413回復

[足球遊戲]Niconico 足球小將 (頭post日文錯體字修正, 好友遊戲id,隊名,主角名稱,主角類型 updated) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線heaven2003
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6315  發表于: 2012-06-10
唔知點解我LOAD個網LOAD得好慢
成日都通訊ERROR要RELOAD,玩唔到
部電腦上網時快時慢, 但又無野RUN緊,唔知係未中左毒
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6316  發表于: 2012-06-10
緊急通報!!! BUG AR!!!!!

SHOOT + POWER + TECHNIQUE = 219-221 & 274-276 既選手係100%必入!!!!

啱位計黑字, 錯位就計扣減後既紅字: eg. 錯位: max lv 既金亞一翼 & 金肖.....(真係唔夠人就迫住換人射la, 或者接近數值可能都work...)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6317  發表于: 2012-06-10
另提示: 如果打左就唔好留旦, 最好即開, 因為已經好多人知, 唔知klab會點反應......
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6318  發表于: 2012-06-11
引用第6316樓icemanbergkamp2012-06-10 21:32發表的“”:
SHOOT + POWER + TECHNIQUE = 219-221 & 274-276 既選手係100%必入!!!!
啱位計黑字, 錯位就計扣減後既紅字: eg. 錯位: max lv 既金亞一翼 & 金肖.....(真係唔夠人就迫住換人射la, 或者接近數值可能都work...)

oh.....太遲知,剛剛個fever得返2分鐘.......sad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6319  發表于: 2012-06-11
仲要之前用左好多水......
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6320  發表于: 2012-06-11
引用第6316樓icemanbergkamp2012-06-10 21:32發表的“”:

有無多d例子......我計左好耐都唔掂...........................................................
得金肖.....但放返中場即斷.....
只愛足球
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6321  發表于: 2012-06-11
引用第6320樓迪克2012-06-11 01:07發表的“”:
有無多d例子......我計左好耐都唔掂...........................................................
得金肖.....但放返中場即斷.....

您指出去調位會有0勝開始?

同埋我想問,+卡都係只計數字架咋可? 唔會自己再加上去的是吧?
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6322  發表于: 2012-06-11
搞掂...搞左成晚,終於11個都岩數值....
只愛足球
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6323  發表于: 2012-06-11
引用第6322樓迪克2012-06-11 02:19發表的“”:
搞掂...搞左成晚,終於11個都岩數值.... [表情]

我都搞左幾粒中終於搞掂........

有1、2個位仲要食野升LV湊夠數
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6324  發表于: 2012-06-11
一砌好即刻有FEVER

無限loop到用晒水為止???
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6325  發表于: 2012-06-11
引用第6323樓科高蘭尼紐約人2012-06-11 03:03發表的“”:
我都搞左幾粒中終於搞掂........
有1、2個位仲要食野升LV湊夠數

我全部都係強化到數

懶得逐個位搵
只愛足球
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6326  發表于: 2012-06-11
引用第6325樓迪克2012-06-11 03:15發表的“”:
我全部都係強化到數
懶得逐個位搵

剛剛好似射到50定51勝時完左,因為無睇實,唔知係救到定咩

但諗住用埋最後幾支水射多40勝時,去到第10勝真係比人救左,咁我暫時收手拎左野先
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6327  發表于: 2012-06-11
返來, 大家都ok la???

今次既bug真係好嚴重, 大家既基本陣容都會min. p+陣.....

如果klab收返 (大半年前試過類似情況, 佢真係會收返哂.....) 不過今時今日.....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6328  發表于: 2012-06-11
btw, 証明p+旦=/= 易d中尖, 開左幾廿隻都冇尖.....

(之前有人普通旦都出尖, 我懷疑機會率唔會因為隻旦既lv 而提升......)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6329  發表于: 2012-06-11
wa......6張p+有史奈達、迪亞斯同荷蘭司令塔(唔知咩名)