• 16964閱讀
  • 457回復

2010/11 英冠升班形勢 (QPR, Norwich, Swansea升班) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 75  發表于: 2011-03-15
引用第71樓米高2011-03-14 19:56發表的“”:
QPR may face points deduction [表情]

講緊嘅係球隊同球員以外嘅第三者有d協議, 同埋同d agent有d交易, 不過照睇問題唔會搞到扣分.... 同埋係講緊上季嘅一個球員嘅事, 如果呢季先黎扣分好似有d搞笑. 雖然話英超以下嘅球隊通常都係被FA恰, 不過QPR又london又有錢, 應該唔會去到扣分呢一步嘅....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 76  發表于: 2011-03-15
近16戰只得一勝嘅coventry炒左領隊bothroyd....

另外森林門將lee camp憑今季出色表現, 首次入選北愛國家隊~~
離線白色傳說
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 77  發表于: 2011-03-15
尋晚Norwich City贏咗布里斯托城3:1,暫時以66分排第二位。
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 78  發表于: 2011-03-15
引用第77樓白色傳說2011-03-15 08:06發表的“”:
尋晚Norwich City贏咗布里斯托城3:1,暫時以66分排第二位。

norwich
又係grant holt!!

其實都有d驚險... 一開波唔夠一分鐘就入左球12碼, 下半場中段俾人追返, 結果要到臨完場先靠借將lansbury入波, 再加埋補時surman追加多一球先叫做好睇d咋個比數... 話晒對方賽前4連勝, 都有少少擔心架真係, 好彩順利過關~~
離線白色傳說
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 79  發表于: 2011-03-15
引用第78樓sikingthegreat2011-03-15 10:35發表的“”:
norwich [表情] [表情]
又係grant holt!! [表情] [表情]
其實都有d驚險... 一開波唔夠一分鐘就入左球12碼, 下半場中段俾人追返, 結果要到臨完場先靠借將lansbury入波, 再加埋補時surman追加多一球先叫做好睇d咋個比數... 話晒對方賽前4連勝, 都有少少擔心架真係, 好彩順利過關~~ [表情] [表情]

佢地第一個好彩就係尋日先作賽,因為星期六d前列份子有好多都失咗分
e.g同佢同分既史雲斯輸咗波,列斯、森林、般尼、卡迪夫城等等唔係和就係輸
只係得QPR全取三分,QPR冠軍在望基本上冇得掙,唯有爭第二直接升上英超唔洗打附加賽。
離線白色傳說
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 80  發表于: 2011-03-15
週中將會進行三場補賽
少賽兩場嘅般尼 對 高雲地利,作客嘅高雲地利賽前已六連不勝,作賽成績已錄得八連不勝
少賽一場嘅葉士域治 對 屈福特,以及榜尾大戰斯肯索普 對 普雷斯頓。
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 81  發表于: 2011-03-15
引用第79樓白色傳說2011-03-15 17:13發表的“”:
佢地第一個好彩就係尋日先作賽,因為星期六d前列份子有好多都失咗分
e.g同佢同分既史雲斯輸咗波,列斯、森林、般尼、卡迪夫城等等唔係和就係輸
只係得QPR全取三分,QPR冠軍在望基本上冇得掙,唯有爭第二直接升上英超唔洗打附加賽。

不過唔係因為咁有咩體力上優勢, 反正佢地都係同時間作賽, 我諗呢個編排又唔太存在"好彩"嘅.

前兩週主場對榜尾嘅preston, 臨完場射失12碼羸唔到, 我以為會dup架喇, 估唔到好快又pick up返. lambert真係唔錯~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 82  發表于: 2011-03-15
引用第80樓白色傳說2011-03-15 17:36發表的“”:
週中將會進行三場補賽
少賽兩場嘅般尼 對 高雲地利,作客嘅高雲地利賽前已六連不勝,作賽成績已錄得八連不勝
少賽一場嘅葉士域治 對 屈福特,以及榜尾大戰斯肯索普 對 普雷斯頓。

coventry炒左領隊, 好似一併炒晒副領隊同部份staff.... 而家唔知搵個chief scout定咩人暫代住先.... 呢場睇黎都凍過水.....

榜尾大戰撐scunthorpe, 好想佢地留到班, 以佢地咁嘅規模, 上年成功留班已經係神跡, 希望可以重演~~ 不過真係估唔到佢地今年冇左hooper都仲可以一路頂到而家.....   hooper仲好似有希望入選u-21添呀而家~~
離線望晴天
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 83  發表于: 2011-03-16
Leeds加油
離線白色傳說
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 84  發表于: 2011-03-16
般尼2:2高雲地利
葉士域治0:3屈福特
斯肯索普0:3普雷斯頓
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 85  發表于: 2011-03-16
引用第84樓白色傳說2011-03-16 05:41發表的“”:
般尼2:2高雲地利
葉士域治0:3屈福特
斯肯索普0:3普雷斯頓

SCUNTHORPE
竟然俾phil brown經過13場比賽後開齋....
離線TriFox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 86  發表于: 2011-03-16
Leeds 要返黎英超呀
離線xo883
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 87  發表于: 2011-03-16
引用第86樓TriFox2011-03-16 13:51發表的“”:
Leeds 要返黎英超呀 [表情]

支持, 不過呢隊leeds我已經無個識了
離線TriFox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 88  發表于: 2011-03-16
引用第87樓xo8832011-03-16 14:58發表的“”:

想當年 kewell, smith, bowyer, woodgate, hasselbaink, viduka, martyn
離線白色傳說
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 89  發表于: 2011-03-16
引用第87樓xo8832011-03-16 14:58發表的“”:

而家識既咪得卡斯柏.舒米高