• 16998閱讀
  • 457回復

2010/11 英冠升班形勢 (QPR, Norwich, Swansea升班) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 90  發表于: 2011-03-16
可能我係唯一一個唔想leeds返黎嘅人, 起碼唔係今季
離線白色傳說
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 91  發表于: 2011-03-16
引用第90樓sikingthegreat2011-03-16 19:54發表的“”:
可能我係唯一一個唔想leeds返黎嘅人, 起碼唔係今季 [表情]

y
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 92  發表于: 2011-03-16
引用第84樓白色傳說2011-03-16 05:41發表的“”:
般尼2:2高雲地利
葉士域治0:3屈福特
斯肯索普0:3普雷斯頓

普雷斯頓

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
被挑:工藤新一@LEGEND 10K(已付)
被挑:TriFox@爽YY 10K(已付)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 93  發表于: 2011-03-16
引用第91樓白色傳說2011-03-16 19:58發表的“”:
y [表情] [表情]

佢d fans惡名昭彰 (至少喺英國國內係).
搞事份子特多. (唔單止以前搞出好多麻煩, 即使而家, 一有關leeds嘅野, 好多時都仲有d特別嘅規矩/安排)
所以其實英國國內嘅球迷如果唔係佢地嘅fans, 其實多數都唔like佢地.

而當年, 係佢地自己overspend, 預支定之後嘅支出, 所以我唔會特別覺得可憐.

再加上我已經有心儀嘅球隊....
離線白色傳說
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 94  發表于: 2011-03-19
今晚英冠第三位史雲斯主場迎戰第六位諾定咸森林
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 95  發表于: 2011-03-19
引用第94樓白色傳說2011-03-19 10:57發表的“”:
今晚英冠第三位史雲斯主場迎戰第六位諾定咸森林

呢場刺激呀~~
norwich作客hull, 其他前列球隊都對住排名較低嘅隊伍.
今週唔知到邊隊失分呢?
離線白色傳說
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 96  發表于: 2011-03-19
引用第95樓sikingthegreat2011-03-19 11:08發表的“”:
呢場刺激呀~~
norwich作客hull, 其他前列球隊都對住排名較低嘅隊伍.
今週唔知到邊隊失分呢?

Norwich呢場波真係55波倒(個人都頗為想Norwich勝出)
遇計今週前列球隊失分有3隊史雲斯、卡迪夫城同般尼,
呢3隊近期表現有少少回落跡象....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 97  發表于: 2011-03-19
引用第96樓白色傳說2011-03-19 11:24發表的“”:
Norwich呢場波真係55波倒(個人都頗為想Norwich勝出)
遇計今週前列球隊失分有3隊史雲斯、卡迪夫城同般尼,
呢3隊近期表現有少少回落跡象....

swansea同cardiff都沉, 不過forest都唔掂, 仲要作客. swansea借左chelsea個意大利u-21 borini黎踢, 應該可以幫助解決鋒力不足嘅問題.

hull又真係..... 借左mannone, 而家傷左, 點知原來有又係借返黎嘅guzan..... norwich前面都有少少問題, martin先復操, wilbrahmm又傷緊, 真係又靠晒holt一個. 希望d中場可以繼續幫到手啦, hoolahan今季真係幫唔少架, 要keep住~~
離線劍孤行
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 98  發表于: 2011-03-20
Leeds United輸左
離線托利斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 99  發表于: 2011-03-20
引用第97樓sikingthegreat2011-03-19 11:48發表的“”:
swansea同cardiff都沉, 不過forest都唔掂, 仲要作客. swansea借左chelsea個意大利u-21 borini黎踢, 應該可以幫助解決鋒力不足嘅問題.
hull又真係..... 借左mannone, 而家傷左, 點知原來有又係借返黎嘅guzan..... norwich前面都有少少問題, martin先復操, wilbrahmm又傷緊, 真係又靠晒holt一個. 希望d中場可以繼續幫到手啦, hoolahan今季真係幫唔少架, 要keep住~~ [表情]

forest最高峰去到第2名,
今日4客輸比swansea,危了危了
離線白色傳說
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 100  發表于: 2011-03-20
QPR小勝Doncaster1球,繼續聯賽榜以76分排第一,基本上今季將會以冠軍姿態升上英超。

第二位嘅Norwich1:1賽和Hull City,暫時以67分繼續排第二位。

第三位Swansea3:2擊敗第六位嘅Nottingham Forest,入波有Borini個人梅開二度同Scott Sinclair,以66分緊貼第二位Norwich。

第四位嘅Cardiff City作客以3:3賽和中遊球隊Millwall,暫以63分排聯賽第四位

第五第七同第八位嘅Leeds United、Burnley & Watford分別輸比Sheffield United、Bristol City&Middlesbrough。

報一報暫時聯賽榜排名
1.QPR                 76Points
2.Norwich             67Points
3.Swansea           66Points
4.Cardiff               63Points
5.Leeds               61Points
6.Nottingham Forest 60Points
離線Valencia25
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 101  發表于: 2011-03-20
Swansea
離線杜菲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 102  發表于: 2011-03-20
forest 又失分贏唔到
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 103  發表于: 2011-03-20
wow QPR又贏
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 104  發表于: 2011-03-21
引用第98樓劍孤行2011-03-20 02:09發表的“”:
Leeds United輸左 [表情] [表情]

leeds
不過仲有咁多場, 仲有機會~~