• 19416閱讀
  • 691回復

[投訴]投訴會員cau [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 615  發表于: 2011-03-19
其實大家愈在意佢,佢就愈有興緻去係咁出,無犯版規的話,咪由得佢去唗時間囉……

只要大家對佢既 topic 不理不睬不回,過幾日就可以用「無人回復」為由剷左佢,睇住佢花咁多鐘既心血,禁兩個制就化為烏有,到時咪仲心涼……

過得一頭半個月,佢就自自然然無癮而回架啦……
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 616  發表于: 2011-03-19
引用第615樓火鳳凰2011-03-19 19:05發表的“”:
其實大家愈在意佢,佢就愈有興緻去係咁出,無犯版規的話,咪由得佢去唗時間囉……
只要大家對佢既 topic 不理不睬不回,過幾日就可以用「無人回復」為由剷左佢,睇住佢花咁多鐘既心血,禁兩個制就化為烏有,到時咪仲心涼……
過得一頭半個月,佢就自自然然無癮而回架啦…… [表情]

從來冇理過佢
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 617  發表于: 2011-03-19
引用第616樓KeL少2011-03-19 19:06發表的“”:
從來冇理過佢 [表情]

我都係…… 不過我見辦公室呢個 topic 愈來愈旺,而佢就愈來愈興奮……
離線阿童木
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 618  發表于: 2011-03-19
引用第615樓火鳳凰2011-03-19 19:05發表的“”:

離線Hernandez
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 619  發表于: 2011-03-19
引用第613樓迪神2011-03-19 18:41發表的“”:
佢今日出左千幾個POST JEI,我尋晚回復返~~

離線antony
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 620  發表于: 2011-03-19
其實係咪史密夫回歸??
離線ab34
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 621  發表于: 2011-03-19
引用第620樓antony2011-03-19 20:13發表的“”:
其實係咪史密夫回歸??

史密夫強化版
離線白色傳說
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 622  發表于: 2011-03-19

離線JHELSEA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 623  發表于: 2011-03-19
咁大家一於由以家開始唔好理佢啦
離線tc2218
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 624  發表于: 2011-03-20
頭先見網上美女個post推返上黎﹐諗住入去睇下有咩女啦
一入去見到麻麻地﹐睇下邊個post出黎既﹐都心知不妙
skip上一頁見都仲有同一條女
好啦﹐我一野skip 5頁﹐點知都仲一樣﹐再skip多5頁﹐第一張都係同一條女
呢個火星仔好明顯係用全文字版啦
由另一個論壇既全文字版 copy n paste落黎就0甘過既話
一粒鐘千幾post唔出奇丫~
不過post圖用文字﹐無咩意義囉﹐火星人真係火星人
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 625  發表于: 2011-03-20
引用第624樓tc22182011-03-20 17:36發表的“”:
好啦﹐我一野skip 5頁﹐點知都仲一樣﹐再skip多5頁﹐第一張都係同一條女
.......

經你講一講, 本來唔係而家佢都開始會係了..............
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 626  發表于: 2011-03-20
引用第624樓tc22182011-03-20 17:36發表的“”:
.......

邊一個post,可以check check

然後逐個扣
方便大家Save & Print

fb: peterkl
垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
要為自己加油,彼得加油!!
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 627  發表于: 2011-03-20
冇咁好心機該個DEL,一野剷哂再扣番D POST數同好友元好了~
離線tc2218
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 628  發表于: 2011-03-20
引用第626樓垃圾桶2011-03-20 17:48發表的“”:
然後逐個扣

你去睇下型男索女版第1個post就見到
多到唔想睇
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 629  發表于: 2011-03-20
引用第626樓垃圾桶2011-03-20 17:48發表的“”:
然後逐個扣

又係果版囉, 美女集合的TOPIC........