• 19413閱讀
  • 691回復

[投訴]投訴會員cau [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 645  發表于: 2011-03-20
呢度唔係thanks for reminding
We are serious.

我根據總版規第一章第16節及第二章第二節扣分
方便大家Save & Print

fb: peterkl
垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
要為自己加油,彼得加油!!
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 646  發表于: 2011-03-20
好友元: -43000 好友元
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 647  發表于: 2011-03-20
引用第646樓可可粉2011-03-20 18:22發表的“”:
好友元: -43000 好友元 [表情]

840個reply * 50 (empty recycle bin) + 1000係政務版惡意灌文

垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線cau
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 648  發表于: 2011-03-20
引用第489樓我諗到改咩名鳥2011-03-19 13:57發表的“”:
收啦

扣分
離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 649  發表于: 2011-03-20
引用第647樓垃圾桶2011-03-20 18:24發表的“”:
840個reply * 50 (empty recycle bin) + 1000係政務版惡意灌文

大快人心
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 650  發表于: 2011-03-20
我而家要手動清理係後台因為cau攪出來既野

睇緊個數,初步估計超過2000條紀錄

垃圾桶四Be
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 651  發表于: 2011-03-20
引用第647樓垃圾桶2011-03-20 18:24發表的“”:

桶笑
離線cau
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 652  發表于: 2011-03-20
引用第651樓我諗到改咩名鳥2011-03-20 18:27發表的“”:
桶笑 [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情]

呢度唔係
We are serious.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 653  發表于: 2011-03-20
引用第648樓cau2011-03-20 18:25發表的“”:
扣分
[表情] [表情]

收啦
離線tc2218
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 654  發表于: 2011-03-20
唔該ban埋啦﹐條友都唔覺得有問題﹐唔好浪費時間
離線cau
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 655  發表于: 2011-03-20
引用第653樓我諗到改咩名鳥2011-03-20 18:29發表的“”:
收啦

17. 好友論壇為無粗言論壇及嚴禁引起罵戰,並對該等會員採取零容忍政策,任何文章、登入名稱(登入名稱不得使用挑釁性字句)、頭像及簽名皆不能含有淫穢、不雅及令人感到不安之成份(包括諧音或別字),若有會員觸犯此條,將以停戶處理;各級版主有充分之權力分析某句子是否為粗言,版友皆不得異議。尊重其他版友為各會員之責任。
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 656  發表于: 2011-03-20
引用第655樓cau2011-03-20 18:30發表的“”:
17. 好友論壇為無粗言論壇及嚴禁引起罵戰,並對該等會員採取零容忍政策,任何文章、登入名稱(登入名稱不得使用挑釁性字句)、頭像及簽名皆不能含有淫穢、不雅及令人感到不安之成份(包括諧音或別字),若有會員觸犯此條,將以停戶處理;各級版主有充分之權力分析某句子是否為粗言,版友皆不得異議。尊重其他版友為各會員之責任。

thanks for reminding
離線tc2218
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 657  發表于: 2011-03-20
引用第655樓cau2011-03-20 18:30發表的“”:

超~ 你有咩資格講板規??
你有睇架???
末大你個屎眼續條續條睇Q清啦
你衰0甘Q多條仲有面講規矩﹐講0容忍?
忍屎忍尿都唔會對你呢d蛋散都忍得﹗
離線him
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 658  發表于: 2011-03-20
擺明搞事
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 659  發表于: 2011-03-20
顯示記錄 0 - 29 (2,108 總計, 查詢需時 0.0004 秒)

1. SQL 語法:
  2. SELECT `pid` , `author` , `authorid`
  3. FROM `pw_posts`
  4. WHERE `authorid` =15653

2108 results

垃圾桶四Be