• 20798閱讀
  • 747回復

WK8 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 210  發表于: 2012-10-19
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:shelvey出得返.... 隨時會要收起一個....
allen一定冇事, 照計冇理由收起gerrard.... 除非真係推佢上前....
所以sahin係有d危....
....... (2012-10-19 09:28) 

就好似你講, 其實allen 個位都幾安全, 照正路來說, 國際賽最遲打既G8 , 以年紀同體力計都應該唔出, 而出shelvey, 但始終都係隊長下, 呢埸應該都係allen+g8+sahin 之後60-70' shelvey入替....sahin(咁同之前既分析有咩關係? 真係無咩 但換人模式又真係咁...)
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 211  發表于: 2012-10-19
sikingthegreat:
shelvey出得返.... 隨時會要收起一個....
allen一定冇事, 照計冇理由收起gerrard.... 除非真係推佢上前....
所以sahin係有d危....
.......

shelvey 正選機會好大 ! 以今年利記approach , 似train 新人多過想爭取聯賽冠軍.  

shelvey 倘若正選 , 可能有唔少射門機會. 而且講入球佢能力比史達寧更佳.

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 212  發表于: 2012-10-19
回 bbq903 的帖子
bbq903:shelvey 正選機會好大 ! 以今年利記approach , 似train 新人多過想爭取聯賽冠軍.  
shelvey 倘若正選 , 可能有唔少射門機會. 而且講入球佢能力比史達寧更佳.
....... (2012-10-19 09:36) 

其實好多個位都係出新人, 而shelvey都係羅渣士看重既新人,
不過同位要爭既係sahin同隊長, 如果有心理準備佢sub in都回本, 其實都可以博!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 213  發表于: 2012-10-19
回 bennylau127 的帖子
bennylau127:醫生上班[表情]  (2012-10-19 09:30) 

剛剛睇返.... 其實nolan都幾正....

你覺得ki有冇需要長keep? 雖然係有d雜分, 但就好似少入波 / ast....
如果有錢剩.... 留唔留佢好....?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 214  發表于: 2012-10-19
sikingthegreat:剛剛睇返.... 其實nolan都幾正....
你覺得ki有冇需要長keep? 雖然係有d雜分, 但就好似少入波 / ast....
如果有錢剩.... 留唔留佢好....? (2012-10-19 09:44) 

nolan 其實係西咸入面都面入波機會多 , 佢每埸都有差唔多有一個sot, 而且都有雜分, 唯一缺點係佢好多fc 7埸入面 16 fc同2yc ...

其實大隊都係留michu, 始終入波多, 不過我就傾向ki , 如果無正選問題我係會keep的, 始於手上有多少少平價人會方便之後買人
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 215  發表于: 2012-10-19
回 鬼影炎光 的帖子
鬼影炎光:睇Jarvis喇..... (2012-10-19 09:29) 

價錢都唔同....有錢我另願用DUFF
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 216  發表于: 2012-10-19
回 HINNNS 的帖子
HINNNS:價錢都唔同....有錢我另願用DUFF (2012-10-19 10:09) 

我都有用Duff~~
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 217  發表于: 2012-10-19
回 鬼影炎光 的帖子
鬼影炎光:我都有用Duff~~ (2012-10-19 10:14) 

暫時陣;

Cech
Ivan Vert nelsen
caz lalala ki M.T
Haz Suarez Podo
0.69 left
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 218  發表于: 2012-10-19
回 HINNNS 的帖子
HINNNS:暫時陣;
Cech
Ivan Vert nelsen
....... (2012-10-19 10:23) 

4個Same......
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 219  發表于: 2012-10-19
回 bennylau127 的帖子
bennylau127:nolan 其實係西咸入面都面入波機會多 , 佢每埸都有差唔多有一個sot, 而且都有雜分, 唯一缺點係佢好多fc 7埸入面 16 fc同2yc ...
其實大隊都係留michu, 始終入波多, 不過我就傾向ki , 如果無正選問題我係會keep的, 始於手上有多少少平價人會方便之後買人  (2012-10-19 09:50) 

而家就係留到一手平人....
有d想用nolan都唔放ki都就真係冇位 (冇理由放cazorla架嘛)
不過算啦, 應該都係搏nolan唔好爆得太過份就算....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 220  發表于: 2012-10-19
回 bbq903 的帖子
bbq903:shelvey 正選機會好大 ! 以今年利記approach , 似train 新人多過想爭取聯賽冠軍.  
....... (2012-10-19 09:36) 

今年上半季都係打慣左套戰術先.... 下半季再睇下喺咩境況, 可以做d咩....
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 221  發表于: 2012-10-19
回 鬼影炎光 的帖子
鬼影炎光:4個Same...... (2012-10-19 10:26) 

應該仲有得轉, 尼臣轉SANTOS(如有正)
PODO想轉其他前鋒/中場
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 222  發表于: 2012-10-19
回 可可粉 的帖子
可可粉:我應該需要用佢[表情] (2012-10-19 09:27) 

[認真]今週有咩心水[/認真]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 223  發表于: 2012-10-19
sikingthegreat:而家就係留到一手平人....
有d想用nolan都唔放ki都就真係冇位 (冇理由放cazorla架嘛)
不過算啦, 應該都係搏nolan唔好爆得太過份就算....[表情] (2012-10-19 10:27) 

我預佢爆都係1g 15分內既事 ki正正常常都有7-8分, 應該都唔輸太多(雖然我唸緊好唔好打包晒兩個)
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 224  發表于: 2012-10-19
大家咁睇好nolan,有的驚............