• 3896閱讀
  • 69回復

[其他杯賽]盡情恥笑吧, 曼聯0-4大敗比甲組球隊米爾頓凱恩斯, 聯賽杯第二輪出局 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線傻強*
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2014-08-27
回 freezefox 的帖子
freezefox:
普巴自己話要走的。因為無咩機會上陣。

寧願叫史高斯出山 都唔試下用自己 走都好正常既

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2014-08-27
freezefox:佢未走個陣我已經有咁講過。個陣唔叫「爛攤子」,個陣亦無人有本事估到個攤子可以爛成咁。
但已經睇得出費SIR 既方針有變。你睇佢培育C 朗、朗尼既耐性無哂。變成同其他大球會一樣,買最當打既球員番黎,要有即食效果。買雲佩斯我覺得對曼聯其實無咩實際既幫助。佢都係打得一季 .. (2014-08-27 12:53) 

鐘斯同史摩寧都買左幾年啦, 佢仲起度果時d人都當打緊,仲邊有位培育其他人, 其實佢都培育緊楊格, 09年買入, 依家都係得27,8歲, 當年買返黎都係23,4左右, 咁都唔算培育, 不過佢唔成材之ma
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2014-08-27
回 傻強* 的帖子
傻強*:寧願叫史高斯出山 都唔試下用自己 走都好正常既
 (2014-08-27 12:56) 

位置應該唔同, 史高斯後期係防中多, 普巴係攻中, 不過果時點會估到佢咁發光發熱, 佢肯等多一兩年,點會冇機會.
離線fong711
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 2014-08-27
其實費sir唔係冇準備接班人..只不過好多同佢既預期有太大落差
cleverley ando smalling nani Rafael Fabio jones Evans Welbeck Hernández Powell Zaha ddg
呢班全部最大都係26 27左右
cleverley第一季明明打得幾好...而家
ando nani 兩個當日簡直接係譽為超新星
成班人好似冇左丫sir就唔識踢波咁
離線fong711
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 2014-08-27
仲有一個問題就係v92既教練團唔去場邊提場
鏡頭影親都係幾條友坐係到寫紙仔
幾場都係咁
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 2014-08-27
回 OldSosad 的帖子
OldSosad:我又唔覺費sir留爛攤子 佢走果幾年都買左幾個有潛質後生仔
差極佢走果年都係英超冠軍 仲想點
最後果年買即食人 主要係rvp一個者
....... (2014-08-27 12:50) 

當然唔係將責任推落去費SIR 一個人身上。只係話,如果要數曼聯呢兩年沒落既原因,單單係話費SIR 換莫耶斯,就解釋到點解由第一變第七,我諗你都唔會接受到啦係話。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 2014-08-27
回 傻強* 的帖子
傻強*:寧願叫史高斯出山 都唔試下用自己 走都好正常既
 (2014-08-27 12:56) 

佢宜家打既位正正係曼聯呢幾年間最缺人既位。

離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 2014-08-27
回 fong711 的帖子
fong711:其實費sir唔係冇準備接班人..只不過好多同佢既預期有太大落差
cleverley ando smalling nani Rafael Fabio jones Evans Welbeck Hernandez Powell Zaha ddg
呢班全部最大都係26 27左右
cleverley第一季明明打得幾好...而家[表情] [表情] [表情]
ando nani 兩個當日簡直接 .. (2014-08-27 13:10) 

雖然好多曼迷唔鍾意,但當年費sir搵摩連奴接手唔知會點呢。
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 2014-08-27
又唔駛太過悲觀既。今場波其實同正隊無咩關係,主要係比二軍多D 實戰經驗者。輸4:0 又好輸10:0 都好,同曼聯真正實力無咩太大關係。

至於兩場聯場表現差勁,其實亦同傷兵太多有關。關鍵既SHAW 傷左,即時無替補。連中堅都唔齊人。好難打得出應有水準。第二場連靴拉里都傷埋。三個關鍵位都無人,左閘,中堅,防中,雲高爾真係幾戰術大師都無用啦。巧婦難為無米之炊呀。

遲D 傷兵出得番,自然慢慢會上番正軋架啦。咁既人腳,唔會衰得去邊既。

離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 54  發表于: 2014-08-27
freezefox:又唔駛太過悲觀既。今場波其實同正隊無咩關係,主要係比二軍多D 實戰經驗者。輸4:0 又好輸10:0 都好,同曼聯真正實力無咩太大關係。
至於兩場聯場表現差勁,其實亦同傷兵太多有關。關鍵既SHAW 傷左,即時無替補。連中堅都唔齊人。好難打得出應有水準。第二場連靴拉里都傷埋。三 .. (2014-08-27 14:18) 

用番佢地之前預測:當頭兩名係曼城、車仔,而阿記頭四都穩陣,即係 big 4 最後一個位係利記、拖肥、熱刺同曼聯爭 (未計可能有隊神經刀殺出),一個唔小心隨時又係第七就大件事。
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 55  發表于: 2014-08-27
回 國球旗 的帖子
國球旗:用番佢地之前預測:當頭兩名係曼城、車仔,而阿記頭四都穩陣,即係 big 4 最後一個位係利記、拖肥、熱刺同曼聯爭 (未計可能有隊神經刀殺出),一個唔小心隨時又係第七就大件事。 (2014-08-27 14:21) 

阿記真係咁穩?我兩睇者。

今年個形勢好亂。隊隊既實力都好接近。我唔覺得係7隊爭4 個位。我覺得只係5 隊爭4 個位。睇埋今周,睇埋今周會清楚好多架啦。

離線滅羅
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 56  發表于: 2014-08-27
都唔知係球員定教練問題
d中場只識橫傳,翼唔落下底製造多d機會,中間個兩個連推下波都唔做
都唔知係教練唔教定d球員唔做
我地做球迷既都見有咩問題啦
邊可能咁踢架
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 57  發表于: 2014-08-27
freezefox:阿記真係咁穩?我兩睇者。
今年個形勢好亂。隊隊既實力都好接近。我唔覺得係7隊爭4 個位。我覺得只係5 隊爭4 個位。睇埋今周,睇埋今周會清楚好多架啦。 (2014-08-27 14:26) 

從來無人敢質疑雲加爭前4既能力
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 58  發表于: 2014-08-27
In Van Gaal we trust
離線icebati
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 59  發表于: 2014-08-27
freezefox:阿記真係咁穩?我兩睇者。
今年個形勢好亂。隊隊既實力都好接近。我唔覺得係7隊爭4 個位。我覺得只係5 隊爭4 個位。睇埋今周,睇埋今周會清楚好多架啦。 (2014-08-27 14:26) 

家陣贏英超仲難過贏歐聯

不要忘記,足球是最快樂的!