• 576589閱讀
  • 33686回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29700  發表于: 2020-02-10
回 posouth 的帖子
posouth:Timo原來有解約條款? 60M的話好抵, 話哂今季德甲神射手係得佢同Lewan爭.
不過係唔知點fit入利記個陣, 球隊佢踼開雙前鋒陣, 有D似Auba係阿記打偏左位置. 叫Timo踼正前鋒無問題, 兩翼的話唔知啱唔啱佢踼法, 始終要解決的係非洲盃時的問題.
....... (2020-02-09 22:25) 

我見利迷gp講T Wener話過唔會加盟利記,唔知source係咩
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29701  發表于: 2020-02-11
【文尼傷情】

文尼應該可以晌呢個星期六對諾域治做後備、下週中作客馬體會時全面復出。呢個都係歇冬期後第一喜訊啦∼
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29702  發表于: 2020-02-11
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:【文尼傷情】
文尼應該可以晌呢個星期六對諾域治做後備、下週中作客馬體會時全面復出。呢個都係歇冬期後第一喜訊啦∼ (2020-02-11 17:59) 

咁高普好大機會,對諾域治個場放佢出黎打十零廿分鐘,拎下球感。  作客馬體會先會比佢打正選。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29703  發表于: 2020-02-15
曼城單野令我諗起, 今季成日有D人話利記好彩, 對熱刺前傷Kane, 對曼聯前傷Rashford等等, 如果贏緊一兩分就話運, 贏緊22分的話就點計都唔係運.

但曼城呢單野, 好可能係更大既轉機, 真係運來了. 當年我地停賽歐洲賽事6年, 番番黎已經係兩個世界, 跟住三十年同冠軍無緣. 如果兩年停歐聯可以令曼城難以吸引新星, 英超暫時真係未有另一隊挑戰到我地, 始消彼長. 只要Klopp在任, 黎緊仲有好多奬羅!
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29704  發表于: 2020-02-16
1.wol - 3 points
2.whu - 3 points
3.SOU - 3 points
4.nor - 3 points
5.WHU
6.wat
7.BOU
8.eve
9.CRY
10.mci  
AVL
bha
BUR
ars
CHE
new

繼續倒數, 仲差5場!!
[ 此帖被posouth在2020-02-16 12:03重新編輯 ]
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29705  發表于: 2020-02-16
By the way, 由上季季尾到今季季頭連勝17場, 中間對曼聯和咗斷一斷, 之後到宜家又再連勝17場了.
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29706  發表于: 2020-02-16
踢完尋晚果場,利記失去下季參加歐霸資格了......
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29707  發表于: 2020-02-18
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:踢完尋晚果場,利記失去下季參加歐霸資格了......[表情]  (2020-02-16 15:26) 

我諗咗一諗先知你講緊咩. 可惜歐霸......
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29708  發表于: 2020-02-18
開始睇下馬體會最近咩情況, 之前盃賽踼走咗巴塞, 但之後呢5-6場都只係贏過一場中游隊, 近況都好似好差下.

今年無咗Griezmann, 但天價入咗Joao Felix, 平時都好似唔多覺佢入波或者好好表現的消息, 好似話表現都係平平, 融入緊隊波. 原來聽日佢佢要係病咗出唔到, 唔使睇.

我諗最估唔到係宜家踼咗24輪, 佢地只係入咗25球, 同Norwich的入球數字差不多.   球隊入面Morata的7球聯賽入球已經係神射手, 再數落去已經係A.Correa的4球 (相比下Pukki 11G, Cantwell 6G....).

咁睇法, 睇日馬體會可能主場都會係泊大巴打反擊個隻.....?
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29709  發表于: 2020-02-18
posouth:我諗咗一諗先知你講緊咩. 可惜歐霸...... [表情]  (2020-02-18 03:33) 

Hahahahaha~~~~ 一個很好的遺憾!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29710  發表于: 2020-02-18
posouth:開始睇下馬體會最近咩情況, 之前盃賽踼走咗巴塞, 但之後呢5-6場都只係贏過一場中游隊, 近況都好似好差下. [表情]
今年無咗Griezmann, 但天價入咗Joao Felix, 平時都好似唔多覺佢入波或者好好表現的消息, 好似話表現都係平平, 融入緊隊波. 原來聽日佢佢要係病 .. (2020-02-18 03:55) 

呢隊波有D似以前的利記,專打盃賽同大賽,都唔係易食,你睇巴塞果場就知!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29711  發表于: 2020-02-19
馬體真係好難踢...全場籠都中唔到
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29712  發表于: 2020-02-19
無作客入球好輸蝕⋯⋯⋯

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29713  發表于: 2020-02-19
利記GP媽到馬體七彩,利申無睇
高普都寸馬體球員只要Mane深呼吸都會跌低
[ 此帖被謝拉傑在2020-02-19 11:18重新編輯 ]
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29714  發表于: 2020-02-19
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:利記GP媽到馬體七彩,利申無睇
高普都寸馬體球員只要Mane深呼吸都會跌低 (2020-02-19 11:16) 

都無睇, 但原來最後Mane同Salah都換走咗  

好想即刻踼下回合報仇, 但要等成個月