• 576562閱讀
  • 33686回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29715  發表于: 2020-02-19
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:利記GP媽到馬體七彩,利申無睇
高普都寸馬體球員只要Mane深呼吸都會跌低 (2020-02-19 11:16) 

我覺得馬會班友係誇張架啦,但賽前都知佢地d作風,今場輸既更多係技不如人,根本連一個似樣既攻勢都無,下半場返anfield睇下點啦
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29716  發表于: 2020-02-19
回 posouth 的帖子
posouth:都無睇, 但原來最後Mane同Salah都換走咗  [表情]
好想即刻踼下回合報仇, 但要等成個月  [表情]  (2020-02-19 11:50) 

怕Mane 2黃,所以即刻換走
隊長傷大腿筋
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29717  發表于: 2020-02-20
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:怕Mane 2黃,所以即刻換走
隊長傷大腿筋 (2020-02-19 20:07) 

唔好喇, 軒仔最當fit時先傷  
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29718  發表于: 2020-02-20
今日歐聯睇版, Timo Werner對熱刺. 機會唔算多, 精華見佢一兩次攻門, 最後一次十二碼建功
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29719  發表于: 2020-02-20
回 posouth 的帖子
posouth:今日歐聯睇版, Timo Werner對熱刺. 機會唔算多, 精華見佢一兩次攻門, 最後一次十二碼建功 [表情]  (2020-02-20 07:47) 

む準備Welcome Timo?] 昨晚萊比錫憑添姆雲拿的12碼作客以0:1擊敗熱刺,賽後添姆雲拿接受訪問,被問及有關利物浦,他說:「利物浦是現時世上最強的球隊,當我可以和他們拉上關係時,會令我感到十分驕傲,很榮幸,但我知道他們隊中有很多很出色的球員,我一定要繼續進步,而且學習更多才可以達到那個層次,在那裡上陣。」

J下先......
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29720  發表于: 2020-02-20
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:む準備Welcome Timo?] 昨晚萊比錫憑添姆雲拿的12碼作客以0:1擊敗熱刺,賽後添姆雲拿接受訪問,被問及有關利物浦,他說:「利物浦是現時世上最強的球隊,當我可以和他們拉上關係時,會令我感到十分驕傲,很榮幸,但我知道他們隊中有很多很出色的球員,我一定要繼續進步,而且學習 .. (2020-02-20 10:51) 

根據 Melissa Reddy,利物浦領隊高普(Jurgen Klopp)仍然好欣賞 RB 萊比錫前鋒添姆雲拿(Timo Werner),但係利物浦尚未與該德甲球會接觸,以便達成協議。

喺英超聯賽高踞榜首的利物浦,對現年 23 歲的添姆雲拿作出長期的評估,呢位德國前鋒與利物浦的球員招募及考察團隊會優先考慮的球員類型相符。

添姆雲拿的踢法特點會符合利物浦的風格,問題係呢位德國國腳前鋒會面對喺利物浦未能保證成為正選的角色。

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29721  發表于: 2020-02-20
根據 Skysports,李斯特城已向利物浦中場球員拉蘭拿(Adam Lallana)的經理人作初步接洽,以便能夠喺夏天轉會窗可以將佢羅致。

據悉除咗李斯特城之外,仲有熱刺、阿仙奴及韋斯咸都對現年 31 歲的拉蘭拿有興趣。

拉蘭拿同利物浦的合約將於今季完結之後約滿,現時佢可以同國外球會進行談判,如果能夠達成協議的話,甚至可以簽署加盟前協議。

基於上述情況,令到李斯特城想早啲採取行動,所以可見李斯特城領隊羅渣士(Brendan Rodgers)想要拉蘭拿。羅渣士執教利物浦期間羅致拉蘭拿,呢位英格蘭中場球員於 2014 年首次為利物浦上陣。

但係,根據現時的轉會規則,如果拉蘭拿想喺合約期滿之前,同其他英國球會談判的話,佢需要得到現時的僱主,即係利物浦的同意。

不過,相信呢個並唔係問題,因為利物浦已經就拉蘭拿計劃其未來作出祝福,並且表明唔會同佢再續新約。

據報道話,李斯特城正在物色一名翼鋒球員,而佢哋視拉蘭拿為理想人選。對於會考慮所有選項先至會作出決定的拉蘭拿嚟講,李斯特城來季能夠踢歐聯的機會越來越大,可能會係一個關鍵的因素。

拉蘭拿今季喺英超,只為利物浦正選上陣 3 次,佢渴望喺宜家呢個事業階段,尋找到穩定的一隊上陣機會。

https://sportsyeah.hk/2020/02/19/%e6%9d%8e%e6%96%af%e7%89%b9%e5%9f%8e%e6%8e%a5%e6%b4%bd%e6%8b%89%e8%98%ad%e6%8b%bf%ef%bd%9cliverpudlian-ty/

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29722  發表于: 2020-02-20
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:根據 Skysports,李斯特城已向利物浦中場球員拉蘭拿(Adam Lallana)的經理人作初步接洽,以便能夠喺夏天轉會窗可以將佢羅致。
據悉除咗李斯特城之外,仲有熱刺、阿仙奴及韋斯咸都對現年 31 歲的拉蘭拿有興趣。
拉蘭拿同利物浦的合約將於今季完結之後約滿,現時佢可 .. (2020-02-20 11:40) 

成人之美都係好事。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29723  發表于: 2020-02-20
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:根據 Skysports,李斯特城已向利物浦中場球員拉蘭拿(Adam Lallana)的經理人作初步接洽,以便能夠喺夏天轉會窗可以將佢羅致。
拉蘭拿同利物浦的合約將於今季完結之後約滿,現時佢可 .. (2020-02-20 11:40) 

拎個冠軍走,對佢對球會都有交代了。
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29724  發表于: 2020-02-23
【Now Sports-體育】英國傳媒指出,除非球季結束前有其他球會羅致卡列斯,否則該名被借到比錫達斯的利物浦門將,將會在季後重返紅軍。

英國《鏡報》指出,由於比錫達斯無意啟動以725萬鎊買斷卡列斯(Loris Karius)的收購條款,故在今季結束後,若無其他球會向其招手,他將可「執定包袱」重返兩年前失意地利物浦,再度成為紅軍一員。

早前已有土耳其傳媒指出,比鍚達斯有意向利物浦提出取消借用合約,於1月把卡列斯遣返紅軍,但這最終沒有在發生,然而,「過得初一過唔到十五」,看來卡列斯始終避不過被比鍚達斯「退貨」的厄運。

卡列斯前季歐聯決賽犯錯令利物浦失冠,成為輸波罪人,他之後被「放逐」到比鍚達斯,可惜表現亦未令比軍滿意,若他真的被「遣返」,肯定會屈居阿里遜和阿祖安卡斯迪路之後,做大後備。

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29725  發表于: 2020-02-23
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:む準備Welcome Timo?] 昨晚萊比錫憑添姆雲拿的12碼作客以0:1擊敗熱刺,賽後添姆雲拿接受訪問,被問及有關利物浦,他說:「利物浦是現時世上最強的球隊,當我可以和他們拉上關係時,會令我感到十分驕傲,很榮幸,但我知道他們隊中有很多很出色的球員,我一定要繼續進步,而且學習 .. (2020-02-20 10:51) 

".....在那裡上陣" 講到咁白?  
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29726  發表于: 2020-02-24
今朝起身一打開個LiveScore App睇賽果,第一眼係見到Westham 4-2 Liverpool...... 我呆鬼左!!!!

再睇多眼!!!!

Westham Women 4-2 Liverpool Women......
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29727  發表于: 2020-02-24
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:今朝起身一打開個LiveScore App睇賽果,第一眼係見到Westham 4-2 Liverpool...... 我呆鬼左!!!!
再睇多眼!!!!
Westham Women 4-2 Liverpool Women......[表情] [表情] [表情]  (2020-02-24 23:04) 

Someone from Facebook group also mentioned that something...    
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29728  發表于: 2020-02-25
回 Zxen 的帖子
Zxen:Someone from Facebook group also mentioned that something...  [表情]  [表情]  (2020-02-24 23:29) 

哈哈哈哈!!!!!! 真。利迷!!!!!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29729  發表于: 2020-02-25
四場波!!!!!
仲有一堆紀錄有機會破!!!!!