• 576617閱讀
  • 33686回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32625  發表于: 2023-02-12
回 posouth 的帖子
posouth:sign........don't play la...... [表情]  [表情]  (2023-02-10 05:32) 

好似傷1個月
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32626  發表于: 2023-02-14
終於贏返場了。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32627  發表于: 2023-02-14
回 freezefox 的帖子
freezefox:終於贏返場了。[表情]
(2023-02-14 07:47)

雖然D球員猶其是後場, 都係震揗揗, D first touch同傳送好麻麻. 但勝在今場大部份人肯跑, 係咁迫對手, 迫迫下就羅得返控球, 對手組織亦辛苦好多.

仲要有D運, 愛記下半場中柱唔入, 就到我地快反攻, 30秒後見功

頭個60分鐘TAA其實唔知傳咩波, 好似球球都要Alonso式傳送, 但又傳到三分波大jump咁, 同隊友位置差好遠果隻. 睇到火都黎
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32628  發表于: 2023-02-14
回 posouth 的帖子
posouth:雖然D球員猶其是後場, 都係震揗揗, D first touch同傳送好麻麻. 但勝在今場大部份人肯跑, 係咁迫對手, 迫迫下就羅得返控球, 對手組織亦辛苦好多. [表情]
仲要有D運, 愛記下半場中柱唔入, 就到我地快反攻, 30秒後見功 [表情]
....... (2023-02-14 11:12) 

呢場無睇(其實係呢排都好少睇波)。

不過睇賽後評論,對小將巴積迪讚口不絕,睇嚟有機會出現第二個阿諾。

離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32629  發表于: 2023-02-14
freezefox:呢場無睇(其實係呢排都好少睇波)。
不過睇賽後評論,對小將巴積迪讚口不絕,睇嚟有機會出現第二個阿諾。 (2023-02-14 22:45) 

佢踢前一格好過踢防中
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32630  發表于: 2023-02-14
回 TuNg 的帖子
TuNg:佢踢前一格好過踢防中 (2023-02-14 23:34) 

感覺係一個Anchor man, 少少似以前夏文果種, 好意識到自己同對手的距離, 波到腳好定, 同埋係睇到好遠. 完全唔似一個18歲的後生仔!
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32631  發表于: 2023-02-14
不過睇賽後評論,對小將巴積迪讚口不絕,睇嚟有機會出現第二個阿諾。 (2023-02-14 22:45) 

X2! 希望唔好步Jones後塵, 開個好頭, 無以為繼  
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32632  發表于: 2023-02-15

最近波照睇, 不過好耐冇睇過賽後精華, Match of the Day之類係真.

有時睇睇下英超其他隊比賽, 都轉去睇意甲. 利記又無野爭, FPL又無野爭  
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32633  發表于: 2023-02-15
希望KEEP 住呢個勢,KEEP 住呢團火,唔好踢得一場好波之後又無以為繼⋯⋯⋯

嚟緊對紐卡素, 6分波嚟架。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32634  發表于: 2023-02-19
尋晚本來無諗住睇,都係諗住睇一陣就訓。點知個開局咁靚, 話咁快就二比零。

又點知,POPE 出場後,就全隊HEA 踢了⋯⋯⋯

離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32635  發表于: 2023-02-19
freezefox:尋晚本來無諗住睇,都係諗住睇一陣就訓。點知個開局咁靚, 話咁快就二比零。
又點知,POPE 出場後,就全隊HEA 踢了⋯⋯⋯ [表情] [表情]  (2023-02-19 17:06) 

留力踢歐聯
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32636  發表于: 2023-02-19
回 TuNg 的帖子
TuNg:留力踢歐聯 [表情] (2023-02-19 23:04) 

所以我都應該留力早啲瞓。

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32637  發表于: 2023-02-21
freezefox:尋晚本來無諗住睇,都係諗住睇一陣就訓。點知個開局咁靚, 話咁快就二比零。
又點知,POPE 出場後,就全隊HEA 踢了⋯⋯⋯ [表情] [表情]  (2023-02-19 17:06) 

X2. 我身在Montreal, 去咗本地的pub睇. 個場坐咗2/3人, 大部份都係利記fans或者hea睇. Pope手球後好似踼少咗個, 係我地踼少咗個. 整體黎講上半場頭3分鐘Alisson一個神救, 下半場再一次紐卡素中眉, 即係唔好彩的話呢場有機會係2:2.  

前面的把握力差到........都唔係只係埋門一腳唔掂, 根本連基本功都未做好, D first touch好多次觸球好少少, 已經又係一個機會.

有所謂的雖敗尤榮, 咁今場真係雖勝尤樣衰........
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32638  發表于: 2023-02-21
回 TuNg 的帖子
TuNg:留力踢歐聯 [表情] (2023-02-19 23:04) 

將今場紐卡素的機會, 交係Vini jr, Rodrygo果D的腳下, 輸死都似
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32639  發表于: 2023-02-21
不過今場傷Nunez而出唔到對皇馬的話 都幾大鑊. 擺明我地係會守多過攻, 靠打反擊