• 576469閱讀
  • 33686回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33660  發表于: 04-13
估唔到係我哋首先崩盤⋯⋯⋯

今周主場如果仲打唔返起,今季可以係咁先了。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33661  發表于: 04-14
可能換領隊都係好事
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33662  發表于: 04-14
回 freezefox 的帖子
freezefox:估唔到係我哋首先崩盤⋯⋯⋯
今周主場如果仲打唔返起,今季可以係咁先了。 (2024-04-13 11:14) 

可以係咁先了  

諗起兩三年, 主場一斷咗個連續不敗, 忽然就連輸6場主場. 宜家又係咁, 唔係一次失分就反彈, 係全部崩盤咁. 唉!!!
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33663  發表于: 04-15
真係好需要利記係未來幾場回勇, 因為..........

我買咗飛!!
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33664  發表于: 04-15
對曼聯xG=4.43, 真係入咗2球
對水晶宮xG=3.04, 真係入咗0球

整整7.47!! 入2球!!! 俾個聯賽冠軍一隊咁的波, 自己都唔好意思要!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33665  發表于: 04-15
今季踼到32回合, 我地的創造力其實係No1, 20隊入面xG最高, 利記xG=79, 曼城xG=74, 阿記xG=69. 但把握力奇差, 比應該入79球, 我地只係入咗72球.   而城/阿都係相反, 入咗75-76球, 都係高於應入的xG數.

問題係邊其實好清楚, 我地前鋒5大才子, 4個都係大花筒, 都係入球低於xG. Jota係唯一一個高於xG, 應入6.4球而佢入咗9球! 最最最大花筒的Nunez, 應入18.3球但入咗11球咁少!! 係痴線地奇差的紀錄.

換一個講法, 今季假如Nunez有正選的輸出, 唔係講緊要佢好似Aguero/Vardy/Kane, 唔係天才, 只係做普普通通人, 應入就入, 應失就失, 整隊利記今季的入球已經可以番番上G > xG. 天呀......
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33666  發表于: 04-19
第1次比人守到過唔到半場
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33667  發表于: 04-19
回 posouth 的帖子
posouth:今季踼到32回合, 我地的創造力其實係No1, 20隊入面xG最高, 利記xG=79, 曼城xG=74, 阿記xG=69. 但把握力奇差, 比應該入79球, 我地只係入咗72球. [表情]  而城/阿都係相反, 入咗75-76球, 都係高於應入的xG數.
問題係邊其實好清楚, 我地前鋒5大才子, 4個都 .. (2024-04-15 08:20) 

今場終於唔洗再睇xg, 因為連射門都做唔到
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33668  發表于: 04-19
回 TuNg 的帖子
TuNg:第1次比人守到過唔到半場 [表情]  (2024-04-19 04:49) 

Salah果球lob龍點解可以差咁遠    
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33669  發表于: 04-19
posouth:Salah果球lob龍點解可以差咁遠  [表情]  [表情]  (2024-04-19 08:46) 

應該太心急, 明明可以再帶多步先射都得
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33670  發表于: 04-22
贏返場

Jota回歸真係太太太重要, 佢入個球, 我諗唔到隊中有另一個前鋒入到.

Gakpo回勇都好重要
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33671  發表于: 04-23
posouth:贏返場 [表情]
Jota回歸真係太太太重要, 佢入個球, 我諗唔到隊中有另一個前鋒入到.
Gakpo回勇都好重要 [表情]  (2024-04-22 12:44) 

jota又傷2weeks
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33672  發表于: 04-24
好似好大機會請Arne Slot做新領隊
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33673  發表于: 04-24
我寧願謝拉特返嚟教

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33674  發表于: 04-24
回 TuNg 的帖子
TuNg:好似好大機會請Arne Slot做新領隊 [表情]  (2024-04-24 05:50) 

好, 咁........

即係今季係最後機會了