• 10684閱讀
  • 304回復

[文集]史密夫作文集 By 史密夫(邪邪)最新作品:新詩 ─ 感嘆NBW!!! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 255  發表于: 2006-01-24
下面是引用freezefox於2006-01-24 11:35發表的:
先講呢個topic。
一個八月開既topic………
佢第一篇文作得好唔好?大家都知。厚道既,講兩句:「睇多d書。」串d既講句:「作成咁架?」本來都無咩野,一句起兩句止。得個兩三頁。杜夫事件既發生,令呢到再有人push。不過都係踢波之友笑下佢,語帶相關。係當然黎講,全壇鬧得熱哄哄,史密夫做左d咁既事,預左要比人串。但其實都無咩野,都係幾個post。
.......

你單睇佢個句"呢篇文係呢版最勁"...果然係單睇!!
你淨係睇到呢句?
咁佢同sheepsheephin"講好啦波..使唔使咁呀!!!!!!!"呢句又點?
佢同BB講既呢句:"佢唔like都使使咁話人啦!"<-個佢係sheepsheephin
呢句又點??再到skyline話佢篇野rubbish..史密夫回佢"你係咪作得好好?"

呢幾句又點丫?freezefox..單睇單睇~果然係單睇
你憑1句就話佢enjoy梗..我呢到幾句
我咪可以肯定佢1 d都唔enjoy~
[ 此貼被ching*在2006-01-24 13:25重新編輯 ]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 256  發表于: 2006-01-24
有史密夫既地方次次都有罵戰
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 257  發表于: 2006-01-24
freezefox

岩岩去球迷講場睇過下
你所講球迷講場既兩單其中1單會唔會係史密夫開左個topic貼圖呢??
我當係先啦..

你所講既問題應該就係因為史密夫個貼圖topic冇人回..但佢又係咁貼圖
你覺得佢既問題就係為出post而出post..你覺得佢係咁貼就可以不斷出到post

史密夫唔講我又唔覺..
點解noise係體育新聞個邊不斷不斷咁貼nba d圖片又冇問題
佢貼又有問題呢??

你不會答我:因為noise係版主囉!
呢d咁既答案你應該唔會答既我知道

ps:我絕對唔係話noise版主不斷貼圖唔岩
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 258  發表于: 2006-01-24
呢個我自己感覺啦

佢以往講過鐘意出風頭

俾人感覺係想開topic引人注意囉
離線antony
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 259  發表于: 2006-01-24
我不想討論貼圖問題.......

我想問佢個 2005-2006西甲英超聯賽積分榜, 為什麼又不 update??

呢個又算不算開了 topic 又走人??

http://www.hkbff.com/bbs/read.php?tid=4388
離線史密夫
發帖
*
好友元
*
貢獻值
只看該作者 260  發表于: 2006-01-24
下面是引用antony於2006-01-24 13:26發表的:
我不想討論貼圖問題.......
我想問佢個 2005-2006西甲英超聯賽積分榜, 為什麼又不 update??
呢個又算不算開了 topic 又走人??
.......

我有呀.頭先先up完~

but按左唔知咩,冇左.咁我唔想做左再做..我咪走去eat lunch~想返來再做~
離線antony
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 261  發表于: 2006-01-24
下面是引用史密夫於2006-01-24 14:09發表的:
我有呀.頭先先up完~
.......

上次係1月7日
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 262  發表于: 2006-01-24
下面是引用史密夫於2006-01-24 14:09發表的:
我有呀.頭先先up完~
.......
沉哂底

唔係一個禮拜update一次架咩
離線史密夫
發帖
*
好友元
*
貢獻值
只看該作者 263  發表于: 2006-01-24
下面是引用antony於2006-01-24 14:11發表的:
上次係1月7日

ye~s?????????沈左低..我都唔記得..我對呢件事講sorry~不過我頭先真係想upd~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 264  發表于: 2006-01-24
下面是引用史密夫於2006-01-24 14:21發表的:
ye~s?????????沈左低..我都唔記得..我對呢件事講sorry~不過我頭先真係想upd~
唔記得

但又想update

好矛盾喎你

而家搞番掂啦去
離線史密夫
發帖
*
好友元
*
貢獻值
只看該作者 265  發表于: 2006-01-24
下面是引用ryan_kewell_7於2006-01-24 14:22發表的:
唔記得
但又想update
好矛盾喎你 [表情]
.......

做中~我都講想upd~eat lunch後~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 266  發表于: 2006-01-24
唔好UPDATE啦!由佢沉仲好啦。你再攪到個咪攞黎攪!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 267  發表于: 2006-01-24
下面是引用ching*於2006-01-24 12:05發表的:
你敢話?如果個topic沉到落去,會隔左3個幾月再上番黎?
我只係覺得如果冇個人出黎講下,佢地1定會繼續咁做囉!
你話首先要治標..令史密夫唔做d比人串比人笑既行為..
ok..呢個冇問題,但係點解d人都唔可以改善下佢地自己本身既態度呢??
哈哈,乜你認為係因為我入黎所以先多左人入呢個topic咩??
.......

你自己數下D頁數,一半係由你加入之後彭彭聲咁走出黎既,當然我都有分。若然你都話同你無關,咁點先算係同你有關?你未出現前,係,都有其他人間唔中走入黎串佢幾句。但嚴重程度同密度,都唔及你出現之後咁高同多。所以,你的確係間接令到史密夫受靶多左既人。

你繼續係到抱不平,就繼續更多人討論史密夫既問題。

不過我好奇怪一樣野,頭先史密夫都開到聲叫我地唔好係到嘈……我其實都有D後悔咁樣數佢,我真係打算收手。唔講落去(最少都唔會繼續數佢)。

但係,一個咁維護史密夫如你既人,竟然可以反而無動於衷,完全漠視史密夫既要求!竟然仲可以叫我繼續數落去。或者你會以為,無論我講幾多,你都可以反駁番我,所以唔怕我數落去。

你當然唔怕啦,因為反正唔係數你,係數啊史密夫之嘛。

先唔好講我真係數佢既話,成立既有幾多,唔成立既有幾多。但咁樣數落去,對佢既傷害一定大過比幾個唔關事既人行過串下笑下。因為我地係認認真真擺佢出黎示眾咁濟,唔係口痕友串佢一句兩句可以相比。但你竟然提議照數左先,然後DEL左D說話。

你無野係話?講左出黎既說話,你以為可以好似論壇既留言咁DEl左當無件事架?出左口既說話,聽左入耳既說話,可以del架咩?我講句粗口黎鬧完人,然後del左去,對方係咪會即时舒服哂,好似無發生過無比人鬧過咁?

我之前仲真係以為你係為史密夫出頭,但宜家我開始懷疑你既動機同目的!你似用佢黎尋開心或者滿足你抱大不平既英雄感多過真係為佢著想。否則既話,有咩可能你咁「維護」史密夫,佢開到口叫你停,你竟然仲鼓勵我地繼續係到數佢,等你可以逐點反駁?你究竟想幫佢定想害佢架?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 268  發表于: 2006-01-24
不如lock左個topic la.....
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 269  發表于: 2006-01-24
下面是引用神彤於2006-01-24 20:02發表的:
不如lock左個topic la.....

咁樓主好無姑o者
只愛足球