• 10685閱讀
  • 304回復

[文集]史密夫作文集 By 史密夫(邪邪)最新作品:新詩 ─ 感嘆NBW!!! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 270  發表于: 2006-01-24
但係唔lock就會好似e家咁.....
離線史密夫
發帖
*
好友元
*
貢獻值
只看該作者 271  發表于: 2006-01-24
下面是引用神彤於2006-01-24 20:12發表的:
但係唔lock就會好似e家咁.....

放心..停左戰lu~
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 272  發表于: 2006-01-24
下面是引用史密夫於2006-01-24 20:22發表的:
放心..停左戰lu~

係唔係好唔開心呢??
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線史密夫
發帖
*
好友元
*
貢獻值
只看該作者 273  發表于: 2006-01-24
下面是引用sun於2006-01-24 20:34發表的:
係唔係好唔開心呢?? [表情] [表情] [表情]

幾啦~
離線萊斯特
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 274  發表于: 2006-01-24
nice!
keep it up
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 275  發表于: 2006-01-24
下面是引用史密夫於2006-01-24 20:39發表的:
幾啦~

幾唔開心而家停哂之後..無人再推上黎呀??

咁你會唔會明dd...

離線賀雲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 276  發表于: 2006-01-24
下面是引用sun於2006-01-24 20:45發表的:
幾唔開心而家停哂之後..無人再推上黎呀??
咁你會唔會明dd... [表情] [表情] [表情]

小人之心度行得正企得正史密夫之腹..
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 277  發表于: 2006-01-24
下面是引用horance於2006-01-24 21:07發表的:
小人之心度行得正企得正史密夫之腹.. [表情]

你最唔小人...仲係行得正企得正既大人....得未...

離線賀雲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 278  發表于: 2006-01-24
下面是引用sun於2006-01-24 21:14發表的:
你最唔小人...仲係行得正企得正既大人....得未... [表情] [表情] [表情]

得了...

我繼續做番觀眾,大家當未見過我o係度回覆...

ps:套戲太多字,精警對話唔多,我俾2粒星...(5粒最多)
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 279  發表于: 2006-01-25
下面是引用freezefox於2006-01-24 16:52發表的:
你自己數下D頁數,一半係由你加入之後彭彭聲咁走出黎既,當然我都有分。若然你都話同你無關,咁點先算係同你有關?你未出現前,係,都有其他人間唔中走入黎串佢幾句。但嚴重程度同密度,都唔及你出現之後咁高同多。所以,你的確係間接令到史密夫受靶多左既人。
.......

即係呢..freezefox

我所謂既del呢..係成個topic del左佢\
而我話將個topic del左佢..係因為呢個topic比我同你兩個搞到off哂topic..
所以我先提議如果你講既話..遲d再del左呢個topic..史密夫自己copy番d文再開個topic

你可以諗到我有咁既動機..除左話你勁真係唔知可以講咩
你估我係你地丫??搵佢黎尋開心..

你宜家即係唔想講..?
ok..咁到呢到停啦
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 280  發表于: 2006-01-25
係呀,我好勁架。不過,我點勁都唔夠你勁。

off啦,再嘈落去,對佢都無好處。你好想搵人「傾計」既,第日係第二到我隨時奉陪。

早抖啦。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 281  發表于: 2006-01-25
下面是引用ching*於2006-01-25 00:50發表的:
即係呢..freezefox
我所謂既del呢..係成個topic del左佢\
而我話將個topic del左佢..係因為呢個topic比我同你兩個搞到off哂topic..
所以我先提議如果你講既話..遲d再del左呢個topic..史密夫自己copy番d文再開個topic
你可以諗到我有咁既動機..除左話你勁真係唔知可以講咩
你估我係你地丫??搵佢黎尋開心..
你宜家即係唔想講..?
ok..咁到呢到停啦
.......

我睇到呢篇文,話我地係用Smith尋開心,我都忍唔住要係度講一講

如果我地係搵佢來尋開心既
你梗本係唔明白究竟佢做錯左d咩事
點解佢呢類既行為會惹起大部份版友既反感

你除左係Smith,freezefox既角度外
可唔可以係我既角度去諗,

我係好友已經有四年幾時間
由一個普通既會員,做到助理壇主
到而家我resign,做番技術支援既版主

對各篇文章既反應,處理每一個行動既時候既感受如何

請你認真的想一想,由版主既角度,壇主既角度
對發生呢d事情既感受係點

如果係尋開心既,點解我地仍然要保留佢個戶口
你有無諗過我地版主/壇主既難處

請你重新將Smith係前述提過既版面上
所有文章睇一次
由幾個角度去諗

我地做錯咩野,佢做錯咩野\
點解會令我地會咁反感

Read them repeatedly until you get fully understood.

我唔係用我既年資來做任何既野,但係你不單要明白佢既感受,其他受Smith影響會員既感受,
受Smith影響版主既感受
我既感受,壇主既感受

我講既就係咁多
我亦唔會再對Smith既事再作任何既評論

及回應呢篇文章

但請你對自己所發表的文章負責
方便大家Save & Print

fb: peterkl
垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
要為自己加油,彼得加油!!
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 282  發表于: 2006-01-25
下面是引用垃圾桶於2006-01-25 01:25發表的:
我睇到呢篇文,話我地係用Smith尋開心,我都忍唔住要係度講一講
如果我地係搵佢來尋開心既
你梗本係唔明白究竟佢做錯左d咩事
.......

我所講既你地..唔係代表哂好友既每一位會員
而只不過係某部分..某少數既會員

但係事實上的確某些會員就係係到搵史密夫尋開心咁..
行入黎串下又笑下咁..跟住會越黎越多人咁做

算啦...停啦
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 283  發表于: 2006-01-25
ya~大家都停啦~

大家唔需要為任何人講好說話
幫邊一個

我記得,係唔知邊個post,有會員冇啦啦串smith,其他會員都插該會員啦
我相信我地好友o既會員眼睛係雪亮o既

呢個topic又冇搞事意味
咁就一單還一單
呢到冇事,就唔好再搞大件事喇~

繼續俾smith係呢度post佢o既作文啦~
只愛足球
離線史密夫
發帖
*
好友元
*
貢獻值
只看該作者 284  發表于: 2006-03-04
新詩 ─ 感慨

車頭燈亮了,
轟轟聲地出發,
將天真,
將歡樂,
都搶走了,留下只有無盡的追憶。

車頭燈亮了,
嗚嗚聲地回來,
將無奈,
將休累,
都送給我,留下只有無盡的感嘆。