• 15504閱讀
  • 304回復

[論壇公佈]好友更換伺服器計劃---進入第二步 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2008-03-14
引用第27樓老Shearer舒2008-03-14 14:32發表的“”:
你係Sales, 佢係你客人呀~~~ [表情]

係喎,唔記得我佣收架喎。

sorry ,sorry,老細,要唔要我地落club 摸住酒杯底慢慢傾?咁大單生意,好多人爭架嘛。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2008-03-14
引用第29樓sun2008-03-14 14:33發表的“”:
我頂......................

我接!

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2008-03-14
想知己有辺間既quotation, 同佢地有乜唔合用既地方~謝!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2008-03-14
引用第32樓老Shearer舒2008-03-14 14:40發表的“”:
想知己有辺間既quotation, 同佢地有乜唔合用既地方~謝!! [表情]

good QUESTION!

之前又唔係無人提供過,咪當哂個D 係垃圾掉左佢先得架。最先都要LIST 番哂出黎,比較下各方面,再比出COMMENTS!

咁人地先知你要搵咩!欠咩!重點係咩!

係咁叫人比野你,比完你又掉哂佢當無睇過,COMMENTS 都無!人地點鬼知你想點先得架?!

做個表出黎啦。之前至少有三四間既資料提供過架!

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2008-03-14
話時話,之前吹左幾十頁個個TOPIC 去左邊?

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2008-03-14
引用第32樓老Shearer舒2008-03-14 14:40發表的“”:
想知己有辺間既quotation, 同佢地有乜唔合用既地方~謝!! [表情]

最攞命既就係一開始...已經要分開黎post....

國有國法...家有家規............................

我再頂.............................
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2008-03-14
引用第34樓freezefox2008-03-14 14:43發表的“”:
話時話,之前吹左幾十頁個個TOPIC 去左邊?

http://www.hkbff.com/bbs/read.php?tid=60908&toread=1

頭post~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2008-03-14
引用第35樓sun2008-03-14 14:44發表的“”:
最攞命既就係一開始...已經要分開黎post....
國有國法...家有家規............................
.......

我閃~~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2008-03-14
引用第36樓老Shearer舒2008-03-14 14:45發表的“”:
http://www.hkbff.com/bbs/read.php?tid=60908&toread=1
頭post~
[表情]

唔係呢個呀。之前吹左幾十頁個個呀。

離線wylalan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2008-03-14
桶兄, 呢方面你權威d, 有好多人都好少做呢d quotoation.點知?就算你拿了數個plan出來,好多人都唔明..............., 點幫你看看邊個好d
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2008-03-14
引用第33樓freezefox2008-03-14 14:43發表的“”:
good QUESTION!
.......

正常logic思考+合作態度+對伙伴既尊重.....姐~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2008-03-14
引用第39樓wylalan2008-03-14 14:49發表的“”:
桶兄, 呢方面你權威d, 有好多人都好少做呢d quotoation.點知?就算你拿了數個plan出來,好多人都唔明..............., 點幫你看看邊個好d [表情]

問題係!已經有人提供左唔少既建議比佢,至少都三四個!

佢個個都話唔好唔好,但又講唔到咩唔好!淨係叫我地比多D 比多D!

要咁多黎做咩者?又唔知你唔鐘意D 咩,鐘意D 咩?點再搵者?

好友會少人熟IT?梗係唔會啦!大把高手呀!但高手見到咁既情況,仲點會肯比恴見呀!個個都心諗:「車,關我咩事者,駛唔駛好似乞求你比機會我咁呀?咪搞我啦!」

離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2008-03-14
引用第39樓wylalan2008-03-14 14:49發表的“”:
桶兄, 呢方面你權威d, 有好多人都好少做呢d quotoation.點知?就算你拿了數個plan出來,好多人都唔明..............., 點幫你看看邊個好d [表情]

所以而家要收齊先一次過放出來

你收一個放一個,個個就會跟住哂放出來果d....點會有用呢...

所以,無論識唔識好,照submit上來,多係唔怕的,錯既quotation係唔怕的

個plan用既budget係由好友大家比出來的

當然要做到公平既,quotation都會盡量跟返足出面點做的

我地唔想最後用左錢得唔到好既服務又比比左錢既版友嘈

我寧願而家麻煩少少,好過之後有問題
方便大家Save & Print

fb: peterkl
垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
要為自己加油,彼得加油!!
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2008-03-14
引用第18樓ecko2008-03-13 00:02發表的“”:
桶兄~~
上次比你個個唔 arm 心水??

你睇!人地比左資料你架!!!

你呢?你比番D 咩人地?你有冇尊重過出過力幫過手既好友?唔該都無聲!回應都慳番,一味叫人比多D!

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2008-03-14
引用第8樓垃圾桶2008-03-12 17:45發表的“”:
有適合既就一早放左出來啦...仲駛攪唔多咩

咁你可唔可以講下究竟你手上有咩?

點樣唔適合法?

唔係我地點知點再搵呀???

我拜下你啦!