• 15503閱讀
  • 304回復

[論壇公佈]好友更換伺服器計劃---進入第二步 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2008-03-12
引用第14樓任天痕2008-03-12 21:20發表的“”:
冇適合 [表情] [表情] 咁真係要send你戈幾張quotation黎睇見識下......

我諗有既

琴晚桶兄傾都係擔心錢既問題,,

同將簡單野複雜化

不過任兄有既...sd比佢望下啦啦
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2008-03-12
引用第15樓三郎2008-03-12 21:21發表的“”:
[表情] 我諗有既
琴晚桶兄傾都係擔心錢既問題,, [表情]
.......

如果係現今的供應商搵幾個都唔適合的....可能係桶兄要求過高了.......

又平又靚的野,係現今科技上已經好難做到,例如電腦廠機同自己砌的價錢已經去到差唔多......

一分錢一分貨.......唔同其他野可以呃呃騙騙.......
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2008-03-12
其實宜家預1000-1500一個月,不過之前零零碎碎有比過d更平既plan,所以先要公開拎多d quotation jei~
離線ecko
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2008-03-13
引用第11樓垃圾桶2008-03-12 17:59發表的“”:
個範圍已經窄左好多...

桶兄~~
上次比你個個唔 arm 心水??
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2008-03-13
不如公開有邊幾個 plan 睇下
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2008-03-14
疑?又有新topic呀?

路過,路過。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2008-03-14
租server 既quotation 真係唔係太多人有用過....

還原基本步
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2008-03-14
情況更新
-----------------

大家由14/3起可以向 送出各報價

主旨必須為

"好友報價"

及報價內必須提供服務公司的電話及電郵聯絡方法
報價的公司必須位於香港

沒有跟隨上列的要求的報價將被忽略

於31/3晚2359截止

我發覺以上呢段野...好似係一間公司進行投標咁...唔合資格既會作廢...

就算有合適既plan...都因為呢d咁既規舉而被忽略...........................

好友A: 我搵倒個幾好既plan...
壇主P: 無照規舉辦事...作廢...
好友B: 我搵倒個plan又平又幾好喎...不如睇下岩唔岩駛...
壇主M: 亞P...其實呢個都可以考慮喎...
壇主P: 唔岩規舉喎..........................
壇主M: 我已經將你變成一個好岩駛既埇...你認為唔岩既...就食左佢算囉...
      總之適當既時候....做適當既事....................就唔駛預我了.............我去矣.....
壇主P: 我未就係知你唔理...所以...大地在我腳下....哈哈哈..........
好友C: !@#$%^&*()_)(*&^%RFGHJKL
好友D: 未係囉...搞幾耐架...搞權你就叻...搞正經野就搞埋d簡單複雜化...
      搞東搞西都未搞倒野出黎...
好友F: 疑?又有新topic呀?   路過,路過。
好友x: 租server 既quotation 真係唔係太多人有用過....還原基本步.....

我見唔合理既...最鐘意就係"(又+丶)能住" 人既架啦...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2008-03-14
引用第22樓sun2008-03-14 10:57發表的“”:
情況更新
.......

今時今日, 呢d做野態度~
真係能得利果汁橡皮糖~~
仲大牌過政府高官~~~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2008-03-14

主旨必須為

"好友報價"

及報價內必須提供服務公司的電話及電郵聯絡方法
報價的公司必須位於香港

沒有跟隨上列的要求的報價將被忽略

於31/3晚2359截止

嘩,睇完呢段野我笑到反肚。

喂,家下係咪我求你去做呢樣野呀?我係咪做左你條靚呀,老闆?

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2008-03-14
引用第22樓sun2008-03-14 10:57發表的“”:
情況更新
.......

阿日你講緊佛偈呀?

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2008-03-14
等左成幾個月,就係等呢段咁既野呀?

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2008-03-14
引用第24樓freezefox2008-03-14 14:26發表的“”:
主旨必須為
"好友報價"
.......

你係Sales, 佢係你客人呀~~~
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2008-03-14
一切要小心謹慎而行

我呢段野,之前係全部都係technical terms, 唔只咁短的

已經cut左好多走(超過70%)

又要明又要完整又要簡單

你估個個既文筆都咁好咩
方便大家Save & Print

fb: peterkl
垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
要為自己加油,彼得加油!!
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29  發表于: 2008-03-14
引用第25樓freezefox2008-03-14 14:27發表的“”:
阿日你講緊佛偈呀? [表情] [表情]

我頂......................
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...