• 15501閱讀
  • 304回復

[論壇公佈]好友更換伺服器計劃---進入第二步 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 60  發表于: 2008-03-14
引用第59樓老Shearer舒2008-03-14 15:15發表的“”:
电腦既野唔係"0"就係"1"ga la~~ [表情]

IT可以係...但human behavior就唔係....
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 61  發表于: 2008-03-14
引用第58樓sun2008-03-14 15:15發表的“”:
佢讀管理讀到走火入魔............
IT叻既人...management skill可以好........................... [表情]

煲技煙先, relax吓....魚味心臟病發都似~~~
離線一不做
發帖
*
好友元
*
貢獻值
只看該作者 62  發表于: 2008-03-14
引用第48樓垃圾桶2008-03-14 15:03發表的“”:
有2間既quotation, 一個係ecko所提供的,一個係自己剛剛搵到的
但係為保公平,同考慮到收一個而貼出一個quotation而帶來唔公平既情況
.......

本來我都唔想回...不過, 都係要做下醜人

你post出而家有既quotqtion絕對同公唔公平無關 !

你估而家幾個好友開緊公司大家互搶生意咩 !? 大家只係想知道已經有咩公司既quotation, 有咩價錢...我都有朋友做it 架, 當我問佢有冇熟客可以比個好d既plan/quotation我時, 真係比佢問到口啞啞...

既然你都講係大家一齊做既決定, 將你已有既資料放出黎參詳下有咩問題 ? 而家真係有d似同政府交手咁....好官腔 ! 大家睇呢度好似個大家庭咁, 先希望睇下有咩可以幫姐, 唔好攪d行政手段令到d想幫既縮沙啦 !!!!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 63  發表于: 2008-03-14
之前個個一腔熱誠!

宜家個個比人攪到一肚火!

三五七年後,真係決定邊間,都無人肯出黎幫手啦!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 64  發表于: 2008-03-14
引用第34樓freezefox2008-03-14 14:43發表的“”:
話時話,之前吹左幾十頁個個TOPIC 去左邊?

喂!有冇人知呀?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 65  發表于: 2008-03-14
引用第64樓freezefox2008-03-14 15:31發表的“”:
喂!有冇人知呀?

係咪講呢個

http://www.hkbff.com/bbs/read.php?tid=52992
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 66  發表于: 2008-03-14
引用第65樓國球旗2008-03-14 15:32發表的“”:
係咪講呢個 [表情]
http://www.hkbff.com/bbs/read.php?tid=52992

對不起,,本版塊為認證版塊,閣下沒有權限查看此版塊的內容
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 67  發表于: 2008-03-14
引用第66樓任天痕2008-03-14 15:33發表的“”:
對不起,,本版塊為認證版塊,閣下沒有權限查看此版塊的內容 [表情]

原來去左【好友回收總站】
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 68  發表于: 2008-03-14
引用第67樓國球旗2008-03-14 15:34發表的“”:
原來去左【好友回收總站】 [表情]

個個睇唔到, 得你睇到....唔公平!!!!!!!!!!!
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 69  發表于: 2008-03-14
睇完你地講完幾版野........

我有樣野想講.......

咁多位點解一定要睇的quotation呢?你地又話對IT一點也不熟,scan出黎埋你地睇,都可能唔明.....

如果桶兄真係post出黎的話,你地又唔明,逐個terms去解釋........

但係另一方面,其實桶兄可以將個幾張quotation,自己手打出一個表,黎俾大家比較參考,等大家都得個知字......

你就係差呢樣交際上的手段了,所以次次都俾大家係咁「者」住晒........
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 70  發表于: 2008-03-14
引用第69樓任天痕2008-03-14 15:37發表的“”:
咁多位點解一定要睇的quotation呢?你地又話對IT一點也不熟,scan出黎埋你地睇,都可能唔明.....
.......

引用第49樓老Shearer舒2008-03-14 15:10發表的“”:

廢話大家唔講, 為免重覆, 己有quotation係辺間~
可唔可以加option來fit我地個plan, 要加多幾$$$ [表情]

有無check過呢樣野......我地要求一d都唔高...自己屋企楝個server都得la~~~
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 71  發表于: 2008-03-14
引用第69樓任天痕2008-03-14 15:37發表的“”:
.......

我未講完果句.....而家繼續...

IT叻既人...management skill可以好廢...

同時間地....

IT方面好廢既人...management 方面可以睇得全面同通透..............

最重要係...唔post出黎...識既都唔知比咩意見.....

我才覺得大家遇上不公平的對待.....
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 72  發表于: 2008-03-14
引用第70樓老Shearer舒2008-03-14 15:42發表的“”:
有無check過呢樣野......我地要求一d都唔高...自己屋企楝個server都得la~~~[表情]

唔好意思......有check過.......桶兄問過我的......
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 73  發表于: 2008-03-14
引用第48樓垃圾桶2008-03-14 15:03發表的“”:
有2間既quotation, 一個係ecko所提供的,一個係自己剛剛搵到的
但係為保公平,同考慮到收一個而貼出一個quotation而帶來唔公平既情況
.......

我諗大家"啫"住桶兄都係佢所講公唔公平問題.....

而家我地係想搵一個岩用而又價錢平既 server......

唔係政府用暗標申請工程......

關公平咩事 ? 唔通因為要公平,我地要用貴 d 果個 ?

假如擺晒出黎,識呢方面既人見到有比現有更好.....

就更方便佢地提供建議啦
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 74  發表于: 2008-03-14
引用第71樓sun2008-03-14 15:42發表的“”:
我未講完果句.....而家繼續...
.......

絕對唔同意........只係大家的觀點唔同........