• 14467閱讀
  • 653回復

0910年度【好友聯賽®】歐聯賽區(冠軍→FatFox,可以直接進入波地終極之戰) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 75  發表于: 2009-10-27
Re:Re:Re:Re:Re:Re:0910年度【好友聯賽®】歐聯賽區(第10週開波)
引用第71樓arsenal2009-10-27 17:23發表的“Re:Re:Re:Re:Re:0910年度【好友聯賽®】歐聯賽區(第10週開波)”:
我呢 d 靠運先碌都上去咋,三狐、you 姐同你擺明係有料之人,只係暫時保留實力靜待良機……
前排你先話「上半季玩穩,下半季玩博」,但你而家靠穩已經上到五十幾,遲 d 「雙龍出海」仲唔上硬 top 10 [表情]

你負碌?

上季玩少第一週都世界排名四十,加埋第一週肯定已經係 top 10,今季仲要係準世界冠軍,接老狐棒……
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 76  發表于: 2009-10-27
引用第70樓jimmy2009-10-27 17:22發表的“”:
任兄要對雙狐一傑 [表情]

預左 ,你睇我的成績就知,全無威脅。
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 77  發表于: 2009-10-27
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:0910年度【好友聯賽®】歐聯賽區(第10週開波)
引用第73樓jimmy2009-10-27 17:24發表的“Re:Re:Re:Re:Re:Re:0910年度【好友聯賽®】歐聯賽區(第10週開波)”:
冬天個太陽都咁曬既 [表情]

無計,佢地真係光芒四射
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線TriFox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 78  發表于: 2009-10-27
Re:Re:Re:Re:Re:Re:0910年度【好友聯賽®】歐聯賽區(第10週開波)
引用第71樓arsenal2009-10-27 17:23發表的“Re:Re:Re:Re:Re:0910年度【好友聯賽®】歐聯賽區(第10週開波)”:
我呢 d 靠運先碌都上去咋,三狐、you 姐同你擺明係有料之人,只係暫時保留實力靜待良機……
前排你先話「上半季玩穩,下半季玩博」,但你而家靠穩已經上到五十幾,遲 d 「雙龍出海」仲唔上硬 top 10 [表情]

我呢d -6過-6馬走唔得遠,好友嘅榮耀要靠火兄、奴兄、老狐兄等人黎爭取喇
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 79  發表于: 2009-10-27
我果組有兩個唔識,艾雲就好似好耐無見過
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 80  發表于: 2009-10-27
Re:Re:0910年度【好友聯賽®】歐聯賽區(第10週開波)
引用第72樓TriFox2009-10-27 17:24發表的“Re:0910年度【好友聯賽®】歐聯賽區(第10週開波)”:
希望任兄唔好殺到咁盡,留番d生路行下 [表情]

嘩.......轉調黎講都得。
離線TriFox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 81  發表于: 2009-10-27
Re:0910年度【好友聯賽®】歐聯賽區(第10週開波)
引用第79樓jimmy2009-10-27 17:28發表的“”:
我果組有兩個唔識,艾雲就好似好耐無見過 [表情]

艾雲又一高手
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 82  發表于: 2009-10-27
Re:Re:Re:0910年度【好友聯賽®】歐聯賽區(第10週開波)
引用第80樓任天痕2009-10-27 17:28發表的“Re:Re:0910年度【好友聯賽®】歐聯賽區(第10週開波)”:

兩隻咸濕狐狸好似都係top50now
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 83  發表于: 2009-10-27
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:0910年度【好友聯賽®】歐聯賽區(第10週開波)
引用第75樓火鳳凰2009-10-27 17:26發表的“Re:Re:Re:Re:Re:Re:0910年度【好友聯賽®】歐聯賽區(第10週開波)”:
你負碌?
上季玩少第一週都世界排名四十,加埋第一週肯定已經係 top 10,今季仲要係準世界冠軍,接老狐棒…… [表情] [表情]

呢 d 咪就係死好命囉……

你睇下我,上左去咁耐都升唔到第一,無架啦,即將到此為止
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
離線TriFox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 84  發表于: 2009-10-27
Re:Re:Re:0910年度【好友聯賽®】歐聯賽區(第10週開波)
引用第80樓任天痕2009-10-27 17:28發表的“Re:Re:0910年度【好友聯賽®】歐聯賽區(第10週開波)”:

呢隊我岩岩先好彩過關咋,你睇番之前d分就明架喇
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 85  發表于: 2009-10-27
引用第79樓jimmy2009-10-27 17:28發表的“”:
我果組有兩個唔識,艾雲就好似好耐無見過 [表情]

艾雲/新手係上季下半季世界冠軍黎架,呢個時間梗係潛水,到下半季先發威……

你可以趁仲係季初,佢仲係病貓果陣攞佢命……
離線jimmy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 86  發表于: 2009-10-27
引用第85樓火鳳凰2009-10-27 17:31發表的“”:
艾雲/新手係上季下半季世界冠軍黎架,呢個時間梗係潛水,到下半季先發威……
你可以趁仲係季初,佢仲係病貓果陣攞佢命…… [表情]

係就好啦,打少個
離線TriFox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 87  發表于: 2009-10-27
Re:Re:Re:Re:0910年度【好友聯賽®】歐聯賽區(第10週開波)
引用第82樓jimmy2009-10-27 17:29發表的“Re:Re:Re:0910年度【好友聯賽®】歐聯賽區(第10週開波)”:
兩隻咸濕狐狸好似都係top50now [表情]

我幾時咸過人呀
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 88  發表于: 2009-10-27
引用第78樓TriFox2009-10-27 17:27發表的“Re:Re:Re:Re:Re:Re:0910年度【好友聯賽®】歐聯賽區(第10週開波)”:
我呢d -6過-6馬走唔得遠,好友嘅榮耀要靠火兄、奴兄、老狐兄等人黎爭取喇 [表情] [表情] [表情]

喂,你上季世界排名第十七,而家已經殺到上第九,直情係鋒芒畢露
離線TriFox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 89  發表于: 2009-10-27
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:0910年度【好友聯賽®】歐聯賽區(第10週開波)
引用第88樓arsenal2009-10-27 17:34發表的“Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:0910年度【好友聯賽®】歐聯賽區(第10週開波)”:
喂,你上季世界排名第十七,而家已經殺到上第九,直情係鋒芒畢露 [表情]

如果上季你第一週無忘記save陣,我好肯定我個排名一定係第十八