• 10370閱讀
  • 314回復

[意見]有關球壇新聞一個被lock o既post [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線迪克

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2010-09-02
果個post係:曼城公佈英超25人大軍

LINK:http://bbs.hkbff.net/read.php?fid=7&tid=91300

最後係該版版主o既留言:
引用第6樓Gabriel2010-09-02 17:08發表的“”:
資訊區有post討論啦...過去果邊集中d討論 [表情]

唔知係咪因為呢個原因被lock呢?

如果係,個人意見,覺得呢個原因唔太合理

資訊區係yff o既資訊區
基本上非yff玩家唔太入去
宜家因為資訊區有相關而lock左球壇新聞o既post
會唔會有少少本末倒置?
只愛足球
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2010-09-02
同意 .. YFF還YFF ... 係冇關係的
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2010-09-02
引用第79樓g3rMan2010-09-02 17:50發表的“”:
可唔可以將呢個post同時擺喺球壇新聞到呢??? [表情]

http://www.hkbff.net/bbs/read.php?tid=91283

個人意見...
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2010-09-02
引用第0樓迪克02-09-2010 17:33發表的“有關球壇新聞一個被lock o既post”:
果個post係:曼城公佈英超25人大軍
LINK:http://bbs.hkbff.net/read.php?fid=7&tid=91300
最後係該版版主o既留言:
.......

其實個內容純粹係曼城25人名單既資料,同資訊區果度係完全重覆,理應我應該del左佢添。

再早前icemanbergkamp post左個同資訊區一樣既post,原意係集中貼關於英超球隊名單既...
我當時諗法係:兩邊都可以放,但係因為資訊區放左先,同埋基於集中討論同埋避免有重覆帖子既關係,所以我先有咁既決定。

至於你所講既新聞版唔入資訊版我又覺得未必會喎 而且大部份入球聞版既都會入YFF版

而且我都留左言話資訊區有post,咁有興趣睇既話,應該都會過去望同討論吧?

有問題請提出卅指正
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2010-09-02
引用第3樓Gabriel2010-09-02 18:01發表的“”:
其實個內容純粹係曼城25人名單既資料,同資訊區果度係完全重覆,理應我應該del左佢添。
再早前icemanbergkamp post左個同資訊區一樣既post,原意係集中貼關於英超球隊名單既...
.......

始終資訊區都係歸於Yahoo足球經理人大賽版

大部份入球聞版既都會入YFF版唔代表可以唔理少數人

呢個只係足球論壇,唔係YFF論壇

加上放係YFF版,討論既野九成都係關於YFF,唔係所有人有興趣討論YFF,係想討論其他
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2010-09-02
引用第4樓OldSosad02-09-2010 18:06發表的“”:
始終資訊區都係歸於Yahoo足球經理人大賽版
大部份入球聞版既都會入YFF版唔代表可以唔理少數人 [表情]
.......

而且我都留左言話資訊區有post,咁有興趣睇既話,應該都會過去望同討論吧?

呢個已經係我顧及少數人既做法黎架啦
離線丹尼屎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2010-09-02
我覺得就算只能活一個都應該擺係 NEWS 區~

YFF 有需要先再開 post 討論~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2010-09-02
引用第6樓丹尼屎2010-09-02 18:32發表的“”:

YFF係先開個個。有咩理由先開個個讓路比後開個個?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線tc2218
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2010-09-02
引用第6樓丹尼屎2010-09-02 18:32發表的“”:

0甘又各有需要既~
新聞post會沉得快﹐難search
資訊區又唔係個個睇
所以兩邊各自有一個post﹐其實無咩問題丫
需然內容差唔多﹐但係用途唔一樣﹐睇既人亦有分別
離線丹尼屎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2010-09-02
引用第7樓freezefox2010-09-02 18:36發表的“”:
YFF係先開個個。有咩理由先開個個讓路比後開個個?

無人 叫你讓喎~ 只不過我覺得應該將 YFF 果個移去 NEWS 區~

始終 NEWS 區人流多過 YFF~ 好似我咁我唔玩 YFF 既我想睇 25 人名單~

琴日初初仲見到個 25 人名單之後無左我都唔知去左邊到之後先知原來 YFF 先有得睇喎

引用第8樓tc22182010-09-02 18:39發表的“”:

0甘又各有需要既~
新聞post會沉得快﹐難search
資訊區又唔係個個睇
所以兩邊各自有一個post﹐其實無咩問題丫
.......

我咪話「就算只能活一個」囉~ 我既論點係因為 NEWS 區人流較多
離線tc2218
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2010-09-02
引用第9樓丹尼屎2010-09-02 18:41發表的“”:
我咪話「就算只能活一個」囉~ 我既論點係因為 NEWS 區人流較多 [表情]

所以根本唔洗去到只能活一個
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2010-09-02
「無人 叫你讓喎~ 只不過我覺得應該將 YFF 果個移去 NEWS 區~」

明明就係你講既!

離線丹尼屎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2010-09-02
引用第11樓freezefox2010-09-02 18:44發表的“”:
「無人 叫你讓喎~ 只不過我覺得應該將 YFF 果個移去 NEWS 區~」
.......

如果你移左咪要開番個討論 topic

可能你地又討論下 25 人名單之後 d 人既價錢 wtever~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2010-09-02
引用第10樓tc22182010-09-02 18:44發表的“”:
所以根本唔洗去到只能活一個 [表情]

無錯!根本就可以並存!

離線丹尼屎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2010-09-02
引用第13樓freezefox2010-09-02 18:45發表的“”:
無錯!根本就可以並存!

我都同意並存