• 10464閱讀
  • 314回復

[意見]有關球壇新聞一個被lock o既post [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線麥精
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 240  發表于: 2010-09-03
引用第239樓煙花~2010-09-03 00:30發表的“”:
播英超,唔播德甲就唔係
話好友無幾十會員就係low,都係果句,如果有幾十會員一齊出黎支持德甲直播,你係唔係出黎認錯道歉先 [表情] [表情]

何必要jer住?
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 241  發表于: 2010-09-03
引用第213樓Gabriel2010-09-03 00:09發表的“”:
咁就真係 [表情] [表情]
講明先...我會去YFF果邊 [表情]

YFF 區新聞版版主虛位以待……
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 242  發表于: 2010-09-03
引用第241樓火鳳凰03-09-2010 00:31發表的“”:
YFF 區新聞版版主虛位以待…… [表情]

離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 243  發表于: 2010-09-03
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 244  發表于: 2010-09-03
引用第238樓火鳳凰2010-09-03 00:27發表的“”:
自從有一次我係直播版俾人話過我唔應該講咁多 YFF,我就已經有呢個想法……
我係因為幾年前係 YFF message board 見到廣告 先會入黎好友既,但係係度傾 YFF 又會俾人話,真係有點兒無奈…… [表情]

我估計超過八成(甚至九成)既會員,都係因為YFF而加入好友的。

好友要繼續存在,要立足,要賣廣告(討論中),就一定要係呢個範疇到提高知名度。令更多人認識好友,點擊好友!

唔係因為你黎左好友好多年,宜家唔玩YFF,好友就要因為你既喜好既轉變而轉變。其實好友已經不斷轉變,提供更加多非YFF 既資訊同討論,滿足不同會員既其他需要。但點變都好,呢種轉變唔能夠抵觸好友既最基本原則:YFF最強訊息平台!

否則,就係動搖好友既命脈。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 245  發表于: 2010-09-03
引用第240樓麥精2010-09-03 00:30發表的“”:
何必要jer住?

唔需要理佢。

離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 246  發表于: 2010-09-03
引用第238樓火鳳凰2010-09-03 00:27發表的“”:
自從有一次我係直播版俾人話過我唔應該講咁多 YFF,我就已經有呢個想法……
我係因為幾年前係 YFF message board 見到廣告 先會入黎好友既,但係係度傾 YFF 又會俾人話,真係有點兒無奈…… [表情]

但去直播版唔講YFF...就同其他論壇冇分別...去第二度吹仲多人回應la

沒談論YFF的直播版..真係一場波幾頁就完
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 247  發表于: 2010-09-03

既然係咁,不如另開 TOPIC 正式提出呢項建議,我第一個支持
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 248  發表于: 2010-09-03
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 249  發表于: 2010-09-03
引用第247樓arsenal2010-09-03 00:40發表的“”:
既然係咁,不如另開 TOPIC 正式提出呢項建議,我第一個支持 [表情]

我反對!

正如頭先所講,好友係為YFF 而存在。向YFF玩家提供資訊係好友第一任務。若然真係有衝突既情況出現反而係其他野應該讓路。

即係,係直播版有人認為太多人討論YFF 而阻左佢睇波的話,咁係應該請個位人兄忍耐。因為好友就係咁。若然真的不能接受,咁請移玉步到其他論壇既直播版。

離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 250  發表于: 2010-09-03
引用第248樓煙花~2010-09-03 00:40發表的“”:
你怕呀,接受唔到現實 ?[表情] [表情]
yff 無問題,超過一半人都係yff 先入黎 [表情] [表情]
.......

老狐舉出一個例子你又何必太認真
明明你地對 [有關球壇新聞一個被lock o既post] 的立場原先都係相同的
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 251  發表于: 2010-09-03
樓主既討論重點唔係講新聞版同埋資訊版咩
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 252  發表于: 2010-09-03
引用第248樓煙花~03-09-2010 00:40發表的“”:
你怕呀,接受唔到現實 ?[表情] [表情]
yff 無問題,超過一半人都係yff 先入黎 [表情] [表情]
.......

算啦

一人少句啦
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 253  發表于: 2010-09-03
引用第239樓煙花~2010-09-03 00:30發表的“”:
播英超,唔播德甲就唔係
話好友無幾十會員就係low,都係果句,如果有幾十會員一齊出黎支持德甲直播,你係唔係出黎認錯道歉先 [表情] [表情]

老狐點解要認錯道歉?

佢只係根據現時直播版的情況作出一個結論︰係直播的時候,搵唔到幾十個對德甲有興趣既好友係直播討論。

佢個結論我覺得完全無問題,除非你能夠係直播區現有德甲 TOPIC 搵到一場有幾十個好友係度討論既球賽,咁佢先要認錯道歉喎。

而家就算俾你搵到幾十會員一齊出黎支持德甲直播,只係代表你夠號召力,或者老狐夠號召力……
離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 254  發表于: 2010-09-03
引用第251樓謊大童2010-09-03 00:46發表的“”:
樓主既討論重點唔係講新聞版同埋資訊版咩

個討論一早完左la..依家變左直播區應否討論YFF的問題