• 63703閱讀
  • 2179回復

多人連線足球flash game-(Haxball) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2100  發表于: 2012-04-04
引用第2097樓ttaal682012-04-04 00:49發表的“”:
好友口號:不要忘記 足球是最快樂的! [表情]

離線Kai王
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2101  發表于: 2012-04-04
引用第2093樓真秘密2012-04-04 00:41發表的“”:
唉,本是同根生 [表情]

我就係認為「本是同根生」先容忍左咁多次

只可惜我越黎越覺得有人已經唔認為兩隊係「本是同根生」

不單止作出多次挑釁行為,又話咩「你地廢,又點又點」,最後仲厚顏無恥咁話俾人排斥
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2102  發表于: 2012-04-04
引用第2101樓Kai王2012-04-04 01:05發表的“”:
我就係認為「本是同根生」先容忍左咁多次 [表情]
只可惜我越黎越覺得有人已經唔認為兩隊係「本是同根生」
.......

真係唔係

你誤會曬

仲有點會話你地廢

你問下m4就知

一直都話你地打得好

你所講既多次挑釁行為我地真係唔係咁既意思

即係我地圍內都成日講下ming,講下pong咁
但唔係挑釁既意思= =
間唔中又恥笑下bebe咁, 就係當係自己人先會大家串下對方架咋
離線Kai王
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2103  發表于: 2012-04-04
引用第2102樓OldSosad2012-04-04 01:08發表的“”:
真係唔係
你誤會曬
.......

「old: 你地預備組咪咁廢,成日淨係識贏埋D咁_廢既隊,夠薑就黎同我地踢,同我地BET。」

我淨係記得呢句野

你話你意思唔係咁唔關我事,最重要打出黎個句野我記得係有個「廢」字,入面仲有粗口添

一係你話我知你當日講左D乜,你口才咁好睇下你可唔可以自圓其說
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2104  發表于: 2012-04-04
引用第2103樓Kai王2012-04-04 01:10發表的“”:
「old: 你地預備組咪咁廢,成日淨係識贏埋D咁_廢既隊,夠薑就黎同我地踢,同我地BET。」
我淨係記得呢句野 [表情]
.......

你講咁耐以前既事我就唔係完全記得,有d咩字我唔記得啦

但copy呢句既唔係我地隊員黎, 果位人佢一向鐘意搞事架啦

但我只係輕輕鬆鬆mode咁講

令你誤會再一次同你say sorry la

而你話我口才好, 唔好講笑啦, 真係一心同你say sorry架
離線PonG
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2105  發表于: 2012-04-04
引用第2103樓Kai王2012-04-04 01:10發表的“”:
我淨係記得呢句野 [表情]
.......

咁其實當時情形係點

我買左好大包花生
離線Kai王
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2106  發表于: 2012-04-04
引用第2104樓OldSosad2012-04-04 01:12發表的“”:
你講咁耐以前既事我就唔係完全記得,有d咩字我唔記得啦
但copy呢句既唔係我地隊員黎, 果位人佢一向鐘意搞事架啦
.......

你唔記得唔緊要,我同我D隊員都見到有個「廢」字,仲附送粗口添

copy呢句既係唔係你隊員唔緊要,最主要係佢話係你講,而當時你係訓練班隊長,你可以話佢老屈你,呢D你地自己既事我唔想知。

當時預備組半隊在場,copy句野個位人事亦當場被kick,可見我地隊見到呢句野係好失望

我理得你輕輕鬆鬆mode定認認真真mode,我見到既係個廢字同埋粗口,無論乜mode都好,咁樣話人都唔係咁好掛,兩隊仲要本是同根生添,將心比己,你試下咁樣俾人話

唔好成日話人對你有成見,自己做過乜心知肚明,以上有任何既野係我屈你既你話我聽
離線Kai王
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2107  發表于: 2012-04-04
引用第2105樓→※Pong※←2012-04-04 01:18發表的“”:
咁其實當時情形係點 [表情]
我買左好大包花生 [表情]

當時情形咪就係我地備戰緊,有人好想BET,就黎友賽房拉人走。

我地打算練多陣就過黎,點知個位人兄出左去再番轉頭,送當時個句野俾我地囉

我地隊好驚訝,佢亦都當場被KICK
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2108  發表于: 2012-04-04
引用第2106樓Kai王2012-04-04 01:23發表的“”:
你唔記得唔緊要,我同我D隊員都見到有個「廢」字,仲附送粗口添 [表情]
copy呢句既係唔係你隊員唔緊要,最主要係佢話係你講,而當時你係訓練班隊長,你可以話佢老屈你,呢D你地自己既事我唔想知。
.......

咩做過咩做過乜心知肚明, 咩我話你屈我

都話一直我都知係我錯.... 再係度同你say sorry

而粗口, 即使平時msn,十句有八句我都有打粗口啦= =

secret( ) 佢平時打hb有十句有六句都係粗口啦

just play, not means this, really sorry
離線PonG
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2109  發表于: 2012-04-04
引用第2107樓Kai王2012-04-04 01:25發表的“”:
當時情形咪就係我地備戰緊,有人好想BET,就黎友賽房拉人走。
我地打算練多陣就過黎,點知個位人兄出左去再番轉頭,送當時個句野俾我地囉 [表情]
.......

icic...咁依個事件佢的確唔啱

不過你地一開始真係開壞個頭, SET 哂PW 唔俾我地入, 仲要一入黎一野踢走..

真係無謂, 有時中間過程係點, 可能大家有D 誤會都無心GE

客觀睇大家打左個聯賽後幾可一齊多人玩, 大家心知肚明la

邊個想起牆先, 相信唔少人都有答案, 牆只會愈起愈高gama
離線Kai王
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2110  發表于: 2012-04-04
引用第2108樓OldSosad2012-04-04 01:27發表的“”:
咩做過咩做過乜心知肚明, 咩我話你屈我
都話一直我都知係我錯.... 再係度同你say sorry
.......

我理得你平時份人講幾多粗口

平常人見到句野有個廢字,仲有埋粗口,你話其實意思唔係咁harsh都無人信啦,你自己某程度上亦認左有用呢D字眼,只不過你又係用「玩下者」黎做落台階

最大問題係唔止一位隊員覺得句野好侮辱性,你講到玩玩下又輕鬆mode,你自己諗下點解會咁
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2111  發表于: 2012-04-04
引用第2110樓Kai王2012-04-04 01:33發表的“”:
我理得你平時份人講幾多粗口 [表情]
平常人見到句野有個廢字,仲有埋粗口,你話其實意思唔係咁harsh都無人信啦,你自己某程度上亦認左有用呢D字眼,只不過你又係用「玩下者」黎做落台階 [表情]
.......

唔係落台階

我真係認為我做錯

認真再係度同你say sorry
離線ranKINGdom
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2112  發表于: 2012-04-04
講咁多都無謂
行動最實際,有心同好友玩咪一齊玩囉
joke
離線Kai王
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2113  發表于: 2012-04-04
引用第2109樓→※Pong※←2012-04-04 01:32發表的“”:
不過你地一開始真係開壞個頭, SET 哂PW 唔俾我地入, 仲要一入黎一野踢走..
.......

我回應你之前請你先答左我

你地入左個D PW房之後,見到D咩?
離線PonG
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2114  發表于: 2012-04-04
引用第2113樓Kai王2012-04-04 01:36發表的“”:
我回應你之前請你先答左我
你地入左個D PW房之後,見到D咩?

點記得, 但被你地Admin 踢Ge 人相信好多