• 63699閱讀
  • 2179回復

多人連線足球flash game-(Haxball) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Kai王
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2115  發表于: 2012-04-04
引用第2114樓→※Pong※←2012-04-04 01:38發表的“”:
點記得, 但被你地Admin 踢Ge 人相信好多 [表情]

我話你知,有得PW RM一定係備戰房,SET 得PW就係唔想俾人騷擾(呢樣唔代表係分化)

唔知你地點樣拎左PW入黎,明知備戰中OR有野傾緊但又唔肯走,呢D咪挑釁行為囉
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2116  發表于: 2012-04-04
引用第2112樓ranKINGdom2012-04-04 01:36發表的“”:
講咁多都無謂
行動最實際,有心同好友玩咪一齊玩囉

我都係咁話
離線PonG
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2117  發表于: 2012-04-04
引用第2115樓Kai王2012-04-04 01:43發表的“”:
我話你知,有得PW RM一定係備戰房,SET 得PW就係唔想俾人騷擾(呢樣唔代表係分化)
唔知你地點樣拎左PW入黎,明知備戰中OR有野傾緊但又唔肯走,呢D咪挑釁行為囉 [表情]

咁我地會唔會踢你走,同埋戰術有咩好秘密....大家一齊睇一齊進步唔得?

你睇我地係挑釁, 好明顯你已經起左牆, 覺得我地係對手, 我唔敢代所有人講, 至少我唔係, 我入黎都係8 卦下, 或啫睇下波/R 波踢

PW 我無可能攞到, 當時情形係點可能要追番post , 一係就你地無set pw ,一係就用番HKBFF pw

分2 team 其實一開始係諗住多D 人出到, 輪流玩下, 你地有幾多個人真係會出自己知 ,當然都可能咁啱個個都現實忙碌

認真想贏唔係問題, 但睇唔到自己其實有錯係問題
離線Kai王
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2118  發表于: 2012-04-04
引用第2117樓→※Pong※←2012-04-04 01:49發表的“”:
咁我地會唔會踢你走,同埋戰術有咩好秘密....大家一齊睇一齊進步唔得?
.......

戰術唔係咩秘密,但可惜你地喜歡插嘴講其他野同埋叫人去BET,呢樣明顯係一樣騷擾性行為

咁你地又唔走,我地又想傾正經野,好聲好氣解釋完唔走我地咪KICK囉

唔通我地要KEEP住開新房黎避開你地?

引用第2117樓→※Pong※←2012-04-04 01:49發表的“”:

你睇我地係挑釁, 好明顯你已經起左牆, 覺得我地係對手, 我唔敢代所有人講, 至少我唔係, 我入黎都係8 卦下, 或啫睇下波/R 波踢

.......

到到依家你地都唔承認係挑釁,你問心你見到句有粗口同時有埋個廢字既句子係咪挑釁

PW 我無可能攞到, 當時情形係點可能要追番post , 一係就你地無set pw ,一係就用番HKBFF pw

.......

呢句我唔知你UP乜,咩又有PW,又冇PW

有PW就係備戰房,冇PW就係我地約埋一齊練波既房(呢到要再講下,我地隊好忙架,要約埋先有得練)

有PW房就會KICK你地,冇PW就無可能KICK你地

分2 team 其實一開始係諗住多D 人出到, 輪流玩下, 你地有幾多個人真係會出自己知 ,當然都可能咁啱個個都現實忙碌

.......

你都識講分左兩TEAM啦,你地又係到騷擾我地D隊員?

當日你地要m4過檔,有冇諗過我地冇左個中場重心隊波會散?本是同根生呀,難道你想我地全隊唔玩?

你地有幾多個人真係會出自己知<-呢個唔知你想明示定暗示D乜

認真想贏唔係問題, 但睇唔到自己其實有錯係問題
.......

請你指出我錯係邊,我樂於聆聽?
離線PonG
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2119  發表于: 2012-04-04
===========================================
你好多錯, 唔係打得多就得, 我份人唔鍾意搞事, 但係不平則鳴:)

你打得太亂我逐點大約講下 :
===========================================

1) 我家下講緊係一開始, 啫係聯賽一開始成立兩team 你地起牆, 唔係講緊之後O 件事, O 件事係O 唔啱, 唔駛諗:)

咁啫係你錯時間, 所以你上post ge

--->但可惜你地喜歡插嘴講其他野同埋叫人去BET,呢樣明顯係一樣騷擾性行為

其實係之後發生事, 同我論點無關

-->咁你地又唔走,我地又想傾正經野,好聲好氣解釋完唔走我地咪KICK囉 ,唔通我地要KEEP住開新房黎避開你地?

依個追番post , 未必有好多人(EG 我都被人踢都無POST 上黎, 但我都揾到

引用第383樓亨利仔2011-07-26 01:43發表的“”:
岩岩想入去試下玩點知俾人kick左 [表情]

引用第384樓OldSosad2011-07-26 01:50發表的“”:

入我地呢間啦 [表情]

引用第386樓arsenal2011-07-26 01:52發表的“”:

sor,預備組練緊波 [表情]

p.s. 唔係我 kick [表情]

http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=100233&fpage=1&toread=&page=26

咁有人POST 上黎咁啱就我揾得番啫, 你地真係詳細解釋, 有幾多人俾你地踢過駛唔駛開苦主post ?

亨利無偷PW la gua, 咁我地都無la ...

2) -->到到依家你地都唔承認係挑釁,你問心你見到句有粗口同時有埋個廢字既句子係咪挑釁  

都係TIME LINE 你錯左, 我係講一開始

3)

-->呢句我唔知你UP乜,咩又有PW,又冇PW有PW就係備戰房,冇PW就係我地約埋一齊練波既房(呢到要再講下,我地隊好忙架,要約埋先有得練)有PW房就會KICK你地,冇PW就無可能KICK你地

亨利仔已證明

4)
-->你都識講分左兩TEAM啦,你地又係到騷擾我地D隊員?

當日你地要m4過檔,有冇諗過我地冇左個中場重心隊波會散?本是同根生呀,難道你想我地全隊唔玩?

你地有幾多個人真係會出自己知<-呢個唔知你想明示定暗示D乜

依個要講下, 當時係唔我地MING /O INVITE, 詳細我唔知, 但M4 兩邊都打, 咁其實有咩問題sosad

我唔想講到咁白, 我直講, 如果有一D 較弱GE 好友, 如果黎左你地到, 你地會唔會俾一定出場時間佢, even 佢間唔中可能都有練下

=============================================

5)-->請你指出我錯係邊,我樂於聆聽?

其實我只係想指出隔膜導火線係你地要分好清, 之後我地可能有D 人覺得你地太認真, 跟住抽水, 一來一回幾次, 大家宜家係HB 感情真係有以前咁好咩?

唔係話你地錯哂,我地都有, 但係見到你地當自己全無責任, 咁我覺得有D 難過啫
離線Kai王
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2120  發表于: 2012-04-04
引用第2119樓→※Pong※←2012-04-04 02:12發表的“”:
我家下講緊係一開始, 啫係聯賽一開始成立兩team 你地起牆, 唔係講緊之後O 件事, O 件事係O 唔啱, 唔駛諗:)
咁啫係你錯時間, 所以你上post ge
--->但可惜你地喜歡插嘴講其他野同埋叫人去BET,呢樣明顯係一樣騷擾性行為
其實係之後發生事, 同我論點無關
-->咁你地又唔走,我地又想傾正經野,好聲好氣解釋完唔走我地咪KICK囉 ,唔通我地要KEEP住開新房黎避開你地?
依個追番post , 未必有好多人(EG 我都被人踢都無POST 上黎, 但我都揾到
.......

你所謂既論點無真憑實據

一直都你地覺得,你地認為

你地話我地踢亨利仔,你自己都QUOTE埋係因為練緊波,已經解埋點解唔係起牆

你證明左呢樣野我先同你睇埋下面篇野
離線Kai王
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2121  發表于: 2012-04-04
同埋當日亨利仔被KICK單野

係BFF岩岩成立兩隊,各自各分房傾緊,個陣你地都話好
離線PonG
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2122  發表于: 2012-04-04
引用第2120樓Kai王2012-04-04 02:18發表的“”:
你所謂既論點無真憑實據 [表情]
一直都你地覺得,你地認為
.......

啫係要set pw 練波, 一入就踢你唔覺得好可悲咩...

認為其實一D 問題都無, 你有上過logic 堂就知, 認為完有論點就得, 你逐點有理據講番我好樂意同你傾多陣
離線Kai王
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2123  發表于: 2012-04-04
引用第2122樓→※Pong※←2012-04-04 02:21發表的“”:
啫係要set pw 練波, 一入就踢你唔覺得好可悲咩...
認為其實一D 問題都無, 你有上過logic 堂就知, 認為完有論點就得, 你逐點有理據講番我好樂意同你傾多陣

set pw 個D房唔係自己分隊比賽緊,係講緊企位個D,我唔認為比賽前要知道邊個打咩位,企咩位係認真,反而係基本野黎,你話我逼佢地睇晒對手前5場既replay就認真姐

無可能一入就踢,最少都會講係傾緊野,係好聲好氣講完唔走先踢
離線PonG
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2124  發表于: 2012-04-04
算la ,我都係表遠個人睇法, 你要堅持自己無錯都無計

問題好多時都唔會係一方全部責任

我可能打動唔到你, 說服唔到你, 希望各其他預備組好友3 思下我講得有冇些少道理

本是同根生, 雖然我都唔會再踢HB , 不過依個問題其實只會愈黎愈嚴重,又唔係咩大件事Ge ,係番唔到以前law
離線Kai王
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2125  發表于: 2012-04-04
引用第2124樓→※Pong※←2012-04-04 02:25發表的“”:
算la ,我都係表遠個人睇法, 你要堅持自己無錯都無計
問題好多時都唔會係一方全部責任
我可能打動唔到你, 說服唔到你, 希望各其他預備組好友3 思下我講得有冇些少道理
.......

我無話過我無錯

只係我認為A君要話B君錯係要有根據
離線Kai王
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2126  發表于: 2012-04-04
引用第2119樓→※Pong※←2012-04-04 02:12發表的“”:
我唔想講到咁白, 我直講, 如果有一D 較弱GE 好友, 如果黎左你地到, 你地會唔會俾一定出場時間佢, even 佢間唔中可能都有練下
.......

呢句最頂唔順,唔計無玩一排既leon,最少出場係我呀

我地隊比賽出場分得算係好平均
離線PonG
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2127  發表于: 2012-04-04
引用第2125樓Kai王2012-04-04 02:26發表的“”:
我無話過我無錯
只係我認為A君要話B君錯係要有根據 [表情]

我從來講野都好有根據, 對同錯都唔係我地兩者話咩就咩, 自己知道人地講得有冇道理便可

你都唔駛認錯
離線Kai王
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2128  發表于: 2012-04-04
引用第2127樓→※Pong※←2012-04-04 02:28發表的“”:
我從來講野都好有根據, 對同錯都唔係我地兩者話咩就咩, 自己知道人地講得有冇道理便可
你都唔駛認錯 [表情]

拿,你又唔好老屈,我冇認過錯,亦都冇話過自己冇錯
離線PonG
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2129  發表于: 2012-04-04
引用第2128樓Kai王2012-04-04 02:29發表的“”:
拿,你又唔好老屈,我冇認過錯,亦都冇話過自己冇錯 [表情]

咁你有冇錯ys 定no ?

有D 人好鍾意玩文字遊戲, even 玩得叻,其實有冇道理外人一睇就知