• 63702閱讀
  • 2179回復

多人連線足球flash game-(Haxball) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Kai王
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2130  發表于: 2012-04-04
引用第2129樓→※Pong※←2012-04-04 02:30發表的“”:
咁你有冇錯ys 定no ?
有D 人好鍾意玩文字遊戲, even 玩得叻,其實有冇道理外人一睇就知

我唔清楚
離線Kai王
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2131  發表于: 2012-04-04
岩岩m4話我知

原來你地覺得13同chacha唔玩係因為出場時間唔夠

咁我話你知啦

chacha忙到就唔到比賽時間,最後我地完左第一季之後問佢下季仲玩唔玩,佢自己退隊的

13就係又係忙到要退隊的

唔好將你地D假設直接套落去事實到啦
離線PonG
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2132  發表于: 2012-04-04
引用第2126樓Kai王2012-04-04 02:28發表的“”:
呢句最頂唔順,唔計無玩一排既leon,最少出場係我呀 [表情]

HKBFF 預備組 (領隊︰本人)

GK: senal, leon
DF/DM: 13, chacha, eric, pson, DeviLErIc
CM/AM: m4, keung
FW: king, secret (過檔)

算la , 大家都係知識份子, 知道咩係講道理咩係玩食字

有D 野大家明, 自己知, 就可以了
離線PonG
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2133  發表于: 2012-04-04
引用第2130樓Kai王2012-04-04 02:31發表的“”:
我唔清楚 [表情]

自己知得ga la ,唔駛同我交代, 其他人都好明白

CY 都無講咩野, 大家都好明白
離線Kai王
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2134  發表于: 2012-04-04
引用第2132樓→※Pong※←2012-04-04 02:33發表的“”:
HKBFF 預備組 (領隊︰本人)
GK: senal, leon
DF/DM: 13, chacha, eric, pson, DeviLErIc
CM/AM: m4, keung
FW: king, secret (過檔)
算la , 大家都係知識份子, 知道咩係講道理咩係玩食字
有D 野大家明, 自己知, 就可以了
.......

你唔好用D咩有D野大家明自己知就可以黎阻人回應,又係你自己話我有根據想傾幾耐都得

其實我地隊既野唔洗同你地講咁多,不過你拎到上黎我逐一回應

13 - 忙到退隊
chacha - 佢有幾次約唔到時間,最後季尾話忙所以唔玩
eric - 佢去左exchange,點玩?
pson - 佢係HB唔見左人一排
devileric - 又係搵唔到佢的

清楚未?
離線PonG
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2135  發表于: 2012-04-04
引用第2134樓Kai王2012-04-04 02:36發表的“”:
你唔好用D咩有D野大家明自己知就可以黎阻人回應,又係你自己話我有根據想傾幾耐都得
其實我地隊既野唔洗同你地講咁多,不過你拎到上黎我逐一回應
.......

咁你地隊隊員真係ok 就得la ,我都無咩權去八卦

不過講番我地依邊係夠人就出, 從來都唔會話等邊個, 大家都相處融洽,SUNNY 要考AL都係M GP 吹下水

你知la , 我地驚可能有D 人本身都唔太叻,咁唔俾機會分分鐘揾唔到, 所以都好樂意搞下gag / 見佢ON 即刻送佢出

風格唔同, 可能你隊員真係咁啱唔得閒, 咁你地慘D
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2136  發表于: 2012-04-04
引用第2055樓OldSosad2012-04-02 23:34發表的“”:
次次開HKBFF room
你地成班都唔肯黎
.......

唉....那些年....為何變成這樣
離線Kai王
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2137  發表于: 2012-04-04
引用第2135樓→※Pong※←2012-04-04 02:44發表的“”:
咁你地隊隊員真係ok 就得la ,我都無咩權去八卦
不過講番我地依邊係夠人就出, 從來都唔會話等邊個, 大家都相處融洽,SUNNY 要考AL都係M GP 吹下水
.......

我地都唔會等架喎

上兩場m4差D趕唔切我地都打算照開波

你知我地冇左m4差幾遠架啦

另外你都話係風格唔同啦,咁你地就咪將你地既風格套落黎我地個到

你地中意求其搵4個去踢,你地既事

我地就鐘意每場諗定邊4個踢,唔算認真丫,都係基本姐,起碼都要知道同場既隊友有邊個丫,入比賽RM個下唔知自己踢咩位唔知有邊個同場有咩意思?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2138  發表于: 2012-04-04
引用第2083樓Kai王2012-04-03 23:48發表的“”:
咪咁自私啦,你憑咩得出你地隊仲多人忙呢個結論 [表情]
再者你得閒叫我地玩個陣,我地唔通就要放低哂手頭上既工作、功課,泥滿足你搵人一齊玩既慾望? [表情]
.......

好懷念以往成日同您一齊玩的日子
離線PonG
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2139  發表于: 2012-04-04
引用第2137樓Kai王2012-04-04 02:48發表的“”:
我地都唔會等架喎
上兩場m4差D趕唔切我地都打算照開波
.......

係呀, 我都係分享下咋ma  
離線PonG
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2140  發表于: 2012-04-04
引用第2138樓科高蘭尼紐約人2012-04-04 02:49發表的“”:
好懷念以往成日同您一齊玩的日子 [表情] [表情] [表情]

GAY
離線Kai王
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2141  發表于: 2012-04-04
引用第2138樓科高蘭尼紐約人2012-04-04 02:49發表的“”:
好懷念以往成日同您一齊玩的日子 [表情] [表情] [表情]

我都係

你上次叫我入去玩我都有黎啦

同場6個人,另外5個係訓練班添,你地練傳波我仲做埋馬騮去搶

我唔明點解有人會話預備組先起牆
離線godkiu
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2142  發表于: 2012-04-04
引用第2139樓→※Pong※←2012-04-04 02:50發表的“”:
係呀, 我都係分享下咋ma   [表情]

所以KING黎到咁多正選踢
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2143  發表于: 2012-04-04
引用第2142樓godkiu2012-04-04 02:53發表的“”:
所以KING黎到咁多正選踢 [表情]

引用第2140樓→※Pong※←2012-04-04 02:51發表的“”:

GAY
離線Kai王
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2144  發表于: 2012-04-04
引用第2142樓godkiu2012-04-04 02:53發表的“”:
所以KING黎到咁多正選踢 [表情]

可能你地覺得king係我地到少踢

但我係有問過king,係佢自己話唔得閒,有次話執緊電腦file

同埋我地上季打乙組得12定14場波咋,三個前鋒(senal, secret,king)除開咪一人4.x場,我印象中佢係最少有4場

去到最後打開GK既我唔踢,俾埋secret守龍玩下添啦,都唔明你地點解有個「有D人冇得踢」既結論
[ 本文被Kai王在2012-04-04 03:10重新編輯 ]