• 4217閱讀
  • 54回復

[含圖]雪地露J跪求打機list [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線JHELSEA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2011-08-05
楊冪
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2011-08-05
頭post本雜誌海外好似買唔到的。。。我個fren搵佐好耐!!!
真係我個fren。。。
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2011-08-05
吼!

Intel Core i5-2400 (3.1G, 6M Cache, LGA 1155, with HD 2000 Graphics) CPU BOX 盒裝
數量:   價錢: HK$ 1507  
WD Caviar Blue 5000AAKX 500GB SATA3/16MB HDD
數量:   價錢: HK$ 296  
ANTEC NE520C NeoEco 520W 80Plus 火牛 (紫色盒)
數量:   價錢: HK$ 490  
COOLER MASTER CA-RC371KK (黑色) ATX Case(RC-371-KKN1)
數量:   價錢: HK$ 290  
MSI微星 DI-N560TFC TWIN FROZR II/OC GTX560 Ti w/Mini HDMI+DVIx2 1GB GDDR5
數量:   價錢: HK$ 1820  
Kingston DDR-3 1333MHz 4G Ram KVR1333D3N9/4G
數量:   價錢: HK$ 184  
MSI H67MA-E45 (B3) H67,DDR3,LGA 1155,USB3.0,SATA3 6Gb/s M.ATX M/B [B3 Stepping]
數量:   價錢: HK$ 805  
總數量: 7   總數: HK$ 5392

離線sheva
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2011-08-05
楊冪愈來愈雞
睇黎真係俾潛規則之後自甘墮落
離線智者
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2011-08-05
引用第32樓我諗到改咩名鳥2011-08-05 19:54發表的“”:
吼!
Intel Core i5-2400 (3.1G, 6M Cache, LGA 1155, with HD 2000 Graphics) CPU BOX 盒裝
數量:   價錢: HK$ 1507  
WD Caviar Blue 5000AAKX 500GB SATA3/16MB HDD
.......

依家D ram 平到要跳樓.....買多條4GB啦

離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2011-08-05
引用第34樓智者2011-08-05 20:46發表的“”:
依家D ram 平到要跳樓.....買多條4GB啦 [表情]

我都想買過部

用處: 好友後備server
平時用來處理大量FB Games同埋Flash intensive programs
間中睇下戲同埋幫屋企人剪片
方便大家Save & Print

fb: peterkl
垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
要為自己加油,彼得加油!!
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線智者
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2011-08-05
引用第35樓垃圾桶2011-08-05 21:07發表的“”:
我都想買過部
用處: 好友後備server
平時用來處理大量FB Games同埋Flash intensive programs
.......

budget?

離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2011-08-05
引用第36樓智者2011-08-05 21:14發表的“”:
budget?

5500到啦
方便大家Save & Print

fb: peterkl
垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
要為自己加油,彼得加油!!
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2011-08-05
引用第34樓智者2011-08-05 20:46發表的“”:
依家D ram 平到要跳樓.....買多條4GB啦 [表情]

好主意
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2011-08-05
引用第33樓sheva2011-08-05 20:26發表的“”:
楊冪愈來愈雞 [表情]
睇黎真係俾潛規則之後自甘墮落

唔准你咁講冪冪
離線figo815
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2011-08-06

咁DDR2 呢? 4gb 宜家咩價? 係咪貴過DDR3 好多 ?
離線智者
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2011-08-06
引用第40樓figo8152011-08-06 11:27發表的“”:
咁DDR2 呢? 4gb 宜家咩價? 係咪貴過DDR3 好多 ? [表情]

係,因為依家主流DDR3
DDR2貨唔多

離線figo815
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2011-08-06
引用第41樓智者2011-08-06 11:43發表的“”:
係,因為依家主流DDR3
DDR2貨唔多 [表情]

我部機仲係用ddr2 , 宜家得一條2gb ram, 諗住裝win7, 裝32bit 定買多條2gb裝64bit 好呢
離線智者
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2011-08-06
引用第42樓figo8152011-08-06 11:57發表的“”:
我部機仲係用ddr2 [表情], 宜家得一條2gb ram, 諗住裝win7, 裝32bit 定買多條2gb裝64bit 好呢[表情]

2gb 囉.....依家DDR2 2gb都係兩舊水

離線太伊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2011-08-06
引用第43樓智者2011-08-06 12:41發表的“”:
2gb 囉.....依家DDR2 2gb都係兩舊水

DDR2 想加ram
而家兩條
係咪買多兩條就ok?