• 9594閱讀
  • 206回復

[英超]蘇亞雷斯公開道歉 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線rBB
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2012-02-13
引用第43樓freezefox2012-02-13 00:01發表的“”:
大壇唔好講啦。講真……無咩參考價值。佢地只要唔係自己人已經可以數你祖宗十幾代了。我地何必要同佢地比?

都唔係同一個情況

而家係講緊so7 ge行為可以令到個班平時大叫"捧曼聯,死老x"ge癲佬都幫曼聯
係十年都未見過ge奇蹟
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2012-02-13
引用第42樓OldSosad2012-02-13 00:01發表的“”:
邊有人話傑斯有品者呢度
者係你身為署理壇主, 成日想主動挑釁人, 真係 [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情]

你講野唔好咁得唔得,邊有人挑機啊?剛樣講法咪好似晦氣說話咯,無益討論的
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線真秘密
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2012-02-13
引用第27樓reve2012-02-12 23:47發表的“”:
其實都系一個事實,你有你插、人有人維護,各有各道理,真係無絕對。
同化其他人又有麼好?但求理性過得自己,過得人。 [表情] [表情]

係ge,言論自由有時又真係無得好講..
不過有時見到唔合理情況出現左就自然更多人想出聲.

就好似一個殺人犯無故殺人咁,
受害者家人當然呼天搶地痛斥佢,
路人正常都會覺得呢個殺人犯冷血..
但殺人犯家人呢?佢地撐佢其實都正常,但用咩角度去撐都值得講,
你話佢係一個好丈夫,好爸爸等等ok.
但唔會話佢殺人殺得好,無錯架ma?
而家仲要話番受害者家人做咩係度嘈?係咪太奇怪先

你話鐘意呀so,覺得呀so有heart有火球技好都好正常,但唔握手係唔啱就唔啱,又有無必要夾硬講到無錯?

另外其實都幾感慨而家風氣好似變左好多咁,
一d咁基本ge禮儀去show體育精神去到而家好似比人講到多餘咁..鐘意握就握唔鐘意握就唔握.
真係好唏噓
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 2012-02-13
引用第44樓freezefox2012-02-13 00:02發表的“”:
.......

我地知佢無品

就一定要係咁話佢無品?

我唔話佢有品就得啦

讚佢只係讚佢好波者
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 2012-02-13
引用第46樓reve2012-02-13 00:03發表的“”:
你講野唔好咁得唔得,邊有人挑機啊?剛樣講法咪好似晦氣說話咯,無益討論的 [表情] [表情]

http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=25183&fpage=1&toread=&page=918

我係講緊呢度佢挑機

咁本身就係一定無得討論的, 因為我地立場對立
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 2012-02-13
引用第47樓真秘密2012-02-13 00:03發表的“”:
.......

其實我只係想帶出一點。阿SO 唔握手,無品。講完。可能可以講兩三個POST。又或者一兩頁。

但宜家講足兩日,其實講黎講去都係個一句:無品囉。

係囉,無品囉。咁講完囉。

唔得,再要講多三日………

即係,呢件「無品」事件係咪真係嚴重得可以要黎講幾日。有冇被不合理地放大呢?我只係想你諗下。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 2012-02-13
引用第47樓真秘密2012-02-13 00:03發表的“”:
.......

拿,我無講過佢無呃手跟住點啊∼
我尋晚都系話evra賽后咁慶祝都一樣無品嘖

其實我明白你想表達d咩既,整個過程中,你算系一個好理性討論既球迷了∼
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 2012-02-13
引用第44樓freezefox2012-02-13 00:02發表的“”:
.......

讚佢勾弟婦????
呢度有邊個有?如果係有不妨quote出黎睇下係邊個(如果係我就唔好意思先)
讚佢我相信只係讚佢球場上既表現,如果有人暗示過佢勾弟婦係好的話我會send佢去做智力重組

我係好友算係長on,
自佢爆弟婦單野以黎相信已經lose左好多曼迷對佢既respect,但球場內點都會要求佢踢返場好波,呢方面我信你地對S7都係一樣

如果今次係Evra 唔同人握手,佢冇品先,我冇錯都唔會插佢,但同時亦唔會阻止人罵佢
就好似Giggs咁
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 2012-02-13
引用第50樓freezefox2012-02-13 00:07發表的“”:
其實我只係想帶出一點。阿SO 唔握手,無品。講完。可能可以講兩三個POST。又或者一兩頁。
.......

其實我唔知其他人係唔係

我認為 s7 無品唔係因為佢無握手

如果我話 s7 無品, 咁RIO都無品啦, RIO都唔同 s7 握
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 54  發表于: 2012-02-13
引用第49樓OldSosad2012-02-13 00:05發表的“”:
http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=25183&fpage=1&toread=&page=918
我係講緊呢度佢挑機
.......

咁你講果件事就去返果度講嘛!做麼通街唱?!
呢度無端端殺出呢句會令人誤會你架嘛
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 55  發表于: 2012-02-13
引用第53樓OldSosad2012-02-13 00:08發表的“”:
其實我唔知其他人係唔係
我認為 s7 無品唔係因為佢無握手
.......

我都係
基本上其實ade我到而家都仲覺得佢好冇品下,當然近年算係收lim左好多
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 56  發表于: 2012-02-13
引用第54樓reve2012-02-13 00:09發表的“”:
咁你講果件事就去返果度講嘛!做麼通街唱?! [表情] [表情] [表情] [表情]
呢度無端端殺出呢句會令人誤會你架嘛 [表情]

光明正大既就唔會驚呢d野啦
離線eeeeem
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 57  發表于: 2012-02-13
引用第41樓reve2012-02-13 00:00發表的“”:
邊個cher邊個唔再講。
我亦都唔想單單打打某人或某球員,只係覺得有風駛盡利呢種做法我不能接受。
ok,可能憎一個人真係要憎到出曬面先夠皮啦∼

平時曼聯點都係俾人cher架啦,
贏波=球證收錢
輸波=唔記得比錢
半場唔贏=費sir未過數
點解平時反曼係咁cher, 呢d有風使盡里你又可以接受?
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 58  發表于: 2012-02-13
引用第56樓OldSosad2012-02-13 00:10發表的“”:
光明正大既就唔會驚呢d野啦 [表情]

唔關光明正大事,你咁樣做反而你會顯得理虧啊!
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 59  發表于: 2012-02-13
引用第57樓eeeeem2012-02-13 00:10發表的“”:
平時曼聯點都係俾人cher架啦,
贏波=球證收錢
輸波=唔記得比錢
.......

死em做咩講左我想講果d野