• 9596閱讀
  • 206回復

[英超]蘇亞雷斯公開道歉 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 75  發表于: 2012-02-13
引用第67樓真秘密2012-02-13 00:14發表的“”:
我又唔覺係由頭插到尾,開頭果下見到多人插係必然+正常吧?之後就講番場波la.
半場佢自己再度無品,d人再話多次都唔見得有幾奇怪.
到完場討論,好多無睇波/有睇波但之前無入黎吹水ge人追番post再講番件事,真係好奇怪咩?
.......

系呢度討論既相信都無人撐佢唔呃手系啱喔。。。
剛才老狐講起giggs都係因為有人帶出阿蘇之前既野黎講返尋晚件事嘛∼

所以話,點解單單唔呃手呢件事要扯到咁遠咯!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 76  發表于: 2012-02-13
引用第72樓→※Pong※←2012-02-13 00:16發表的“”:
其實無人搞大件事, 你地自己睇得太重

三言兩語,個個都講就唔到你唔大。。。
可能宜家都唔算大件事架!!你多心嘖∼
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線PonG
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 77  發表于: 2012-02-13
引用第57樓eeeeem2012-02-13 00:10發表的“”:
平時曼聯點都係俾人cher架啦,
贏波=球證收錢
輸波=唔記得比錢
.......

算la , 我地都係係場波前後, 中場講下, 咁如果我地講足一個月, 日日講POSTPOST 講就話啫

握唔握唔係重點, 佢握左其實無人會再插佢, 俾機會佢改過/ 放過佢, 佢唔呃係唔gur 又或啫真係歧視 , 至少我係咁認為
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 78  發表于: 2012-02-13
引用第75樓reve2012-02-13 00:18發表的“”:
系呢度討論既相信都無人撐佢唔呃手系啱喔。。。 [表情]
剛才老狐講起giggs都係因為有人帶出阿蘇之前既野黎講返尋晚件事嘛∼
所以話,點解單單唔呃手呢件事要扯到咁遠咯! [表情] [表情]

臨訓前我係度講多次啦

我唔鐘意 s7 唔係因為佢唔握手

係唔鐘意佢上星期突登踢parker, 整parker隻眼

之前又咬人, 又大力射球迷

即係我覺得你唔需要阻住我憎s7

正如我都唔會阻住你憎rooney,憎evra,憎giggs
離線eeeeem
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 79  發表于: 2012-02-13
引用第75樓reve2012-02-13 00:18發表的“”:
系呢度討論既相信都無人撐佢唔呃手系啱喔。。。 [表情]
所以話,點解單單唔呃手呢件事要扯到咁遠咯! [表情] [表情]

其實giggs單野, 都唔止講左幾日啦
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 80  發表于: 2012-02-13
引用第73樓rBB2012-02-13 00:18發表的“”:
素妍 [表情] [表情] [表情] [表情]
好似好耐冇見你留言, 作風不變
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 81  發表于: 2012-02-13
引用第33樓OldSosad2012-02-12 23:54發表的“”:
唔講遠, 剩係講近都咁啦
.......

雖然呢度quote左你, 但唔係針對你, 希望你理解....

即係好多人 (包括man u fans)成日對佢呢下念念不忘, 咁我又想問下man u fans們.... 你地對你地嘅前隊長roy keane印象又係點呢? suarez呢下踢人同keane vs haarland又點比呢? 佢仲有同shearer講手, 國家隊決賽周比賽前不滿領隊突然退隊....

又, 咁樣大家互數落去, 數到下年都未數完啦, 大部份足球員細細個已經係月入幾十萬, 一早已係天之驕子, 所以都係低低bb, eq低架啦, 有咩好數啫
離線PonG
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 82  發表于: 2012-02-13
引用第76樓reve2012-02-13 00:19發表的“”:
三言兩語,個個都講就唔到你唔大。。。
可能宜家都唔算大件事架!!你多心嘖∼ [表情] [表情] [表情]

你都係咪模糊視線, 其實你都係想有曼聯球員唔檢點大家公平D 插下啫, 但我想講係, 我地至少唔會話佢地好啱, 都唔會出聲問人話夠未, 因為人地有道理, 我身為球迷唔評擊其實= 覺得你地啱
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 83  發表于: 2012-02-13
引用第59樓ming仔2012-02-13 00:11發表的“”:
死em做咩講左我想講果d野 [表情] [表情] [表情]

曼聯嬴波=黑哨
曼聯輸波=廢
曼聯冇錢買人=拎曬d錢去收買球証
其他隊冇錢買人=還負債(曼聯0負債,好似係)
曼迷"膠叉"反曼媽咪=冇品,狗口長不出長象牙
反曼"膠叉"曼迷媽咪=正義,替天行道
韋比吹曼聯嬴=黑哨
韋比吹曼聯輸=反曼選擇性失明
科爾誤判曼聯=黑哨
科爾誤判其他隊=真係誤判,佢一時眼花
曼迷講番上半季=拉歷史出黎講
車仔拉番上半季球offside出黎講=成功運用理據
蘇亞雷斯侮辱艾華=繼承利記熱血風格
艾華係蘇亞雷斯面前慶祝=冇品,罪該萬死
布歷治冇左個老婆唔同泰利握手=好形好man,偶像
費迪南因為細佬都卷入左種族歧視事件唔同蘇亞雷斯握手=冇腦,盲目支持艾華

成個list係到

不過講到尾,呢度的抽水風氣始終都係無出面咁勁,來來去去都係果幾條友反曼
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 84  發表于: 2012-02-13
引用第66樓freezefox2012-02-13 00:13發表的“”:
我無話讚佢勾弟婦喎。你邊到見到我有咁講過?
.......

根本我同old一樣,插佢係覺得佢一向底都花,話佢冇品

就好似ade,pepe果d咁,不嬲都係插佢冇品的,
插S7唔單止係佢冇握手咁簡單
當然一定係諗到咁嚴重我都冇咩好講
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 85  發表于: 2012-02-13
引用第78樓OldSosad2012-02-13 00:19發表的“”:
臨訓前我係度講多次啦 [表情]
我唔鐘意 s7 唔係因為佢唔握手
.......

你咁講就好了
播番首 him爺版既金曲金獎先!!
chok chok chok chok chok chok chok CHOK~
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 86  發表于: 2012-02-13
引用第81樓sikingthegreat2012-02-13 00:21發表的“”:
雖然呢度quote左你, 但唔係針對你, 希望你理解....
即係好多人 (包括man u fans)成日對佢呢下念念不忘, 咁我又想問下man u fans們.... 你地對你地嘅前隊長roy keane印象又係點呢? suarez呢下踢人同keane vs haarland又點比呢? 佢仲有同shearer講手, 國家隊決賽周比賽前不滿領隊突然退隊....
.......

roy keane 係無品架啦

但我冇阻住你插 keane 無阻住你憎 keane 喎

但 keane 有冇品同 s7 有冇品有關係咩?

世界上只可以有一個人係無品?
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 87  發表于: 2012-02-13
引用第71樓eeeeem2012-02-13 00:15發表的“”:
quote低先
希望第日到曼聯俾人抽水果陣, 你會講返同一番說話 [表情]

其實呢個情況我已經講過。你地成日話人地反曼,其實反黎反去都係某一兩個會員。其他球迷,難聽講句,都費時再惹你地。真係惹唔起。仲邊敢抽水?

個別會員既行為,無犯壇規,恕我做唔到咩了。

等如你地宜家狂抽利記水,唔係一兩個,係集體咁狂,我都做唔到咩架?你以為我真係好大權呀?我頂多咪係到出幾個POST 呻下。你地毛都唔會少條。

所以,你QUOTE左都無咩用的。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 88  發表于: 2012-02-13
引用第69樓ryan_kewell_72012-02-13 00:15發表的“”:
你而家講親野我都曲直難分, 抽水神功太強, 頂唔順你sorry [表情]

真心
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 89  發表于: 2012-02-13
引用第72樓→※Pong※←2012-02-13 00:16發表的“”:
其實無人搞大件事, 你地自己睇得太重

咁就要睇你點睇喇....

世紀金球都未必有人即刻post youtube link, 又或者傾十版八版啦, 但你睇尋晚....

都係嗰句, 多講無謂~~