• 9593閱讀
  • 206回復

[英超]蘇亞雷斯公開道歉 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 60  發表于: 2012-02-13
引用第48樓OldSosad2012-02-13 00:04發表的“”:
我地知佢無品
就一定要係咁話佢無品?
.......
你甘講就得啦, 同樣呢度冇利迷話過Suarez有品

你係球迷會借佢發揮插利迷, 我都好聲好氣覆你, 態度可唔可以好d?
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 61  發表于: 2012-02-13
引用第58樓reve2012-02-13 00:11發表的“”:
唔關光明正大事,你咁樣做反而你會顯得理虧啊! [表情] [表情]

我都咁認為,所以私底下同左佢講了
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 62  發表于: 2012-02-13
引用第60樓ryan_kewell_72012-02-13 00:12發表的“”:
你係球迷會借佢發揮插利迷, 我都好聲好氣覆你, 態度可唔可以好d? [表情]

佢不嬲都係咁的,唔洗理佢
我都成日比佢罵+ignore的
離線rBB
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 63  發表于: 2012-02-13
Liverpool boss says it is also right that Suarez has apologised

Kenny Dalglish has apologised for his conduct during his post-match interview after Liverpool's 2-1 defeat by Manchester United after admitting he was 'shocked' to learn Luis Suarez had not shaken Patrice Evra's hand.

Suarez's first start for Liverpool since returning from an eight-match suspension after being found guilty of racially abusing Evra was overshadowed by the striker's refusal to shake the United defender's hand before kick-off.

The Uruguayan has subsequently apologised for his actions and has admitted that he let Liverpool down in not shaking Evra's hand.

Liverpool managing director Ian Ayre also released a statement saying that Suarez had 'misled' the club after he had told them in the build-up to the game that he would shake hands with Evra.

"When I went on TV after yesterday's game I hadn't seen what had happened, but I did not conduct myself in a way befitting of a Liverpool manager during that interview and I'd like to apologise for that."
Kenny Dalglish Quotes of the week

Speaking after the match, Dalglish said he was unaware that Suarez had snubbed Evra, but insisted his player was not to blame for anything else that happened in the match.
http://www1.skysports.com/football/news/11661/7514130/

飄移快過民建聯
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 64  發表于: 2012-02-13
引用第62樓ming仔2012-02-13 00:12發表的“”:
我都成日比佢罵+ignore的 [表情]

死仔ming
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 65  發表于: 2012-02-13
引用第57樓eeeeem2012-02-13 00:10發表的“”:
平時曼聯點都係俾人cher架啦,
贏波=球證收錢
輸波=唔記得比錢
.......

啊!呢個時候我諗起一個道理。。。“黑狗偷食,白狗當災”!!!

抽人水者,自己愛隊卑人抽返既時候就會覺得無所謂,但係平時檢點既就會系呢個時候受曬呢d蘇州屎!!!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 66  發表于: 2012-02-13
引用第52樓ming仔2012-02-13 00:07發表的“”:
讚佢勾弟婦????
呢度有邊個有?如果係有不妨quote出黎睇下係邊個(如果係我就唔好意思先)
讚佢我相信只係讚佢球場上既表現,如果有人暗示過佢勾弟婦係好的話我會send佢去做智力重組
.......

我無話讚佢勾弟婦喎。你邊到見到我有咁講過?

但你地連唔握手都睇得咁重既時候,勾弟婦呢樣咁禽獸既行為,點解反而無人斥責下呢?點睇,勾弟婦都黎得比唔握手嚴重得多掛?

說穿了,咪就係,佢係曼聯球員,曼迷又點可能會斥責佢。當睇唔到咪算。

但S7 唔握手就唔唔同了,佢係利物浦球員,唔握手呢D 咁十惡不赦既惡行,唔鬧番三五七日條氣邊會順?岩唔岩?

其實都攞到明,借題發揮,曼迷借呢單野黎踩下利物浦架啦。OK,咁佢又真係唔握手,又真係唔識大體。抵鬧既。不過,唔握手都鬧兩日,勾弟婦卻視而不見,好難平衡個心態喎。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線真秘密
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 67  發表于: 2012-02-13
引用第34樓freezefox2012-02-12 23:55發表的“”:
我又唔覺呢到好多人走出黎維護S7 喎(我講握手)。尋夜直播POST,我都係見曼迷係咁前掩後殺,呢個鬧完個個又鬧,好似佢十惡不赦咁。六十頁直播真係由頭鬧到落尾。好不興奮。
.......

引用第37樓reve2012-02-12 23:57發表的“”:

我咯,出黎挨佐幾刀。。。 [表情] [表情]
尋晚我都系唔明點解全程係到鬧,要一直唱到今日先夠皮。。。可能仲未唱夠 [表情] [表情]

我其實都唔係盲目維護阿蘇,我系覺得呢種猛插既行為很不可取∼

引用第40樓freezefox2012-02-13 00:00發表的“”:
要講歷史都可以既。

不如大家又係到討論下傑斯勾弟婦既醜行哎。都好有品架。應該都係今年之內既事者,都無數番幾年前朗尼叫老雞個D 醜事。大家應該都仲記得下既。係話?

我又唔覺係由頭插到尾,開頭果下見到多人插係必然+正常吧?之後就講番場波la.
半場佢自己再度無品,d人再話多次都唔見得有幾奇怪.
到完場討論,好多無睇波/有睇波但之前無入黎吹水ge人追番post再講番件事,真係好奇怪咩?

到左今日都仲有人講又唔見得係單方面講,因為有人維護另一方又再討論先咁吧.
而且其實場波只係踢完一日,有人講又有幾奇怪?

giggs呢個point真係無聊到唔想回應但又忍唔到口.
當初單野一出黎,咪又係一大班人出黎圍插..曼迷係咪真係話giggs呢種行為好?
講番呢d前事黎為乜?

同埋而家跟本就唔係迫人要話呀so,係有d人奇怪點解有人撐佢唔握手je,好難理解咩?

離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 68  發表于: 2012-02-13
引用第60樓ryan_kewell_72012-02-13 00:12發表的“”:
你係球迷會借佢發揮插利迷, 我都好聲好氣覆你, 態度可唔可以好d? [表情]

我唔係插利迷

我只係插s7

我都已經講左, 你地維護佢好正常, 我都會維護返曼聯球員

因為球迷就係咁

咁我又點會係插你地呢

我只係岩岩唔gur有人拉埋d唔關事既野黎講玩挑釁者
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 69  發表于: 2012-02-13
引用第62樓ming仔2012-02-13 00:12發表的“”:
我都成日比佢罵+ignore的 [表情]
你而家講親野我都曲直難分, 抽水神功太強, 頂唔順你sorry
離線him
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 70  發表于: 2012-02-13
洗唔洗post圖? 好似好激咁
離線eeeeem
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 71  發表于: 2012-02-13
引用第50樓freezefox2012-02-13 00:07發表的“”:
其實我只係想帶出一點。阿SO 唔握手,無品。講完。可能可以講兩三個POST。又或者一兩頁。
但宜家講足兩日,其實講黎講去都係個一句:無品囉。
係囉,無品囉。咁講完囉。
唔得,再要講多三日………
即係,呢件「無品」事件係咪真係嚴重得可以要黎講幾日。有冇被不合理地放大呢?我只係想你諗下。
.......

quote低先
希望第日到曼聯俾人抽水果陣, 你會講返同一番說話
離線PonG
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 72  發表于: 2012-02-13
引用第66樓freezefox2012-02-13 00:13發表的“”:
我無話讚佢勾弟婦喎。你邊到見到我有咁講過?
.......

其實無人搞大件事, 你地自己睇得太重
離線rBB
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 73  發表于: 2012-02-13
引用第69樓ryan_kewell_72012-02-13 00:15發表的“”:
你而家講親野我都曲直難分, 抽水神功太強, 頂唔順你sorry [表情]

素妍
離線真秘密
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 74  發表于: 2012-02-13
引用第70樓him2012-02-13 00:15發表的“”:
洗唔洗post圖? [表情] 好似好激咁

快d post la