• 10164閱讀
  • 203回復

[泰國]九月尾十月頭去布吉的話,可以點樣買到平價機票? [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 165  發表于: 2012-10-04
回 sun 的帖子
sun:最尾果句你想表達d咩?
你住果邊既路彎同上落斜多唔多?
最後去左邊度食海鮮? (2012-10-04 11:02) 

我結果無自駕。因為反正日日都留係酒店,租架車黎放,無意思。

所以第一日租左架係連埋司機既車,車我地係布吉周圍去玩,玩到好夜先再北上寇立。當地人熟地頭,方便又穩陣。我可以專心去玩唔駛煩開車既野,玩到入黑先回程都唔驚。自駕既話,我要趁天未黑就返酒店,玩少幾個鐘。

食海鮮係布吉最南既RAWAI BEACH!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 166  發表于: 2012-10-04
回 freezefox 的帖子
freezefox:我見到個幾日落雨,預計到我去個陣會好天,咪開心囉。
但個幾日落雨,對個幾日去布吉既朋友黎講係好慘架嘛。
....... (2012-10-04 11:04) 

你想講..."過"幾日呀可?
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 167  發表于: 2012-10-04
freezefox:我結果無自駕。因為反正日日都留係酒店,租架車黎放,無意思。
所以第一日租左架係連埋司機既車,車我地係布吉周圍去玩,玩到好夜先再北上寇立。當地人熟地頭,方便又穩陣。我可以專心去玩唔駛煩開車既野,玩到入黑先回程都唔驚。自駕既話,我要趁天未黑就返酒店,玩少幾個鐘。 .. (2012-10-04 11:08) 

最南...係唔係白泥食海鮮?

d路唔熟係幾麻煩...又黑又無路牌...行行下又要睇下地圖至再行...
book連司機的...真係最爽了...係貴小小啫...不過你只book一日...ok啦...

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 168  發表于: 2012-10-04
回 sun 的帖子
sun:你想講..."過"幾日呀可? (2012-10-04 11:08) 

「個」!「個幾日」。

即係我未出發前個幾日。

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 169  發表于: 2012-10-04
呀...我唔知你會去南面...知道仲紹你去個鬼佬間coffee shop度剧扒啦...
佢個爐放在門口度燒架...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 170  發表于: 2012-10-04
freezefox:「個」!「個幾日」。
即係我未出發前個幾日。
....... (2012-10-04 11:11) 

咁係唔係 "果"幾日呀?

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 171  發表于: 2012-10-04
回 sun 的帖子
sun:咁係唔係 "果"幾日呀? [表情] (2012-10-04 11:14) 

係......................

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 172  發表于: 2012-10-04
回 sun 的帖子
sun:呀...我唔知你會去南面...知道仲紹你去個鬼佬間coffee shop度剧扒啦...
佢個爐放在門口度燒架... (2012-10-04 11:13) 

我只可以係布吉食一餐,跟住全程係留係寇立。一早決定食海鮮,唔考慮其他了。

不過,下次,下次一定有機會。

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 173  發表于: 2012-10-04
freezefox:我只可以係布吉食一餐,跟住全程係留係寇立。一早決定食海鮮,唔考慮其他了。
不過,下次,下次一定有機會。 (2012-10-04 11:16) 

下次你應該唔會再住北邊架啦...可?

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 174  發表于: 2012-10-04
以前黎講...lotus本來係最好味既海鮮...不過而家唔清楚了...

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 175  發表于: 2012-10-04
回 sun 的帖子
sun:下次你應該唔會再住北邊架啦...可? [表情] (2012-10-04 11:24) 

唔係哎,下次再去我一定會去呢間酒店!

真係正到無倫!!!成間酒店都係起係個泳池上面,日日打開個露台就可以直接跳落水玩!個泳池大到你游足成朝都唔會悶!

個海灘又靚(不過唔適合游水,太大浪)!酒店設備又充足。餐廳又多選擇。

仲可以係海邊嘆泰式按摩!對住個海按摩,嘩!正到厘………仲要只係300B 一個鐘咋!點頂呀?!

下次我再去布吉都一定會考慮呢間酒店。不過到時又唔會咁平囉……;

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 176  發表于: 2012-10-04
回 sun 的帖子
sun:以前黎講...lotus本來係最好味既海鮮...不過而家唔清楚了... (2012-10-04 11:25) 

我見網上既評價都係一般般咋喎。都係讚佢個景靚多過讚佢D 野好食。

同埋………超貴…………

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 177  發表于: 2012-10-04
freezefox:唔係哎,下次再去我一定會去呢間酒店!
真係正到無倫!!!成間酒店都係起係個泳池上面,日日打開個露台就可以直接跳落水玩!個泳池大到你游足成朝都唔會悶!
....... (2012-10-04 11:33) 

如果你純留在酒店就真係揀呢d...

如果要方便d...下次可以選擇其他的...
一樣有私人沙灘...一樣有海中泳池...
不過一晚要過千...睇下當時會唔會有promotion...

你而家呢間幾錢晚?

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 178  發表于: 2012-10-04
freezefox:我見網上既評價都係一般般咋喎。都係讚佢個景靚多過讚佢D 野好食。
同埋………超貴………… (2012-10-04 11:34) 

貴在環境好麻...無記錯佢在sheraton入面既沙灘旁?

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 179  發表于: 2012-10-04
回 sun 的帖子
sun:如果你純留在酒店就真係揀呢d...
如果要方便d...下次可以選擇其他的...
一樣有私人沙灘...一樣有海中泳池...
....... (2012-10-04 11:39) 

2000 蚊三晚。

免費升級POOL ACCESS 房!

包早餐!

送二人按摩各一個鐘(不過由於我遲左BOOK,FULL 哂,結果改為泰式晚餐!蝕章!)

來回機場接送半價。

旺季我諗呢個價你住一晚到啦。