• 1635閱讀
  • 33回復

[英超]紐卡素中場約拿斯古迪利斯證實患上睪丸癌,正接受治療 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線羅力亞

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2014-09-17
Jonas Gutierrez: Newcastle winger being treated for testicular cancer

Newcastle midfielder Jonas Gutierrez has thanked fans for their support after revealing that he is being treated for testicular cancer.

The winger, 31, says he had an operation in Argentina to remove his left testicle after the discovery of a tumour and is undergoing chemotherapy.

"Thanks for all the messages. Always looking forward," he wrote on Twitter.

Gutierrez, who was on loan at Norwich last season, has scored 10 goals in 177 league appearances for the Magpies.

The former Velez Sarsfield and Mallorca player revealed his illness during an television interview in Argentina on Tuesday night.

"I detected a tumour in a testicle. When I confirmed the cancer, I went home crying," he told TyC Sports.

"I came here and I assumed the costs despite having a contract with Newcastle.

"Money is not important. What is important is health. I had to start chemotherapy."

http://www.bbc.com/sport/0/football/29231566

[ 此帖被羅力亞在2014-09-17 06:39重新編輯 ]

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2014-09-17
唔怪之得咁耐冇出。。。
加油,希望你早日康復!

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線realwayutd.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2014-09-17
加油
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2014-09-17
陰公做化療做到成頭長髮無曬
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2014-09-17
GET WELL SOON!

"I came here and I assumed the costs despite having a contract with Newcastle.

要自己俾錢醫,到而家會方都仲未有人出黎講野表態……
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2014-09-17
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:GET WELL SOON!
要自己俾錢醫,到而家會方都仲未有人出黎講野表態……[表情]  (2014-09-17 14:16) 

唔係呀嗎,要自己俾?
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2014-09-17
回 朗尼 的帖子
朗尼:唔係呀嗎,要自己俾? (2014-09-17 14:36) 

"I got my left testicle removed in Argentina. When I came back to England, [Pardew] told me to leave," Jonas told TycSports.

暫時未知係唔係 lost in translation,所以會方一定要出黎講清楚。

不過係真都唔奇,肥佬一向眼中只有錢,唔會理人死活……
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2014-09-17
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:"I got my left testicle removed in Argentina. When I came back to England, [Pardew] told me to leave," Jonas told TycSports.
暫時未知係唔係 lost in translation,所以會方一定要出黎講清楚。
....... (2014-09-17 14:45) 

話晒幫你打工...........醫療福到都冇?
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2014-09-17
單丸也是正常....

btw, get well soon
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2014-09-17
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:GET WELL SOON!
要自己俾錢醫,到而家會方都仲未有人出黎講野表態……[表情]  (2014-09-17 14:16) 

球會應該買左醫療保險係話?球會會係呢類同作賽受傷無關係既傷病上作出承擔既咩?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線fong711
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2014-09-17
回 freezefox 的帖子
freezefox:球會應該買左醫療保險係話?球會會係呢類同作賽受傷無關係既傷病上作出承擔既咩? (2014-09-17 16:51) 

我諗最多都係可能俾份慰問金果d比佢...
呢d病應該要睇佢自己有冇買保險
Get Well Soon
好鐘意睇佢踢波...好有球味
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2014-09-17
回 freezefox 的帖子
freezefox:球會應該買左醫療保險係話?球會會係呢類同作賽受傷無關係既傷病上作出承擔既咩? (2014-09-17 16:51)

咁都唔係不聞不問人地做完手術返到黎就趕人走架……

單消息出左之後,好多地方都出左聲明慰問,係紐卡素遲遲未有任何表示……

同埋個病雖然同比賽無關,不過都叫做係比賽受傷之後診斷出黎︰

“In May 2013, I had a collision with an Arsenal defender and felt a sharp pain in the testicle.

“After several misdiagnoses, the tumour was detected through ultrasound.

通常有的 heart 既老闆都會出手幫下忙,唔會話之後仲趕人走,仲借走佢去 norwich,希望減低人工開支……

[ 此帖被火鳳凰在2014-09-17 19:19重新編輯 ]
離線fong711
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2014-09-17
【now.com體育】患上睾丸癌的紐卡素翼鋒約拿斯古迪利斯,刻下已返回家鄉阿根廷接受治療,但就堅強表示會繼續勇往直前。

紐卡素翼鋒約拿斯古迪利斯(Jonas Gutierrez)早前在睾丸發現腫瘤,經化驗後證實屬於惡性,亦即患上睾丸癌,該名阿根廷國腳隨即返國進行治療,並已於早前將左邊睾丸切除。 31歲的古迪利斯周二說:「當我證實患上癌症後,我回家就哭了,那是我人生中要面對最艱苦的一場比賽。我在睾丸發現腫瘤,我隨即回來阿根廷,儘管我仍與紐卡素有合約,但一切費用是由我自己負擔的,金錢並不重要,健康才最重要,我必要開始接受化療。」 該名上季後期被外借到諾域治的阿根廷翼鋒搞笑補充:「發覺頭髮脫掉是難受的,我不想把頭髮剪掉,我還想保留著它。抗癌使其他問題都變得微不足道,我決定會分享我的故事,因為這將會對患癌的人帶來幫助,多謝所有短訊,我會繼續勇往直前。」
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2014-09-17

GET WELL SOON!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2014-09-17
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:咁都唔係不聞不問人地做完手術返到黎就趕人走架……[表情]
單消息出左之後,好多地方都出左聲明慰問,係紐卡素遲遲未有任何表示……[表情]
....... (2014-09-17 18:51) 

咁我又唔係咁既意思。一場賓主,做到趕人走都真係幾無品。

所以,打工就係咁,成世要睇老闆面色做人………………

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!