• 3800閱讀
  • 93回復

對阿仙奴vs車路士既分享 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2005-08-22
下面是引用tc2218於2005-08-22 12:20發表的:
守多攻小
差個伊圖奧,書夫真高呢d足球先生級前鋒

無錯無錯...我諗車仔遲早會買個世界級前鋒
到時真係世界明星隊都似...
阿仙奴唯有等搬到新球場之後有資金同一班後生仔成熟晒個陣,先有能力同人砌
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2005-08-22
基斯普質素,實力一定高過etoo......

點解會離晒題o架...
只愛足球
離線rooney1985
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2005-08-22
pires is old la,play sub is better
離線tc2218
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2005-08-22
下面是引用迪克於2005-08-22 12:33發表的:
基斯普質素,實力一定高過etoo......
點解會離晒題o架...

下.....你0甘睇得起基斯普呀....
論身位,速度,技術,射門
伊圖奧都高一班
人地後生細仔仲有得進步
基斯普就過jor黃金期下跌緊....
如果巴塞肯基斯普換伊圖奧
車仔一定貼錢都制
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2005-08-22
下面是引用tc2218於2005-08-22 12:49發表的:
下.....你0甘睇得起基斯普呀....
論身位,速度,技術,射門
伊圖奧都高一班
人地後生細仔仲有得進步
基斯普就過jor黃金期下跌緊....
如果巴塞肯基斯普換伊圖奧
車仔一定貼錢都制
.......

似乎係你睇高左etoo
佢d finishing簡直...............
身位更加唔可以同crespo比
speed係etoo快d o既
個人技術不相伯仲而已

當然,你講得o岩
crespo年紀大過etoo
只愛足球
離線tc2218
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2005-08-22
下面是引用迪克於2005-08-22 12:59發表的:
似乎係你睇高左etoo
佁 finishing簡直...............
身位更加唔可以同crespo比
speed係etoo快d o既
.......

見人....見志.....
不過兩個揀一個...我就要eto'o
離線希汀加
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2005-08-22
我個人客觀黎睇伊度奧咁勁係因為一班中前場屈機
沙維+朗拿甸奴+古利+迪高..輸送源源不絕

講番阿仙奴個場,我身為阿仙奴fans都覺得輸得唔抵,輸負6波(仲要有越位之疑)
不過冇計..等新球場起完有錢先計啦..而家唯有靠班後生仔架喇
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2005-08-22
下面是引用冷於2005-08-22 13:09發表的:
我個人客觀黎睇伊度奧咁勁係因為一班中前場屈機
沙維+朗拿甸奴+古利+迪高..輸送源源不絕

講番阿仙奴個場,我身為阿仙奴fans都覺得輸得唔抵,輸負6波(仲要有越位之疑)
不過冇計..等新球場起完有錢先計啦..而家唯有靠班後生仔架喇

對~!
講真,有睇barca,一定見etoo成日失機.........

作為ars fans,我覺得抵輸
senderos又輸比drogba!
只愛足球
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2005-08-22
阿仙奴好唔低
加上lung8傷出係佢地輸波既關鍵!
離線希汀加
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2005-08-22
下面是引用迪克於2005-08-22 13:29發表的:
對~!
講真,有睇barca,一定見etoo成日失機.........
.......

相信此杖之後卒德路斯會加強自己身位..此子有待磨練
而且明顯睇到皮里斯狀態已經不再(亦係雲格唔續兩年約既原因)
後防明顯稱不上半點星味(除高爾)
亨利今仗唔多輸送(而且打得比較沉,都係輸波既導火線)
如果有條黃金中場狂輸送,輸送10次中左1次已經夠勁
離線鮮吊甬仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2005-08-22
d 細既仲未接到班
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2005-08-22
希望雲格盡快收購一,兩個具級數球員
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線冇錢用
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2005-08-22
我都唔知點解雲格,在落後一球的情況下,調入法明尼,而唔調入柏金o輸一球又係輸,輸兩球又係輸,點解唔博下,調入法明尼來托咩?!
離線pooh仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2005-08-22
下面是引用hung於2005-08-22 12:18發表的:
i think chelsea is ok wor, they are very strong

e+唔係談論chelsea,係談阿仙奴,唔該你唔好講呢隊二五隊,呢隊野係白痴,好少青訓,正係識用錢買人,對其他球隊(包括阿仙奴)好唔fair,你唔好再係到講佢。你好傷我阿仙奴fans既心!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29  發表于: 2005-08-22
下面是引用pooh仔於2005-08-22 15:25發表的:
e+唔係談論chelsea,係談阿仙奴,唔該你唔好講呢隊二五隊,呢隊野係白痴,好少青訓,正係識用錢買人,對其他球隊(包括阿仙奴)好唔fair,你唔好再係到講吽C你好傷我阿仙奴fans既心!

喂,喂,喂。又係你!你次次留言都好挑釁喎!

係,大家係離左題……應該講番阿仙奴。但離題既人包括阿仙奴fans自己……咁有咩好講?入番正題咪得囉。

仲有,離題同車路士無關,請你專重下人地既球隊。咩叫做25隊?咩叫白痴?人地講車路士就好傷你地阿仙奴fans 心???咁唔知你話人地既球隊白痴、25,又會唔會傷人地心呢?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!