• 3805閱讀
  • 93回復

對阿仙奴vs車路士既分享 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線雷文鳳
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 60  發表于: 2005-08-22
下面是引用arsenal於2005-08-22 21:32發表的:
第一. 阿仙奴缺乏資金
第二. 就算有錢, 有幾多好似韋拉咁既級數先
第三. 你點知雲格冇積極的行動呀
.......

但好明顯,辛達路斯真係頂唔住杜奧巴喎, 見到佢幾球都好"滕雞"
離線大熊KUMA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 61  發表于: 2005-08-22
下面是引用雷文鳳於2005-08-22 21:43發表的:
但好明顯,辛達路斯真係頂唔住杜奧巴喎, 見到妠X球都好"滕雞"

鳳兄~好耐冇見~
辛達路斯一早患上杜奧巴恐懼症~
離線雷文鳳
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 62  發表于: 2005-08-22
榴槤仔, 你好!!

絕對同意
離線冇錢用
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 63  發表于: 2005-08-22
下面是引用arsenal於2005-08-22 21:32發表的:
第一. 阿仙奴缺乏資金
.......

第一 二 三:你點知雲格有積極的行動呀
第五:係好唔掂,senderos三番四次比杜奧巴撞開,只是佢把握唔到機會otoure偶而犯一些足以致命的錯誤;campbell玻璃腳冇得講
重有你唔好咁寸:
唔該嘗試下多角度思考
離線太伊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 64  發表于: 2005-08-22
辛特路斯…
廿歲je…
一定要俾少少時間佢打大賽…

算係咁架啦…
雲格諗既…可能係既然都唔夠人攻…
輸少少好睇D…
而且柏金…係唔係有能力去撕破車仔防線呢…
人地捉路都捉柏金先啦…
派個冇咁出名既…睇下俾唔俾到D驚喜嘛…

希比呢場先打正…我覺得雲格都有諗過既…

球證係唔係錯判呢…都無謂嘈…
事後兩邊教練都唔係亂出聲就得啦…
教練都接受既話又嘈乜呢…
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 65  發表于: 2005-08-22
第一. 阿仙奴缺乏資金
.......
大家討論姐~
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 66  發表于: 2005-08-22
下面是引用冇錢用於2005-08-22 21:53發表的:
第一 二 三:你點知雲格有積極的行動呀
第五:係好唔掂,senderos三番四次比杜奧巴撞開,只是囮漺五屭儩鷛|otoure偶而犯一些足以致命的錯誤;campbell玻璃腳冇得講
重有你唔好咁寸:
.......

Vieira未離隊前雲格一早打算收購埃辛啦, 係里昂獅子開大口先冇買到咋

Senderos身位實夠杜奧巴, 唔好唔記得佢都係廿歲到咋喎,仲想點呀
邊個後衛未犯過致命錯誤呀?尼斯達都試過la係國家隊。Sol Campball叫玻璃腳?咁蘇斯克查,恩沙基叫咩腳呀?佢而家係狀態差先無出咋

我叫你分析下ja,幾時有串你喎, 如果你覺得我串都冇計ga
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 67  發表于: 2005-08-22
下面是引用arsenal於2005-08-22 22:21發表的:
Vieira未離隊前雲格一早打算收購埃辛啦, 係里昂獅子開大口先冇買到咋
Senderos身位實夠杜奧巴, 唔好唔記得妘ㄚY廿歲到咋喎,仲想點呀
.......
我相信蘇甘寶其實仲未處理好傷患

冇理由成個暑假仲未操番起

大家討論

唔洗用過左火態度
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 68  發表于: 2005-08-22
我不嬲都係討論,無話串架, 唔知人地係唔係ja
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 69  發表于: 2005-08-22
下面是引用arsenal於2005-08-22 22:41發表的:
我不嬲都係討論,無話串架, 唔知人地係唔係ja
其實呢

你果句俾人錯覺係佢地發表既意見唔夠好、唔夠全面

有時討論唔需要用甘字眼

交流意見姐
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 70  發表于: 2005-08-22
下面是引用ryan_kewell_7於2005-08-22 22:46發表的:
其實呢
你果句俾人錯覺係呇a發表既意見唔夠好、唔夠全面
有時討論唔需要用甘字眼
.......

咁我del左佢 ,免得人地話我串佢\
其實你發貼出黎, 預左有人唔認同架la
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 71  發表于: 2005-08-22
下面是引用arsenal於2005-08-22 22:48發表的:
咁我del左?,免得人地話我串?其實你發貼出黎, 預左有人唔認同架la

我冇野想講
離線冇錢用
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 72  發表于: 2005-08-22
下面是引用arsenal於2005-08-22 22:21發表的:
Senderos身位實夠杜奧巴, 唔好唔記得妘ㄚY廿歲到咋喎,仲想點呀
.......

1.你都識話未離隊前啦,艾辛之後有咩行動呀?
2.咪就係囉,呢個咪個weak pt.
3.你睇下toure係上季犯了多少錯誤就知,unless佢打番幾埸好波,俾番我信心
4.上季campbell出咗幾多埸呀?
離線冇錢用
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 73  發表于: 2005-08-22
下面是引用arsenal於2005-08-22 22:48發表的:
咁我del左?,免得人地話我串?其實你發貼出黎, 預左有人唔認同架la

咁你算係咩意思先,唔鍾意未唔好del囉,無人迫你架
離線pooh仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 74  發表于: 2005-08-22
[ 此貼被pooh仔在2005-08-22 23:37重新編輯 ]