• 3802閱讀
  • 93回復

對阿仙奴vs車路士既分享 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2005-08-22
大家都係分析下, 順帶提及車路士ja......冷靜冷靜
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2005-08-22
而家辛德路斯就話頂唔住杜奧巴ja
遲下Sol Campball 復出就ok la
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2005-08-22
下面是引用arsenal於2005-08-22 17:57發表的:
而家辛德路斯就話頂唔住杜奧巴ja
遲下Sol Campball 復出就ok la
睇佢單對單對Drogba都有d''斂''

上次影響太大
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2005-08-22
係喎.....

蘇金寶幾時好番呀?阿記應該都幾需要佢下.....
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2005-08-22
其實尋晚ARS對CHE個陣, 林伯特係禁區入面解圍省中自己隻手, 點解唔罰十二碼!!??
離線大熊KUMA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2005-08-22
下面是引用freezefox於2005-08-22 16:29發表的:
喂,喂,喂。又係你!你次次留言都好挑釁喎!
.......

freezefox兄所言甚是
依度係比各大球迷互相交流彼此心得既地方,無話邊隊球隊係大哂嫁~
25隊,白痴隊等等字眼係有嚴重挑釁同侮辱既成分,完全失去左互相交流同討論既真正意義,
若造成不必要既罵戰就無謂!
離線大熊KUMA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2005-08-22
下面是引用arsenal於2005-08-22 18:49發表的:
其實尋晚ARS對CHE個陣, 林伯特係禁區入面解圍省中自己隻手, 點解唔罰十二碼!!??

唔只一次啦~我印象中已經有兩次~
可能球證睇唔到
或者係球證覺得冇畜意性
因為林伯想解圍,但係撻q,省中自己隻手
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2005-08-22
下面是引用榴槤仔於2005-08-22 18:58發表的:
唔只一次啦~我印象中已經有兩次~
可能球證睇唔到
或者係球證覺得冇畜意性
.......

冇畜意性...?
我記得之前睇波有條友係禁區控波, 點知個波有西,之後揼到個條友隻手, 100%冇畜意性, 但球證即刻吹罰十二碼喎!
咁點計先........
CHE對ARS場波真係有好多爭議性地方

因為林伯想解圍,但係撻q,省中自己隻手
因為個條友想控定個波,但係個波有西,揼中自己隻手
大家都係一樣ja...
離線rBB
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2005-08-22
下面是引用arsenal於2005-08-22 19:10發表的:
冇畜意性...?
我記得之前睇波有條友係禁區控波, 點知個波有西,之後揼到個條友隻手, 100%冇畜意性, 但球證即刻吹罰十二碼喎!咁點計先........
.......

尺度問題,林仔個case可吹可唔吹,睇球證尺度~
離線賀雲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2005-08-22
林柏今場真係好攪野..成日o係禁區踢到個波散自己隻手XDD
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2005-08-22
下面是引用BB於2005-08-22 19:14發表的:
尺度問題,林仔個case可吹可唔吹,睇球證尺度~

球證係唔係普爾??
佢好似有份吹世界杯喎, 我對佢冇信心lor
離線希汀加
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2005-08-22
梗係冇信心啦......
好似話卡路爾事件係佢啵..係咪??
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2005-08-22
我淨係覺得場波好悶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2005-08-22
下面是引用冷於2005-08-22 19:19發表的:
好似話卡路爾事件係彸q..係咪??
唔係

佢係舒利亞事件
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2005-08-22
下面是引用冷於2005-08-22 19:19發表的:
好似話卡路爾事件係彸q..係咪??

真唔真呀...有冇人記得?
咁真係極之冇信心啦 !
仲有, 上季曼聯對阿仙奴(終止四十九場不敗)個場又好似佢吹喎...如果係, 曼聯個球問題十二碼又關佢事啦